#شله_زرد
نذری👇🏻
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/14523
چون حجمش زیاد بود من زعفرون رو قبل از شکر ریختم تا قشنگ مغز برنج رنگ بگیره 👌
من زعفران رو وقتی سابیدم۵لیوان گلاب بهش اضافه کردم و گذاشتم فریزر شب تا صبح رنگش هم عالی بود ☺️
شله زرد ۲۵۰تا ظرف کوچیک
برنج ۹کیلو
آب ۶یا۷برابر
شکر ۱۴کیلو
کره ۴کیلو
گلاب بزرگ ۲تا
زعفران ۵مثقال(تا۶مثقال بریزیم هنوز بهتر😍)
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده_تزیین_کیک👇
کیک اسفنجی با فیلینگ موز و گردو،تزیین با پودر کاکائو که شابلون گذاشتم و خمیر ژلارد
تخممرغ ۹عدد،
ارد۳۰۰گ،
شکر۳۰۰گرم،
اب جوش۶۳گرم،
بیکینگ پودر یک ق غذاخوری سر خالی،
وانیل کمی.
سفیده تخم مرغ با یک سوم شکر همزده تا فرم بگیره و از ظرف بر نگرده،میگذاریم فریزر.
زرده ها با وانیل و مابقی شکر هم زده تا کرمرنگ و کشدار شود
بعد در حین هم زدن آب جوش کم کم اضافه کنید البته دور کند همزن.
حالا با لیسک سفیده فرم گرفته کمکم مخلوط کنید دورانی،در آخر ترکیب آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه کنید با لیسک مخلوط به صورت دورانی.
#خمیر_ژلارد👇دستور مامان علی و فاطمه
آرد سفید۲غذاخوری/
نشاسته گل۳غذاخوری/
شیریا آب سرد۱/۳پیمانه یا۹غذاخوری/
پودرژله با طعم دلخواه۱غذاخوری/
روغن مایع۱تا۲غذاخوری/
وانیل کمی/
اسانس ورنگ دلخواه /
شکر۳غذاخوری
ابتدا نشاسته را با آب حل کرده تا ناخالصی نداشته باشد بعد آن را از صافی رد کرده.
مابقی مواد رو اضافه کرده همزده یکدست وصاف شود
مابقی مواد را اضافه همزده روی حرارت ملایم گذاشته مرتب همزده تا به صورت خمیر سفتی در آید
۲دقیقه روی حرارت زیر ورو کرده تا آبش کشیده شود.
گذاشته سرد شود بعد دستمان را چرب وآن را ورز داده وبه هر رنگی خواستیم در آورده.
بهتر از خمیر فوندانت میشه وجایگزین خوبی هست به جای فوندانت💥💥🌺🌺
برای استفاده از شابلون،کیک خامه کشی شده رو گذاشتم فریزر یه نیم ساعتی ،بعد بیرون آوردم شابلون موردنظر گذاشتم روی کیک بعد پودر کاکائو الک کردم
@sofrebanovanbeheshti
#نان_یوفکاسرخ_شده و #بورانی_بادمجان
تا حالا براتون پیش اومده که یه بسته نون یوفکا از فریزر بیرون بیارید و ببینید که همه ش خورد شده و کاریش نمی شه کرد؟؟؟
خوب راه حلش اینه که نونا رو با حرارت ملایم سرخ کنید و روی یه دستمال حوله ای آشپزخونه بریزید که روغن اضافیش گرفته بشه و با بورانی بادمجون یا ماست موسیر سرو کنید خیلی ترد و خوشمزه ست 😋ولی پرکالریه ☝پس تو خوردنش زیاده روی نکنید .
برای درست کردن بورانی بادمجان چندتا بادمجون رو روی سیخ بزنید و روی گاز یا آتیش زغال کباب کنید و بعد پوستشو بگیرید و بکوبید و دو سه تا حبه سیر رنده ریز کنید و اضافه کنید و به همراه نمک و فلفل سیاه و کمی نعنا خشک توی ماست بریزید و یک ساعت تو یخچال قرار بدید تا خنک بشه
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_کاسترد👇
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۲پیمانه
روغن ۱/۲پیمانه
بیکینگ پودر۱قاشق غذاخوری
آب ۱پیمانه
پودر کاسترد ۳قاشق غذاخوری
شیرخشک قنادی ۳قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۲قاشق غذاخوری
وانیل کمی
همه مواد به دمای محیط رسیده باشند
🔶ابتدا تخم مرغ وشکر ووانیل را باهمزن خوب هم زده تاکرم وکشدار بشه.آب رو اضافه کرده ودرحد یه دقیقه بزنید.حالا روغن را افزوده ویک دقیقه هم بزنید.همزن رو کنار گذاشته وآرد را که با بیکینگ پودر وپودر کاسترد وشیرخشک سه بار باهم الک کردیم را اضافه کرده .پودر نارگیل رو هم میریزیم وبالیسک دورانی وآرام هم میزنیم تا گلوله آردی باقی نمونه. دراین مرحله نباید مواد رو زیاد هم زد چون پف کیک کم میشه.موادرو درقالبی که از قبل باروغن جدا کننده چرب کردیم ریخته ودر فر ۱۸۰درجه که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه قرار میدهیم.البته دمای فرها متفاوته باز چک کنید .
🔶کرم کاسترد برای رویه کیک👇
۱لیوان شیرسرد +۱قاشق غذاخوری پودر کاسترد+شکر(مزه کنید طبق ذائقه شکر رو بریزید) راباهم مخلوط کرده تایکدست بشه.
روی حرارت متوسط قرار میدیم وهم میزنیم تاغلیظ بشه. وقتی غلیظ شد دوقاشق غذاخوری خامه وکمی زعفرون آب کرده بهش اضافه کرده وهممیزنیم تایکدست بشه.
وقتی کمی از حرارت افتاد میریزیم روی کیکمون که خنک شده وبه دلخواه باخلال پسته وبادوم وشکلات وپودر نارگیل و..تزیین میکنیم.
من توقالب مربع پختم واز قالب خارج کردم وکرم را ریختم وبرشهای مربع زدم وتزیین کردم.
بسیار خوشمزه
ان شالله درست کنید ولذت ببرید
💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti
#تخمه_برشته
#تخمه_هندوانه_محلی🍉👇
تخمهها رو شب تا صبح گذاشتم خیس خورد؛🙂
بعدش گذاشتم همراه کمی نمک و زردچوبه پخت!
انقدر که آبش تموم شد!
در آخر هم کمی نمک بهش زدم!
که قشنگ نمکی بشه،😉
بعضی آبلیمو و گلِپر هم میزنن که من نزدم!🤪
انقدر رو حرارت هم میزنیم که حسابی آبش از بین بره!
اگه دیدید هنوز نم داره رو سینی پهن کنید تا خشک بشه!🤓
بعد تو کیسه پارچهای نگهداری کنید تا سفت نشه،
اگه سفت و خیلی خشک بشه خوردنش سخته🤭
@sofrebanovanbeheshti
eitaa.com/banoyealam4_6003676784392930981.mp3
زمان:
حجم:
20.3M
🖤روضه حضرت رقیه سلام الله علیها
🎤حجت الاسلام میرباقری
@sofrebanovanbeheshti
_____3.m4a
زمان:
حجم:
35.94M
#آشپزی_مادرانه
#بانوی_تمدن_ساز
#سبک_زندگی_اسلامی و سلامت
مدرس : خانم #تقوی_راد
💥اصلاح تغذیه _جلسه 15
#آداب_خوردن 2
💥اصلاح تغذیه
💥آداب تغذیه
@sofrebanovanbeheshti