@Panahian_mp3960317-Panahian-M-ImamSadegh-RahhayeResidanBeHaleKhosheManaviVaNeshateZendegi-12-18k.mp3
زمان:
حجم:
9.48M
#راهرسیدنبه_حالخوشمعنوی_و_نشاطزندگی
#استاد_پناهیان
#جلسه_دوازدهم (کم حجم)
📝موضوع: 🙏برخورد ایمانی با غم و اندوه😔
👌اندوهزدائی👈#عملیاتی_دائمی
نمونههایی از اندوهزدایی با انجام کارهای ساده
💌رزمندگان دفاع مقدس، نمونههایی از مبارزه با غم و ترس
📝 روایتی مهم در مورد بهرهگیری از ایمان برای از بین بردن غم و اندوه:
خواندن آیه حسبنا الله و نعم الوکیل
خواندن آیه لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خواندن آیه افوض امری الی الله فانّ الله بصیر بالعباد
خواندن آیه ماشاءالله لاقوه الا بالله
✅کسی که به خدا #اعتماد کند، به سرور میرسد
👈روایت: ذکر یا رئوف و یا رحیم را زیاد بگو
🤔چرا دشمنان دین، با اینکه ذکری ندارند، بظاهر زندگی خوبی دارند؟
http://panahian.ir/post/3958
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#راهرسیدنبه_حالخوشمعنوی_و_نشاطزندگی #استاد_پناهیان #جلسه_یازدهم (کم حجم) 📝موضوع: 🌱آخرت، یکی
قسمت یازدهم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #راهرسیدنبه_حالخوشمعنوی_و_نشاطزندگی رو ان شاءالله قرار میدیم
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال 👇
علت خوابیدن پف کیک چیه؟؟
#پاسخ👇
خوابیدن پف کیک بخاطر این هست که احتمالا دمای فر زیاد بوده و کیک پختش کامل نشده و فقط پف کرده وبعد از خاموش کردن پفش خابیده دمای فرتونو کمتر کنید و مدتو بیشتر بعد از این که پخت لزومی نداره تو فر بمونه بیارید بیرون
برای این که گنبدی نشه موادو همه جای قالب بریزید وبعد از ریختن مواد با لیسک روی کیک چندتا خط افقی و عمودی بندازید
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مشهدی
#شیرینی_آلمانی 🌹
مواد لازم:
شیر خشک.................................۲ق غذا خوری
به همون اندازه از ارد بر میداریم
پودر قند ........................ 100 گرم
روغن جامد .................... 300 گرم
عسل گرم ..... 60 گرم
(3ق غ پر)
شير ............................. 60 گرم
(یک چهارم پیمانه)
وانيل ............................ مقداری
تخم مرغ ....................... 1 عدد
آرد ............................... 600 گرم
مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مقدار لازم
🌹طرز تهيه:🌹
روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود.
عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن)
بعد از اون آرد و شیر خشک که مخلوط کردیم و الک کردیم رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر.
خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه.
خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)
بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد.در سینی بچینید و حدود 10دقیقه حتما تو فریزر بزارید
فرو از 10دقیقه قبل گرم میکنیم به مدت 20الی 30 دقيقه با حرارت 150 درجه میپزیم بعد از 20دقیقه سر بزنید اگر زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داده بود اماده هست و لازم نیست بیشتر بپزه چون در اون صورت شیرینی خشک میشه
به شیرینی نباید تا خنک نشده دست بزنید چون ترد هست و امکان داره خورد بشه اگر خواستید دوباره شیرینی تو سینی بزارید فر خاموش کنید اجازه بدید 20دقیقه تو محیط اشپزخونه بمونه خنک که شد بعد شیرینی ها رو بردارید تا اون زمان سینی فر هم خنک شده و میتونید دوباره سری دوم شیرینی هاتونو بچینید
نکته بسیار مهم تو شیرینیها این هست که چون معمولا روغن یا کره زیادی دارن حتما باید خنک باشن بعد داخل فر گرم برن
پس حتما قبل از این که داخل فر بزارید 10 دقیقه داخل فریزر یا 20 دقیقه داخل یخچال بزارید بعد داخل فر
بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد.
*با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه. در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد.
برای تزیین این شیرینی میتوان از شکلات بن ماری شده,انواع مغزیجات و کنجد و نارگیل استفاده کرد.
🌹نکته های مهم :
خمیر شیرینی ممکنه بعد از استراحت تو یخچال باز هم منسجم نباشه هم این شیرینی و هم شیرینیهای دیگه ای مثل نخودچی اصلا نگران نباشید خمیرو کم کم از یخچال بیرون بیارید ما بین دو تا مشماع با وردنه بکشید و باز کنید کامل یکدست میشه
برای بلند کردن خمیر قالب خورده اصلا عجله نکنید اروم از زیر مشماع با انگشت بکشید و کم کم و با حوصله بلند کنید
خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میوفته و خودشو تو فر ول میکنه و فقط در حد مخلوط شدن .
نوش جان 😉رماح
@sofrebanovanbeheshti