eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
233579_718.mp3
6.77M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛ 🔸آقای کریمی   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚 دوباره جمعہ شد ودل شده پریشانٺ دوباره حسرٺ دیدار برقِ چشمانٺ سلام بر تو و بر ماه روے تابانٺ🌼🍃 فرج مولا صلواتــــــ   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ۱پیمانه ی پلوپز: نخود ۱ پیمانه پلوپز: لوبیا چیتی نصف پیمانه پلوپز: عدس نصف پیمانه پلوپز: ماش حدود ۷۰۰ گرم: سبزی آش پاک نکرده ۳۰۰ گرم: پیاز داغ چیپسی نصف پیمانه (۴_۵ ق غ): سیر داغِ پفکی یک سوم جعبه (حدود ۲۵۰ گرم): رشته آشی ۲ ق غ: آرد ۲_۳ ق غ: نعنا خشک نمک، فلفل قرمز، زردچوبه: به مقدار لازم معجون آش: ۳_۲ ق غ روغن رو در ماهیتابه بریزید ولی روی حرارت نگذارید + پیاز داغ کاملا چیپسی (اگر تازه درست کرده باشید بهتره) + سیر داغ (غالب نشه) + ۱ ق م سر پُر یا ۱ ق غ سر خالی زردچوبه + آرد + فلفل قرمز (آش رشته باید کمی تند و تیز باشه😊) + ۱ ق غ نعناع خشک رو با هم مخلوط کرده؛ حالا تابه رو می گذاریم روی حرارت و ۲ دقیقه و مدام و بدون مکث هم می زنیم تا بوی خامیِ زردچوبه گرفته بشه و حتی بعد از خاموش کردن شعله باز هم همچنان هم می زنیم تا پیازها نسوزن و از حرارت بیفتن. نکته مهم: راز خوشمزه شدن آش به پیاز داغشه😋 نخود و لوبیا رو ۱۲ تا ۲۴ ساعت با آب ولرم خیس می کنیم و دو سه بار آب شون رو عوض می کنیم. عدس و ماش رو یکی دو ساعت خیس می کنیم فقط. حالا نخود و لوبیا رو با هم می پزید و عدس و ماش رو هم با هم (البته به نظرم عدس و ماش رو جدا بپزید بهتره چون عدس کمی زودتر می پزه). نکته۱: آب حبوبات رو موقع پخت به اندازه بریزید که وسطش مجبور نشید دوباره آب بریزید چون باعث میشه غلاف شون جدا بشه و با حرارت متوسط رو به بالا بپزید و بعد از جوش آمدنِ آب تون درب قابلمه رو نیمه باز بگذارید. نکته۲: برای اینکه رنگ حبوبات تون تیره نشه دربش رو برعکس بگذارید و ۱ لیوان آب روی سر قابلمه بریزید تا جلوی برگشت چکه چکه آبِ دربِ قابلمه به داخل رو بگیره. یک قابلمه که بزرگتر از حجم مواد باشه را تا وسطش آب سرد ریخته و دربش رو می بندیم و می گذاریم تا جوش بیاد و غُل غُل کنه سپس همه حبوبات پخته شده رو داخل قابلمه بریزید و دربش رو ببندید و صبر کنید تا دوباره غل غل کنه (ریز جوش منظور نیست، باید قشنگ غل بزنه) سپس ۱ ق م نمک به مواد اضافه کنید تا جلوی اینکه سبزی رنگش رو به آب پس بده رو بگیره و بلافاصله سبزی ها رو اضافه کنید (برای اینکه ببینید سبزی کافیه یا خیر مواد رو با ملاقه بیارید بالا و چِک کنید) سپس دو سوم معجون رو اضافه کنید و هم بزنید و اصلا درب قابلمه رو دیگه نبندید و بگذارید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با همون حرارت متوسط رو به بالا بجوشه و بپزه و قوام بیاد. (معجون باعث میشه آش تون خوب قوام پیدا کنه) سپس رشته هایی رو که دو یا سه تکه کردید رو اضافه کنید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگه بجوشه. یک سوم باقی مانده معجون رو ۱۰ دقیقه آخر اضافه کنید. نمک رو بچشید و اندازه کنید فقط حواس تون باشه که کشک هم نمک داره. حالا الحمدلله آش تون آماده ست☺️ این مقدار مواد رو اگر به عنوان وعده اصلی می خواید میل کنید برای ۷_۶ نفر هست. نوش جان😍💗😍 ما در انتها و بعد خاموش کردن شعله، درب قابلمه رو گذاشتیم تا رشته ها خوب باز بشن البته چند دقیقه یکبار هم زدیم تا آش مون تَه نگیره و موادمون هم ۶ برابر دستور بود. شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 👌😍😋 ✅اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر. ✅ پیاز رو هم حلقه حلقه به مواد اضافه کنید پیاز رنده شده که به مرغ ها میچسبه باعث میشه موقع پخت زودتر از گوشت ها بسوزه ✅ روی کباب رو با کمی کره چرب کنید تا کاملا برشته بشه ونسوزه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👇 برنج نیم دانه یک لیوان، سبزی آش سیصد گرم، گوشت چرخ کرده دویست گرم، پیاز دو عدد متوسط، عدس یک پیمانه لپه (به دلخواه) نصف پیمانه، شلغم خرد کرده دو عدد، ادویه: زردچوبه، فلفل، زیره ابتدا برنج را جدا میگذاریم بپزه. تو این فاصله در یک قابلمه یک پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را میریزیم بعد سبزی و عدس و لپه و همینطور شلغم رو به همراه آب در آن میریزیم تا بپزد. وقتی پخت برنج را هم به آن اضافه میکنیم. پیاز دیگه را با گوشت ورز می‌دهیم، و قلقلی میکنیم. و در آش میریزیم وصبر میکنیم تا بپزد. این آش بسیار راحت و خوشمزه است. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟   @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867473.MP3
1.02M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📿 قرائت «دعای هفتم » 🗓بیستمین و نهمین روز چله   @sofrebanovanbeheshti
233579_718.mp3
6.77M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛ 🔸آقای کریمی   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانم خونه قلب تپنده خانه❤️ غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز شنبہ: ناهار : پیامبر خوبی ها؛ حضرت رسول الله(سلام و صلوات خدا بر او باد) شـام : اقا جانم حضرت امیر المومنین؛ (درود خـدا بر او باد) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 3لیوان آرد سفید و 1 لیوان آرد گندم رو با هم مخلوط کردم و رو حرارت گذاشتم و تفت دادم تا بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده. بعد دو لیوان از آرد رو جدا کردم و بهش نصف لیوان پودر قند، کمی وانیل(دستور اصلیش پودر هل بود که من نداشتم) و صد گرم روغن جامد(میشه از کره هم استفاده کرد)ریختم و خوب هم زدم. بعد موادم رو توی قالب سیلیکونی ریختم و گذاشتم تو فریزر. دولیوان باقی مونده ی دیگه رو هم ،با یکی دوقاشق پودر کاکائو،مخلوط کردم و باز رو حرارت گذاشتم و به همون اندازه ی اولی بهش پودر قند و وانیل و روغن اضافه کردم. البته روغنش رو کمی بیشتر کردم که یه ذره از حلوای اولی،روان تر بشه.بعد به حالت داغ روی حلوای اول ریختم و نیم ساعت تو فریزر گذاشتم.بعد هم از تو قالب بیرون اوردم. میشه توی قالب مستطیلی بریزید و بعد با کارد برش بزنید. نوش جان @sofrebanovanbeheshti