eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟   @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867496.mp3
824.8K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
233579_718.mp3
6.77M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛ 🔸آقای کریمی   @sofrebanovanbeheshti
📿 قرائت «دعای هفتم » 🗓سی ونهمین روز چله   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 دستور کامل در پست بعد😍👇 @sofrebanovanbeheshti
👇 (استان کرمانشاه) مقادیربرای پنج نفر نوشته شده نصف لیوان لوبیا قرمز نصف لیوان نخود نصف لیوان لیوان عدس 1 عدد پیاز بزرگ خلالی شده طلایی شده برای داخل آش پیازداغ برای تزیین به میزان لازم 250 گرم سبزی آش تره ، گشنیز ، جعفری و اسفناج خرد شده 6 عدد ترخینه نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن و نعنا به میزان لازم  آش ترخینه ( کرمانشاه ) نخود، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ، پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند؛ نخود و لوبیا را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس 6 لیوان آب اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید.   پس از حدود 1 ساعت ترخینه ، عدس ، نمک و فلفل را اضافه کنید , پس از حدود 30 دقیقه سبزی آش را اضافه نمایید ( سبزی را بشویید و ریز خرد کنید ) ، با حرارت ملایم اجازه دهید آش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با کشک و نعنا داغ سرو کنید.   : برای تهیه خود ترخینه، به بلغور گندم و دوغ محلی نیاز دارید. به ازای هر کیلو بلغور سه لیتر دوغ و یک قاشق غذاخوری هم نمک داخل یک قابلمه بریزید. میتوانید کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا آش شما زرد شود. بعد آن را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و غلیظ شود بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. حالا تکه تکه از این خمیر بردارید و به شکل کتلت درست کنید. قرص های ترخینه باید به مدت چند روز جلوی آفتاب خشک شوند. روشی که کرمانشاهی ها برای خشک کردن ترخینه استفاده میکنند این است که کف یک سینی پونه با ساقه میریزند. قرص های ترخینه را روی آن میچینند و چندین روز زیر آفتاب قرار میدهند. به این ترتیب هم عطر پونه را میگیرد و هم زودتر خشک میشود.   نکات تهیه آش ترخینه: – بعضی ترجیح میدهند برای تهیه ترخینه، بلغور گندم را از دو سه روز قبل در دوغ بخیسانند. – یک روش جایگزین دیگر این است که ترخینه را قبل از این که خیلی غلیظ شود از روی حرارت بردارید؛ به صورت قالبی فریز کنید و هر وقت خواستید برای تهیه آش از آن استفاده کنید. البته این روش سنتی نیست. – برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را در مقداری اب خیس کنید سپس آبکشی کنید و درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کند و کمی تیره تر شود. – اضافه کردن زردچوبه، فلفل و گردو و کشک و سیر داغ به ترخینه اختیاری است ولی آش شما را خوش رنگ تر و خوشمزه تر میکند. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد ) شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸 نماز اول ماه به همراه صدقه اول ماه را فراموش نکنیم ( امروز سه شنبه ۲۷ آبان، اول ماه ربیع الثانی است ) برای پرداخت صدقه اول ماه هر مبلغی که در توان تون هست به شماره کارت زیر👇 واریز نمایند تا خانم رنجبر عزیز که از مدیران گروه آشپزی هستند و از دوستان بنده زحمت رساندن صدقات شما به نیازمندان را بکشند 5057851015429118 بانک ایران زمین اعظم رنجبردیفانی لطفا بعد از واریز به آی دی ایشون اطلاع بدید👇 @YaSahebazaman110 ممنون از همراهی و همکاری همیشگی تون 🌷🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 چه وقت‌ باید به‌ غذا نمک‌ زد؟ 🤔 به‌ سوپ‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید. به‌ گوشت‌ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ اجاق نمک‌ بزنید و سبزیجات‌ را در آب‌ نمک‌دار بپزید 👌 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5785405915050023365.mp3
4.38M
💢 ۸ 👈 برگرفته از کتاب ارزشمند مکیال المکارم ⭕️ مردم اَفضل کل زمان ها چه کسانی هستند؟   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اینمـ مواد لازمـ واسه ۲نفر: ماکارونی فرمی(اگه مثل ماکارونی من باشه نصف بسته هم کم تر برای دونفر کافیه) سینه مرغ ۱تا ۲عدد قارچ ۸تا ۱۰عدد خامه صبحانه یک بسته(از این صورتی ها) شیر ۱لیوان نمک ،فلفل سیاه به مقدار لازم برای پختش چیکار کنیم حالا؟؟؟👀 اول از همه پاستا تون رو طبق دستور روی بسته در آب جوش و نمک و روغن مایع میگذاریم بجوشه. مدت زمانش برای من طولانی تر از نوشته ی روی بسته شد.تقریبا ۲۵دقیقه ای زمان برد. در این مدت،سینه مرغ رو به اندازه بند انگشت برش میدیم و در مقداری روغن تفتش میدیم. حالا قارچ های ورقه شده رو به مرغ اضافه و نمک و فلفل سیاه رواضافه میکنیم. نوبته چیه؟💁 خامهـــــ😍 شیر و خامه رو چند دقیقه قبل از یخچال بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسه.و خامه رو به مواد مون اضافه میکنیم.شیر رو هم داخل مواد میریزیم و کمی هم میزنیم. پاستا رو آبکش میکنیم و روی اونها آب خنک میریزیم. و پاستا مون رو بدون آب،به موادِ مرغ و قارچ مون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا به یک غلظتی برسه و پاستا هم قابل خوردن باشه و سفت نباشه. نمک و فلفل سیاه رو مجدد  اندازه میکنیم و تمامـــــ😍 این غذا همـ خیلیـ خوشمزهـ و همـ خیلیـ چربـ و پر کالریه😉 پَـ َ َ َ َ  س !!! یادمون باشهـ وعده قبل یا بعد مون رو سبک و کم چرب تر اتتخاب کنیم که قلب مون دچار مشکل نشه. 😘😘😘 اللهم عجل لولیک الفرج @sofrebanovanbeheshti
👇 سیب رو مثل کمپوت درست کردم بعد ته ظرف ژلاتین حلال رو با شکر و گلاب و زعفران طعم دار کردم بعد هنوز که خودش رو نگرفته بود کمپوت ها رو توش گذاشتم بعد با قلمو روش رنگ قرمز زدم که بیشتر شکل هلو بشه🙈 اینجوری بچه ها هم ژله پرخاصیت تری میخورن😁 شمیم مهر 🌷 مواد لازم کمپوت سیب سیب :یک کیلو شکر :8 قاشق سوپخوری آب :2.5 فنجان پوست لیمو ترش :25 گرم گلاب :به اندازه دلخواه طرز تهیه  آب را بجوش آورده، شکر و پوست لیمو ترش را در آن ریخته چند دقیقه که گذشت سیب را در آن بریزید. هر قطعه سیب که نرم شد، آن را بیرون آورده در ظرف بلوری بریزید. بعد آخر کار شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان برسد. شربت را در پایان کار روی سیب ها بریزید و کمی هم گلاب به آن اضافه نمایید. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای6 نفر مناسب میباشد شمیم مهر   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🌺اداب بهزیستی و بهداشت فردی به نقل از امام رضا(ع) 1⃣برای درامان ماندن از بیماری های ودستگاه ادراری، ادرار خود را حبس نکندگرچه سوار بر مرکب باشد. 2⃣ کسی که می خواهد اش آزار نبیند بین غذا آب نخورد 3⃣ کسی که می خواهد وسنگ کلیه و سنگ مثانه نگیرد مانع خروج حین شهوت نشود و روی زنان را طولانی نکند. 4⃣ کسی که می خواهد درد پایین تنه و درد نگیرد هرشب عدد خرمای هیرون (عجوه) را در روغن گاو (کره حیوانی) تفت داده وبخورد و ازمقعد تا بیضه ها رو با روغن روغن مالی کند. 5⃣ کسی که می خواهد اش قوی شود هفت مثقال(۳۲/۲ گرم) صبح ناشتا قرمز بخورد🧠 6⃣ کسی که می خواهد اش کم شود هر روز سه قطعه خرده شده با عسل مخلوط کرده وبا آغشته نماید وبا غذای روزانه میل کند🧠 7⃣ کسی که می خواهد هوش و افزون شود هر روز سه دانه سیاه کوبیده با شکر سرخ میل کند🧠 8⃣ کسی که می خواهد نشکند هر ۵شنبه ناخن بگیرد.💅 9⃣ کسی که می خواهد درد نگیرد هرشب هنگام خواب در گوش بگذارد👂 0⃣1⃣ کسی که می خواهد از زکام زمستانه درامان باشد هر روز سه قاشق بخورد 🍯 واگر می خواهد از زکام تابستانه در امان باشد هر روزیک عدد میل کند ومقابل آفتاب ننشیند.🥒 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺