eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
خانگی گوجه ها رو تمیز شسته وسر اونو بزنید ودو تکه کنید .بریزید تو قابلمه بزرگ وبگذارید رو گاز تا گرم بشه گاز رو خاموش کنید.اگر دستگاه له شدن دارید با دستگاه بزنید اگر هم ندارید مشکلی نیست کافیه بگذارید کمی سرد شه از صافی رد کنید وسپس از الک رد کنید وبگذارید رو شعله گاز با حرارت بالا تا بپزه وغلیظ بشه عزیزان نمک رب حتما باید نمک درشت دانه باشه نمک ید دار ونمک نمکدان نمیشه نمک رو وقتی باید اضافه کنید نیم ساعتی مانده به اینکه گاز رو خاموش کنید آگه زود نمک رو اضافه کنید رب سیاه میشه نمک چشمی زده میشه باید ازش بچشید زیاد بزنید رب تلخ میشه باید به اندازه باشه کم کم بزنید وازش بچشید. رب که داره غلیظ میشه شروع میکنه به پریدن مواظب باشید .برای هم زدن از قاشق چوبی با دسته بلند استفاده کنید رب که غلیظ شد زود ته میگیره اگه ته بگیره رب تلخ میشه وقتی داره غلیظ میشه چشم ازش بر ندارید. الانه دستگاهای تو بازار موجود رب رو باهاش له میکنن رب اونا خوشمزه نیست چون تخم وپوستشو هم له میکنه برای درست کردن رب حتما پوست وتخم ازش جدا بشه 🔸از گوجه های تخم مرغی که خیلی گوشتی هستن استفاده کنید. گوجه رو بعد از شستن تو یه قابلمه خرد می کنیم درش رو میبندیم و 24 ساعت الی 40 ساعت طوری که افتاب بهش بخوره میذاریم ( هوای ازاد) 🔸با کمک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن گوجه رو که خوب نرم شده پوره کردم و از صافی رد کردم تا پوست و تخم گوجه بمونه. اب گوجه رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد و خوب جوش بخوره. اواخر پخت معمولا شروع میکنه به پرتاب کردن تو این مرحله مقداری نمک میزنم .... 🔸من حرارتش رو کم میکنم و میگذارم کم کم اب اضافه ش بجوشه اینطوری دیگه پرتابم نمیکنه. علامت اینکه ربتون اماده شده اینه که وقتی با ملاقه وسط ظرفتون خط می کشید دیر بهم برسن. 🔸رب رو بعد از سرد شدن داخل شیشه قرار بدین . من روی رب یه قاشق روغن زیتون میریزم و با نایلون و درپوشش محکم میبندم. ♦️جای تاریک نگهداری کنید وقتیم درشو بازکردین تو یخچال بگذارید. ♦️نکته مهم: تا میتونید از ربهایی که تو بازار فروش میره استفاده نکنید.⛔️⛔️⛔️
👇 چیکار کنیم که نان پیتزا سفت و برشته نشه توی فر؟؟🍕(نان آماده) 👇 همیشه اول سس بزنید بعد مواد رو بریزید در اخر روش اب اسپره کنید بگذارید توی فر، یه کاسه اب هم بگذارید توی فر باعث رطوبت بیشتر میشه و نونتون خشک نمیشه. اب اسپره کنید باعث میشه پنیرتونم بهتر کش بیاد😊 بهتر ازاون اینه که دست به کارشید 😉وخودتون از توی کانال دستور خمیر جادویی رو پیدا کنید و هرموقع خواستین پیتزا درست کنید خودتو خمیرشو درست کنید . خیلی پوک و نرم و خوشمزه . در کل خانواده دیگه حرف پیتزای بیرون رو نمیزنن @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۲لیوان شکر ۱لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر نصف لیوان تخم مرغ ۴عدد گردو خرد شده نصف لیوان هویج رنده شده ۲لیوان بکینگ پودر ۳ق چایخوری وانیل ۱/۴ ق چایخوری دارچین ۲ ق چایخوری آرد و بکینگ پودر و دارچین رو باهم مخلوط کرده ۳بار الک میکنیم و میزاریم کنار. زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا میکنیم. سفیده تخم مرغ رو با نصف شکر با همزن حدود ۵تا ۷ دقیقه میزنیم تا سفت بشه و فرم بگیره. زرده تخم مرغ و بقیه شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن مایع و شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. هویج رنده شده رو اضافه میکنیم.( اگه هویج آب انداخته بود حتما آب اضافی هویج رو بریزید دور) و هم میزنیم. همزن رو خاموش میکنیم و مخلوط آرد رو کم کم و طی چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. سفیده تخم مرغ رو هم طی دو مرحله اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و در نهایت گردو خرد شده رو اضافه میکنیم. کف قالب رو چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم. در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه با حرارت ۱۸۰درجه میپزیم. بعد از زمان پخت با یک خلال دندان کیک رو چک کنید که مطمئن بشید پخته.( حرارت فرها فرق داره و به نسبت اون زمان پخت متغیره) دقت کنید بعد از پخت ۲۰دقیقه میگذاریم کیک درون قالب سرد بشه بعد از قالب خارجش میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
و 👇 گل کلم و کرفس و هویج و لوبیا سبز(فقط تو سالاد ریختم)و فلفل و سیر رو شستم و تیکه کردم و گذاشتم روی پارچه قشنگ خشک بشه سبزی معطر که شامل ترخون و مرزه و شوید و نعنا و گشنیز و جعفری هم بود رو شستم و خورد کردم و گذاشتم خشک بشه بعد مخلوط کردم و ریختم تو دبه مابینش سیر و فلفل تند هم گذاشتم😋 برای سالادفصل گوجه فرنگی ها رو شستم گذاشتم رو گاز تا بپزن بعد با گوشت کوب برقی زدم و از صافی رد کردم که پوسته و هسته هاش جدا بشه سرد که شد بعد با سرکه و نمک مخلوط کردمو و ادویه هم همه چی زدم😁(تخم کرفس.تخم گشنیز.فلفل.دارچین.زنجبیل.جوزهندی خیلی کم و...)بعد ریختم رو مواد خشک.البته انگار جذب میکنن چون بعدا مجبور شدم رب هم اضافه کنم دوباره.اب گوجه نداشتم 😬 برای شور هم اب جوشیده سرد شده رو با مخلوط سرکه(به نسبت یک به چهار)و نمک اضافه کردم به موادم عطرش که خوب شده من پارسال اماده خریدم ولی امسال بخاطر کرونا تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم😌 البته جوجه هم در تمامی مراحل همراهی میکردن منو🐣حتی تو عکس گرفتن😅 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#طب اسلامی 📎 انواع مزه ها مزه شیرین گرم و تر تلخی و شوری و تندی گرم‌و‌خشک ترشی سرد و خشک بی مز
اسلامی 📎ساعات شبانه روز 🌅صبح گرم و تر بهاری 🏜ظهر گرم و خشک تابستانی 🌆 عصر سرد و خشک پاییزی 🌃 شب سرد و تر زمستانی 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 ---------------------------------------- 💥 توجه 🍀 بعد از قرائت آیه های ( فبای ءالاءِ ربکما تکذبان) است که بگوییم " لا بِشَيْءٍ مِنْ الائِكَ رَبِّ اُكَذِّبُ" *چيزي از نعمتهاي تو نيست پرودگارا كه من تكذيب نمايم @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867589.MP3
993.2K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 هر روز بعد از نماز صبح صلوات خاصه حضرت مادر فراموش نشه   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکو کدو و هویج 🥕 دو تا کدو رو با رنده درشت رنده کردم یک عدد هویج رو هم با رنده ریز رنده کردم بعد دو تا تخم مرغ زدم بعلاوه نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق غذاخوری سویق کامل و یه کم پودر آویشن بعد در روغن ارده کنجد سرخ کردم چون طبع کدو سرد هست کنارش هویج که گرم هست و همچنین سویق و فلفل و آویشن که گرم هستن مصلح خوبی اند😉 شمیم مهر   @sofrebanovanbeheshti
مخصوص دیابتی ها👇 سویق جو یک پیمانه، شیره ی انگور یک دوم پیمانه، تخم مرغ سه عدد، بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری، وانیل یک دوم قاشق چایخوری، آب دوقاشق غذاخوری اول تخم مرغ و وانیل رو با همزن می‌زنیم تا کرم رنگ بشه وبعد آب وشیره رو اضافه میکنیم وبعد بکینگ پودر وسویق رو الک میکنیم وبه تخم مرغ همزده اضافه میکنیم.وداخل طبقه وسط فر میگذاریم @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول چندتا بادمجونو كبابي كنيد و با دوتا سير ساتوري كنيد، بعد بهش پنير خامه اي اضافه كنيد و يك دونه عصاره گوشت بريزيد توش و هم بزنيد(ميتونيد جعفري هم بريزيد) فيله هاي مرغ و خوب طعم دار كنيد و بكوبيد تا نازك بشه بعد هم گريل كنيد(يا سرخ كنيد) بعد روي نونتون يه لايه از اون بادمجونها، يه لايه قارچ سرخ شده، بعدهم يه دونه از فيله ها بگذاريد، روشم يه لايه پنير ورقه اي يا پنير پيتزا بريزيد و بگذاريد تو ساندويچ ساز پرس بشه.(من اين بار رو صفحه ي گريلش گذاشتم) البته ميشه تو فرم بگذاريم 🌮🍆🌮🍗🌮🍆🌮
👇 برای چای سیب و به با شوفاژ روشی بدین. چطور خشک کنم؟؟؟ رنده کنم؟؟ یا ریز 👇 هر دومورد میشه سلیقه ای هست ولی برای رنده باید مواظب باشید آب میوه حیف نشه وکارتون رو خراب کنه.میتونیدبرشهای نازک خورد کنید وروی فویل ضخیم بچینید روی بخاری بگذارین.یاروی پارچه نخی روی شوفاژ وحواستون باشه گاهی زیر ورو کنید تایکنواخت خشک بشن ریز خورد کنید سیب رو مشکلی پیش نمیاد..ولی چون به بافت سفت تری داره میتونید رنده درشت بزنید بعد خشک شدن تو تابه باحرارت ملایم تفت بدین تاتغییر رنگ پیدا کنه وچاییش خوش رنگ بشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 ای متفاوت با این کتب کم نظیر 🔻مجموعه ای از کتب پیرامون حضرت زهرا(س) که هرکدام با موضوعاتی که دارند، فاطمیه ای متفاوت و با شناخت بهتر برایتان رقم میزنند... 📕۱_ فاطمه از نگاه علی 📘۲_ خطبه فدک 📗۳_ فاطمه بقیه النبوه(جریان شناسی منافقین در غصب فدک) 📙۴_ سیره اخلاقی و سبک زندگی حضرت زهرا 📔۵_ خاطر نازکِ گل 📓۶_ بانوی بی نشان 📘۷_ کشتی پهلو گرفته 📕۸_ فریاد مهتاب   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖤🍃 به ما گفت: سال بعد مراسم با امسـال فـرق داره! گفتیم: چه فـرقی داره ؟ گفـت: مراسـم فاطمـیه‌ے سال بعـد مـن نیستم..."   حالا، چقـدر جاےتان خالی سـت...💔 يك سال گذشت!به همين زودي! ولي يكسال پر از درد و غم داشتيم سردار ،خيلي سوختيم سردار... . لطفا شفيع ما باش و دعامون كن مهربانترين سردار🤲 . . #سردار_دلها🖤🥀   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا