فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_سیب_زمینی👇
سیب زمینی
گوشت چرخ شده 250 گرم
پیاز 1عدد
برنج 100 گرم
سبزیجات
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره
نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه
گوجه فرنگی و فلفل
مواد رو مخلوط کرده (پیاز رو میتونید رنده کنید) سیب زمینی رو از وسط نصف کنید داخلش رو خالی کنید و از مواد پر کنید حلقه های گوجه و فلفل دلمه گذاشته و در ظرف روی اجاق یا فر قرار دهید (به مدت ۳۰_۳۰ دقیقه)
برای سس هم رب گوجه و آب رو مخلوط کنید و روی مواد بریزید.
نوش جان😘
#کلیپ_تصویری
#تجربه👇
نکات مهم پخت کوفته تبریزی 👌
باید مقدار مواد اولیه متناسب باشد یعنی باید در اندازه گیری مواد اولیه دقت کافی داشته باشید اگر میزان گوشت به نسبت بقیه مواد زیاد شود کوفته سفت می شود و اگر میزان لپه و برنج زیاد باشد کوفته وا می رود.
یکی از مهمترین نکات تهیه کوفته تبریزی انتخاب گوشت مناسب آن است. گوشتی مناسب کوفته است که ترکیبی از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله باشد و نباید چربی داشته باشد.
برای ایجاد چسبندگی و جلوگیری از وا رفتن کوفته، گوشت را 2 بار چرخ کنید.
برای اینکه کوفته وا نرود مواد اولیه را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی به خود بگیرد.
موقع اضافه کردن کوفته ها به مایه سس، دمای مایه سس بسیار اهمیت دارد چون باید سس به جوش بیاید و سپس شما کوفته ها را درون مایع سس قرار دهید.
میزان اندازه مایه سس نباید خیلی کم و خیلی زیاد باشد و باید تا 70% کوفته، سس مایه داشته باشید و نباید به طور کامل کوفته ها پوشیده شده باشد.
در 20 دقیقه اولی که کوفته ها درون سس مایه قرار می گیرند به هیچ عنوان کوفته و قابلمه را تکان ندهید چون زمان حساسی است و ممکن است کوفته ها ترک بخورد.
برای جلوگیری از وا رفتن کوفته حتما آب پیاز را کامل بگیرد و اینکه برنج و لپه را نیم پز کنید (به طور کامل نپزید).
برای اینکه کوفته وا نرود از ظرف بزرگ استفاده کنید تا کوفته ها روی هم نباشند و درب قابلمه را در 10 دقیقه اول پخت نگذارید.
برای اینکه از وا رفتن کوفته جلوگیری کنید بهتر است بعد از آماده کردن مواد کوفته روی آنها را بپوشانید و مدتی در یخچال بگذارید و استراحت دهید.
سبزی کوفته تبریزی هر چقدر تازه باشید به همان اندازه کوفته خوشمزه و خوش عطر خواهد شد و سبزی آن شامل تره، نعنا،جعفری، پیازچه و ریحون می باشد.
اگر مقداری عدس خام را چرخ کنید و به مواد اضافه کنید کوفته وا نمی رود.
اضافه کردن آرد و تخم مرغ به مواد کوفته باعث می شود وقتی آن را درون سس مایه میگذارید متلاشی نشود.
@sofrebanovanbeheshti
#مصباح_یزدی
✍به قلم حسین دارابی
بنظرم هیچکس مانند او برای انقلاب، نظام و رهبری هزینه نداد، چه هزینه آبرویی، چه هزینه علمی و....
و هیچکس را مانند او تخریب نکردند، چه دشمنان، چه جناحهای سیاسی داخلی و...
وقتی در حدود سالهای هشتاد و در دوره اصلاحات، عبدالکریم سروشها و دیگران نظریه ولایت فقیه را زیر سوال بردند و حملهها کردند و هیچکس هم حریف آنها نبود، هر هفته جمعهها از قم به تهران میآمد و پیش از خطبههای نمازجمعه تمام شبهات علمی درباره ولایت فقیه را پاسخ میداد، پاسخهای متقنی که دهنها را میبست
یکتنه علیه هجمهها سینه سپر میکرد
حالا میفهمم دلیل آنهمه تخریبها در آن دورهها را....
جایی ذیل عکس آیت الله مصباح نوشتم، در سالگرد شهادت مالک، عمار از دنیا رفت و به مالک پیوست. عدهای نوشتند چرا مقایسه میکنی بین اصحاب خاص امیرالمؤمنین و پیامبر صلوات الله علیهم و دیگران. از نظر من میتوان بادلایل عقلی، منطقی، تاریخی، کلامی، اعتقادی و.... ثابت کرد، چه بسا مالکها و عمارهای این زمان، بالاتر از عمارها و مالکهای عصر امیرالمؤمنین باشند
سلام بر مالکها
سلام بر عمارها
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی
بدون گوشت
۳فنجان آرد
یک چهارم فنجان پارمسان
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری شکر
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
یکو نیم فنجان آب داغ
یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع
مواد لازم برای هر پیراشکی:
سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری
یک قاشق غذاخوری ریحان
کمی نمک طبق فیلم درست کنید..
#کلیپ_تصویری
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🔸اگر قرار است سیر را سرخ کرده و تفت دهید، بهتر است آن را خرد کرده تا اینکه رنده کنید.
👍با این کار احتمال سوختنش کمتر می شود.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🥒مزاج خیار قدیم با مزاج خیارهای الان فرق دارد
🌾قبلا مزاج گندم معتدل بود، اما الان پوستش رو گرفتن و موقع آرد کردن چون با ضربات زیاد و برقی انجام می دهند لذا مزاج صنعتی به وجود آمده است.
🌾الان سردی آن بیشتر شده است در حالی که در قدیم آسیا بود و ضربات زیادی را بر مولکولهای گندم وارد نمیکرد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti