233579_718.mp3
6.77M
صوت #دعایهفتمصحیفهسجادیه
حاج محمود کریمی
☘🌾🌼☘🌾🌼☘🌾🌼
#دلمه_بادمجان👇
مواد لازم👇
سبزی معطر (ترخون و مزره و نعنا و شوید) ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب ۲ لیوان
پیاز ۳ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
برنج ۱/۲ فنجان
لپه ۱/۲ فنجان
بادمجان بزرگ ۵ عدد
طرز تهیه👇
۱- بادمجان ها را پوست بکنید و سرشان را جدا کنید ، داخل بادمجان ها را خالی کنید طوریکه دیواره داخلی بادمجان پاره نشود ، بادمجان هایی که خالی کرده اید نمک بزنید و یک ساعت بگذارید بماند تا تلخی آن گرفته شود.
۲- لپه ای را که از شب قبل خیس داده اید نیم پز کنید ( نیم پز یعنی وقتی لپه را بین دو انگشت میفشارید زیاد نرم نیست اما میتوانید آن را له کنید ).
۳- درون قابلمه ای مقداری آب را جوش اورید سپس برنج و مقداری نمک بریزید و حدود 5 تا 10 دقیقه برنج را به حالت آبکشی بپزید ( وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید باید اطرافش نرم و مغزش کمی خام باشد ).
۴- 2 سیر و 2 پیاز را ریز خرد کرده و درون روغن تفت دهید
۵- سپس گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را اضافه نمائید و مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند ، رب گوجه فرنگی را درون گوشت بریزید و تفت دهید.
۶- لپه های نیم پز و سبزی ها معطری را که ریز خرد کرده اید به مواد گوشتی اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا سبزی ها آب نیندازند
۷- پس از اینکه سبزی ها کمی تغییر رنگ دادند در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد بخار کنند ( در صورت استفاده از سبزی خشک نیازی به تفت دادن سبزی ها نیست ).
۸- پس از اینکه مواد بخار کردند میتوانید برنج آبکش شده را اضافه کنید ، کمی مخلوط کنید اما مراقب باشید برنج له نشود ، پس از ترکیب کردن تمام مواد در ظرف را باز بگذارید تا آب اضافی غذا کشیده شود سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.
۹- بادمجان ها را پس از یک ساعت که گذشت درون قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نیم سرخ شود
۱۰- سپس داخل بادمجان ها را با موادی که سرد شده اند پر کنید.
۱۱- برای تهیه سس دلمه درون قابلمه 1 سیر و 1 پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید ، گوجه ها را نگینی خرد کرده و به سیر و پیاز اضافه نمائید و تفت دهید تا گوجه ها خوب سرخ شوند ، 2 لیوان آب را به گوجه های سرخ شده اضافه کنید و کمی نیز نمک و فلفل بزنید سپس حرارت را ملایم کنید تا سس کمی غلظت پیدا کند.
۱۲- بادمجان های شکم پر را به ارامی روی این سس بچینید ، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم 1 ساعت بادمجان ها بپزند و نرم شوند سپس دلمه های آماده شده را درون ظرف کشیده و بهمراه سس دلمه سرو کنید.
سایر نکات👇
برای پخت دلمه بادمجان حدود 1 ساعت زمان لازم است اما اگر از بادمجان تازه استفاده میکنید این زمان به نصف کاهش میابد ، در زمان پخت دلمه ها را چک کنید تا زیاده از حد پخته ، خشک یا له نشوند.
البته من داخل آبش آبغوره ریختم 😋
@sofrebanovanbeheshti
#باترکریم👇
برای تزئین کیک اسفنجی
8 تخم مرغی
با باتر کریم تزئین کردم که از 110 گرم کره به همراه دو لیوان پودر قند و دو قاشق غذاخوری شیر سرد و کمی وانیل تشکیل میشه که اگر نخواستیم رنگ سفید باشه میتونین رنگ خوراکی بزنین.
اول کره رو خوب با همزن بزنین تا کشدار بشه و پودر قند رو اضافه کنین و بزنین تا مخلوط بشه و در حین هم زدن شیر رو اضافه کنین و هم بزنین و در آخر وانیل و رنگ رو اضافه کنین و مخلوط کنین
من خودم چون بیشتر لازم داشتم حدود یک لیوان کره و نصف لیوان خامه ریختم و سه لیوان هم پودر قند ریختم
من چون کره کم داشتم 1/3 کره خامه زدم که طعمش عالی بود.
اگر باتر کریمتون شل شد پودر قند بیشتری اضافه کنین و اگر خیلی سفت بود شیر بیشتر بزنین. طعم خوبی داره و خانواده هم خیلی پسندیدند😊
روشم شابلونی که خودم درست کردم گذاشتم و با پودر کاکائو توش رو پر کردم.
شکلات تخته ای رو هم آب کردم و ریختم روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل و بعد که تو فریزر بست به اشکال مختلف برش زدم و توی کیک فرو کردم.
بيسکوئيت هارو هم تو شکلات زدم و تو کیک فرو کردم
با دستور تو کانال سس شکلات درست کردم و ریختم دورش.
دستور سس شکلات:
2 قاشق پودر کاکائو، نصف لیوان شیر، نصف لیوان شکر، نصف لیوان روغن
ابتدا پودر کاکائو و شکر و روغن رو توی مخلوط کن میریزیم و هم میزنیم بعد در حین هم زدن روغن رو کم کم اضافه میکنیم.
این سس خیلی خوبی میشه و بسیار خوشمزه هست👌😋
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده_تزئین_کیک👏
روکش کیک 👇
شکلات شیری با خامه هست
یا
همون گاناش که با شکلات شیری آماده شده
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
امروز فسنجان درست کردم که گردو نداشتم و بادوم درختی کمی داشتم همه رو که شکوندم و آسیاب کردم به اندازه یک سوم کاسه آبگوشت خوری شد که خب برای 3 نفر کم بود، شنیده بودم هم سیب رنده شده تو فسنجون خیلی خوب میشه و غلظت خورش رو هم زیاد میکنه
دوتا سیب متوسط زرد رو پوست گرفتم و رنده ریز زدم و با بادوم ها تفت دادم به همراه مرغ و پیاز و بعد رب انار زدم و آب ریختم و شکر و گذاشتم بپزه
میتونم بگم که اگر هرکسی میخورد متوجه نمیشد با سیب و بادوم هست انقدر که طعم و رنگش عالی شده بود و اصلا سیب ها مشخص نبود
البته با بادام خیلی وقت ها فسنجان درست میکنم و فوق العاده خوشمزه میشه و مقوی ولی به همراه سیب درست نکرده بودم
حتما درست کنین هم به صرفه هست و هم طعمش مثل فسنجون های دیگه هست
با اجازه مدیران من هم تجربه امو بگه که دوستان استفاده کنند.من فسنجون با مغز تخمه وکمی گردو هم درست میکنم حتی بعضی مواقع فقط با مغز تخمه درست میکنم و توش سیب رنده شده میریزم خیلی خوب میشه و البته اقتصادی...
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
به جای خامه چی میشه گذاشت داخل نون خامه ای
اصلا جایگزینی داره؟
#پاسخ👇
بله میتونید کرم کاسترد یا کرم دونات یا حلوا یا گاناش فرم گرفته بریزید
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎁 گمشده ما در دنیا....
🎈 کلیپ بسیاااار عالی
#استاد_پناهیان
@sofrebanovanbeheshti
🌹
🌸سلام من به رقیه ،
💗به خاندان ڪریمش
🌸به گوشواره و زلف و ،
💗به اجتهاد رفیعش
🌸سلام من به رقیه ،
💗به شام و ڪنج خرابه
🌸به دسٺ و بال عمویش،
💗به تشنگےِ حبیبش
🌸ایام فرخنده
#ولادٺ_حضرٺ_رقیہ_مبارڪ_باد🎊💐
درباره تاریخ تولدحضرت رقیه درمنابع مختلف روایات متعددی امده است دربرخی روایات تاریخ تولد۱۷ شعبان ودربرخی دیگر ۲۳ شعبان ذکرشده
@sofrebanovanbeheshti
Sibsorkhi-MiladHazratRoghaye1398[01].mp3
4.24M
به آسمون عشق کوکب اومده
ستاره ی عمه زینب اومده
ولادت حضرت #رقیه سلام الله علیها
کربلایی#سیب سرخی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
@sofrebanovanbeheshti
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازبهانه ای شد به هوای دختری سه ساله
بنام رقیه سلام الله علیها
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
(امروز به روایتی تولد دردانه ،حضرت رقیه سلام الله علیها )
#شهداء
#فرزندان_شهدا
شادی روح #امام_راحل و #شهدا و سلامتی یادگاران #شهدا
#صلوات
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودر_گوجه🍅👇
به به عجب رنگی داره💗💗💗
گوجه هایی که خشک کرده بودم با چرخ گوشت چرخ کردم که خیلی به آسیابم فشار نیاد، بعد تو سینی پهن کردم یه روز هوا خورد و آسیاب کردم اینم گوجه خشک آسیاب شده🤗🤗
#کلیپ_تصویری
#کیک_وانیلی 👇
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
روغن کمی کمتر از نیم لیوان
آرد دو لیوان سرخالی
بیکینگ پودر ۲ ق چایخوری
وانیل کمی
شکر تخم مرغ و وانیل رو به قدری میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.سپس شیر و روغن رو اضافه و کمی مخلوط میکنیم و در آخر آردکه با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم رو اضافه و هم میزنیم و در قالب چرب شده میریزیم.داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه و حدود چهل دقیقه قرار میدهیم
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_لپه👇
1لیوان لپه رو پخته میکس میکنیم
سپس سیب زمینی نسبتا بزرگ رو پخته رنده ریز رنده کرده با دو عدد تخم مرغ ودو قاشق جعفری خورد شده نمک، فلفل سیاه، زردچوبه مخلوط کرده سپس سرخ میکنیم😋😋
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#طب اسلامی 💚 کاهو با سکنجبین نیکوترین اثر را در اعتدال و لینت مزاج دارد همچنین #کاسنی و سکنجبین 💛
#طب اسلامی
🥦نقش #کاهو_باسکنجبین بیشتر میشود👌
✳️کاهو یک سبزی #مغذی و #پرفیبر است که به رفع #یبوست کمک میکند و طبع سرد آن از خشکی و گرمی مزاج می کاهد .
✳️ هرچه برگ های آن تیره تر باشد، مواد مغذی زیادتری در خود ذخیره کرده و نسبت به برگ های جوان و روشن کاهو ارزش بیشتری دارد
✳️ ساقه کاهو در مقایسه با برگ کاهو #فیبر بیشتری داشته و با لینت مزاج به دفع سموم و کنترل #کلسترول خون کمک می کند
✳️کاهو در مقایسه با برخی سبزیجات ، #نیترات کودهای شیمیایی را به میزان بیشتری در خود ذخیره می کند
✳️ اما اگر برگ های خارجی کاهو را که معمولا ضخیم و از بین رفته هستند قبل از خوردن جدا کرده و دور بریزید،
عامل انتقال سموم آفت کش به دیگر برگ های کاهو از بین می رود
✳️جالب است بدانید کاهوهای تلخ و #کاسنی با تحریک و تولید بزاق و شیره معده به هضم بهتر غذا کمک کرده و هر چه هضم بهتر باشد، میزان جذب مواد مغذی دریافتی بالاتر خواهد رفت.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺