تولدت مبارک ای مردانه ترین صدای حقیقت و کوبنده ترین
فریادگر حق و افشاکننده تزویر و ظلم جهان ما ❤️
تولدت مبارک پدر امت و سایه ات تا ظهور منجی مستدام
بنا بر اطلاعات دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، سید علی حسینی خامنهای فرزند مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین حاج سید جواد حسینی خامنهای، در 29 فروردینماه سال ۱۳۱۸ شمسی برابر با ۱۳۵۸ قمری در مشهد مقدس چشم به جهان گشود. او دومین پسر خانواده بود.
پینوشتها:
[1] -http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=17718#veladat
[2] -http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=26142
@sofrebanovanbeheshti
#فرنی👇
چهار لیوان شیر
پنج قاشق آرد برنج
یک لیوان شکر(اگر وست دارید کمتر شیرین بشه کمتر بزنید چون یک لیوان برای شیرینی زیاده)
پودر هل کمی
گلاب کمی
شیرو آردو پودر هل رو تو قابلمه ریختم چند دقیقه همزدم و بعد روی گاز گذاشتم با شعله ی متوسط روبه کم
همینجور وایسادم بالای سرش هم زدم تا به غلظت دلخواهم رسید چهارقاشق گلاب اضافه کردم یک دقیقه هم زدم و از روی گاز برداشتم
به همین راحتی و خوشمزگی😋نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
حلوا ارده😍😍
مواد لازم:پودر قند ۱پیمانه
شیرخشک قنادی۱پ(شور نباشه.به لوازم قنادی بگید که برای حلوا ارده میخواین.شیر خشک نیدو هم میشه)
ارده سه چهارم پیمانه(اگه حلوا جمع وخمیری نشد یکی دوقاشق دیگه هم لازمه)
خلال پسته وکنجد به دلخواه(من از پودر پسته وکنجد استفاده کردم
ابتدا شیر خشک وپودر قند رو درظرفی باهم باقاشق خوب مخلوط کنید بعد ترکیب این دو را الک کرده.حالا ارد ه را اضافه کنید وباقاشق مواد رو باهم مخلوط کنید.وبه وسیله دست خ وب موادرو ورز بدین تاباهم ترکیب شوند.اوایل مواد کمی خشک وگلوله ای هست ولی به مرور باورز دادن حالت خمیری پیدا میکنه .چند دقیقه وسط کار دست نگه دارید ومواد رو به حال خودش بزارین تاپودر قند باز بشه کمی ودوباره شروع به ورز دادن کنید تاحلوا حالت خمیری به خودش بگیره.اگه این اتفاق نیفتاد مشکلی نداره میتونید کمکم یکی دوقاشق ارده اضافه کنید تامواد به این حالت برسه واز کف ظرف جدابشه.ظرف مورد نظر رو کاملا کف ودیوارشو باکیسه فریزر بپوشونید وبه دلخواه خلال پسته وکنجد رو بریزین کف ظرف روی کیسه فریزر. حالا حلوا رو به ظرف انتقال بدین وتوی ظرف فشرده کنید وکیسه فریزر رو بکشید روی حلوا تاکاملا روی ظرف رو بپوشونه وبه مدت ۷تا۸ساعت درفریزر استراحت بدین تامواد کاملا منسجم وسفت بشه.بعد این مدت به ظرف دردارودریخچال منتقل داده واز خوردن حلوا ارده خوشمزه تون لذت ببرید.من با این مقدار مواد ۵۰۰ گرم حلوا داشتم😍نکته....از ریختن ارده زیادی خودداری کنید چون باعث شل شدن حلوا میشه درنهایت ...ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.اگه مفید بود برای فرج امام زمان دعا کنید عزیزان🤲🌸🤲 مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
برای کیک یخچالی میشه از بیسکوئیت مادر استفاده کنیم؟
#پاسخ👇
اول از همه از بیسکویت پتی بور استفاده کنید بعد از بیسکویت دایجستو و یا ساقه طلایی.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
میخوام برای ماسوره زدن از دو رنگ استفاده کنم.
آستر کشی از سفید
و روی کیک و دیواره ها از دو رنگ دیگه....
میشه راهنمایی کنید؟
#پاسخ👇
خامه تون که اواخر فرم گیریش هست اون مقدار که میخواهید رنگی کنید جدا کنید اول سفیدو فرم بدید بعد اون مقدار که جدا کردید رنگ بریزید و فرم بدید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
دلیل اینکه روی کیک اینجوری میشه چیه؟
برای اینکه پف کیک نخوابه درش چقدر باید بسته باشه؟
#پاسخ👇
این نکات رو مطالعه کنید
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/6746
مایه کیک رو باید توقالب مناسب وبه صورت دورانی بریزین .وقتی درمرکز ریخته میشه کیک درحین پخت از اطراف میپزه وچون تجمع مایع درمرکز زیاده به هن فشرده شده وخمیر میشه وگنبدی......همیشه با یک سیخ چوبی از مرکز کیک به صورت دورانی ودایره ای گردی بکشید دریک جهت تا نیم سانت نرسیده به دیواره قالب .اینجوری مواد به صورت یکنواخت پخش میشن توقالب
به نظرم هم تخم مرغ رو زیاد هم زدین هم حرارت فرتون بالاست چون ترک هم خورده
@sofrebanovanbeheshti
#احکام_آشپزی
#احکام_ماه_رمضان
#ماه_رمضان
❓آیا چشیدن غذا و کارهایی مانند آن روزه را باطل می کنند؟
🔹جویدن غذا براى بچّه و همچنین چشیدن غذا و مانند آن و شستشوى دهان با آب یا دارو، اگر چیزى از آن فرو نرود روزه را باطل نمىکند. و اگر بدون اراده به حلق برسد اشکالى ندارد، ولى اگر از اوّل بداند بىاختیار به حلق مىرسد روزهاش باطل است و قضا و کفّاره دارد.
#احکام
#رمضان
#روزه
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_شکلاتی
هم برای رویه و هم میان کیک👌👏👏😍
#کلیپ_تصویری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگو_سوخاری👇
طرز تهیه🔻
میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج یا لیمو نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر زعفرون دم کرده(به دلخواه)مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده با کمی شیر و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویه های دلخواه مخلوطش کردم.به ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین که سفت بشه همین که تغییر رنگ داد کافیه.
برای اینکه خیلی روغن نبره وقتی چندتا میگو درحال سرخ شدن هستن یه میگوی دیگه اضافه نکنین بگذارین اون ها سرخ بشه و باز سری جدید سرخ کنین.
#کلیپ_تصویری
#طب
🌡 مدیریت دمای بدن در ماه مبارک رمضان
✅دمای بدن نقش مهمی در حالات #مزاجی ما دارد
#اینفوگرافیک
#روزه #ماه_رمضان #تغذیه #مزاج
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#ته_چین_بادمجان
مواد لازم ؛
برنج ایرانی ؛ ۳ تا ۴ پیمانه
زرشک ؛ ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ؛ ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ؛ ۳ عدد
شکر ؛ ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
بادمجان متوسط ؛ ۳ تا ۴ عدد
فیله مرغ ؛ ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
ماست چکیده ؛ ۱ تا ۲ پیمانه
ادویه ؛ به میزان لازم
نمک و فلفل ؛ به اندازه
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
طرز تهیه ؛
ابتدا برنج را آبکش میکنیم . فیله مرغ را خرد کرده و در ماهیتابه ریخته و سرخ میکنیم . بادمجان را در ظرف دیگری سرخ کرده و کمی زردچوبه اضافه میکنیم . برنجی را که از قبل آبکش کرده را با ماست چکیده مخلوط کرده و ۳ عدد تخم مرغ به آن اضافه میکنیم . بعد زعفران را اضافه کرده و هم میزنیم . شکر و زرشک را با هم کمی تفت میدهیم . بعد کمی از برنج رو کف قابلمه میریزیم فشار میدیم بعد چند عدد از بادمجان های سرخ شده را روی برنج گذاشته و مقداری از فیله های مرغ سرخ شده را روی مواد چیده و دوباره بادمجان گذاشته سپس مابقی برنج رو میریزیم و بعد زرشک را که با شکر تفت داده ایم را اضافه میکنیم و بعد روی ظرف رو فویل میکشیم و با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم که بخار اضافه ازش خارج بشه و بعد در فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم قرار میدیم و بعد از فر خارج کرده و تزیین میکنیم و نوش جان میفرمایید😁😋😋😋
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti