867323105.mp3
4.01M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء دوازدهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
@sofrebanovanbeheshti
مداحی آنلاین - خراب آمدم - حاج منصور ارضی.mp3
7.57M
🌙 #مناجات_سحر
#ماه_رمضان
🍃خراب آمدم تا کنی آبادم
🍃هزار شکر نگفتند ز چشمت افتادم
🎤حاج #منصور_ارضی
👌بسیار دلنشین
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتا_نسکافه_ای
#پاناکوتا_زعفرانی👇
شیر ۳ لیوان
شکر ۷ ق غذاخوری
خامه نصف بیشتر لیوان
وانیل نوک ق م
ژلاتین ۲ ق غذاخوری
نسکافه و زعفرون به اندازه دلخواه
ژلاتین روبا نصف لیوان شیر بن ماری میکنیم
بقیه شیر رو با شکر توی قابلمه میریزیم وروی حرارت ملایم تا شکرش اب بشه نباید بجوشه بعد از رو حرارت برمیداریم
وانیل وژلاتین رو هم اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم
و بعد موادو تقسیم کردم به یکی نسکافه و به یکی هم زعفرون اضاف کردم وتو قالب ریختم و توی یخچال ۵،۴ساعت موند تا سفت شد بعد هم نوش جان😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#کبه 👇
من با برنجی که اضافه امده بود درست کردم
برنج با اب بپزیدبه صورت کته درست کنید البته خیلی باید شفته بشه با نمک و خیلی خیلی کم روغن و زعفرون
بعد میتونید چرخش کنید یا بکوبید تا خوب له بشه
مواد میانیش پیاز نگینی سرخ شده گوشت چرخ کرده و اصلش کشمش و دارچین داره ولی من زرشک بیشتر دوست دارم زرشک میریزم و جعفری و زردچوبه نمک و فلفل سرخ میکنیم نباید روغنی باشه روغن مایه گوشتیمونم باید کم باشه
بعد از مواد برنجیمون باید گرم باشه تا بهتر شکل بگیره اندازه نارنگی برمیداریم تو دست باز میکنیم از مواد گوشتی توش میگذاریم و خوب میبندیمش من یه کاسه اب کنار دستم میگذارم و دستم خیس میکنم و گرد میکنم تا خوب گرد بشه و درزی نداشته باشه بعد نیم ساعت تو یخچال میگذارم وبعد هم تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنم .
البته میشه همراه با برنج از سیب زمینی پخته هم استفاده کرد تا برنج انسجام بیشتری داشته باشه این دلبخواه هست
اگر از برنج تنها استفاده کردید و خواستید انسجام بیشتری داشته باشه میتونید از یه تخم مرغ کوچیک استفاده کنید ولی من فقط برنج استفاده کردم نوش جانتون 😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شیفون_نسکافه_ای👇
تخم مرغ محلی ۴عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ۲۰۰گرم
روغن آفتابگردون ۱/۴پیمانه
پودر نسکافه ۱/۵قاشق سوپخوری
آب جوش ۱/۳پیمانه
آرد ۱و ۱/۳پیمانه(یک و یک سوم پیمانه)
بکینگ پودر ۱ق چایخوری سر پُر
👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳
ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را با همزن بزنید تا کمی کف کنه سه ق غذاخوری از شکر را به سفیده اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره. وبگذارید یخچال .بعد زرده ها را با شکر و وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد روغن مایع را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و بعد پودر نسکافه مخلوط شده با آبجوش را اضافه کنید و بعد مواد رو در دو مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه کنید وبا لیسک به آرومی و به حالت دورانی مخلوط کنید در آخر آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و بعد مواد را داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختیم *قالب با قطر بیست سانتی متر*ریخته بصورت دورانی و یکنواخت به همه جای قالب.وداخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰به مدت ۴۵دقیقه قرار میدهیم بعد از طی شدن این مدت زمان با خلال دندان تست میکنیم اگه مواد به خلال نچسبید کیک آماده ست
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
یه لایه فیلینگ(خامه موز گردو) گذاشتم
روشم یه لایه نازک خامه کشیدم و با ژله بریلو تزیین کردم😊
البته میشه این کیک رو سه لایه کرد ولی چون میخواستم کم خامه درست کنم دولایه ش کردم
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده_تزئین 👇
با خامه پاستیلی و خمیر ژلارد تزئین کردم و طبقه بالاش هم کیک توپی درست کردم گذاشتم و ژله بریلو ریختم و قیف بستنی گذاشتم
خود کیک هم کیک یک تخم مرغی هست که برای هر طبقه دوتا درست کردم.
#کیک_یک_تخم_مرغی👇
تخم مرغ یکی،
ارد ۲۵۰ گرم،
شکر ۲۰۰ گرم ،
روغن ۱۰۰ گرم حدودا یک لیوان دسته دار تا بالای لیوان جای دسته اش،
شیر ۱ لیوان و یک سوم لیوان یکم کمتر،
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری،
وانیل سر قاشق مرباخوری
همه رو همون اول میریزیم غیر شیر و آرد بعد که خوب مخلوط شد شیر رو میریزیم بعدم آرد و کم کم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا گلوله ای نمونه همه با همزن دستی یا چنگال باشه.
من شکرش رو کمتر ریختم چون خامه میخواستم بزنم خیلی شیرین میشد.
طبقه وسط میز سالاد ماکارونی دو طبقه هست که تو قالب گرد ریختم و برگردوندم و یه سه گوش کنارش رو خالی کردم و با گورجه گل درست کردم و زدم روش و با خیارشور هم برگ براش گذاشتم
طبقه پایین هم قیف با کاغذ A5 درست کردم و توش پفک هندی ریختم خیلی خوشگل و جذاب شده بود و همه خوششون اومد
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
روغن صاف که دردستورشیرینی بهشتی میباشد چه روغنی؟
#پاسخ👇
روغن صاف۵۰ قنادی منظوره که باید از لوازم قنادی تهیه کنید.حواستون باشه این روغن باید نرم باشه یعنی انگشت که فرو میکنید بافتش نرمه وفرو میره که نشانه تازگی روغنه...
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
نون ساندویچی گرفتم ولی استفاده ندارم الان
چکار کنم که نون خراب نشه چطوری ازش نگهداری کنم؟
#پاسخ👇
نان بربری و سنگک اگه باشه بعد از خنک شدن سریع فریزری کنید نان فانتزی رو متاسفانه چون کیفیتش پایین میادنمیشه فریزری کرد، بیرون یخچال تا یک روز خوب می مونه میتونید خشکش کنید پودر سوخاری درست کنید.
اگه باکمی نمک وفلفل وپودرسیر وادویه هم مخلوط کنید بهترمیشه
@sofrebanovanbeheshti