هدایت شده از استاد محمد شجاعی
💢 #اطلاعیه
ـ مراسم #احیاء لیالی قدر (۱۹، ۲۱ و ۲۳ رمضان)
بهشت زهرا ـ #گلزار_شهدا ـ قطعه۴۴ (۴۱۰۰ شهدای گمنام)
🔺ساعت ۲۲:۳۰ الی ۲ بامداد.
ـ سخنران ؛ استاد محمد شجاعی
ـ جوشن کبیر ؛ محمد طاهری
ـ مناجات خوانی ؛ سید حیدر موسوی
[ هیئت "کریم اهل بیت" علیهالسلام ]
💢 به همراه آوردن #زیرانداز ، رعایت پروتکلهای بهداشتی، و فاصلهگذاری اجتماعی ضروری است.
@Ostad_Shojae
#حلوای_هویج👇
هویج نیم کیلو
شکر 1لیوان
آرد سفید یک و نیم لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
زعفران دم کرده3قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
هویج را پوست گرفته بخار پز و پوره میکنیم.
آرد را داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم نفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه، بعد روغن و زعفران دم کرده را به آرد اضافه میکنیم.حالا هویج پوره کرده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.سپس مخلوط شکر و گلاب را به مواد اضافه میکنیم و دورانی و دریک جهت هم میزنیم تا حلوا وسط ماهیتابه جمع شود. و بعد به دلخواه تزیین میکنیم.
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_مرغ 👇
من با دستور خمیر جادویی درپست بعدی😍👇👏
فوق العاده نرم وخوش دست وعالی...
برای پیراشکی من از خمیر به اندازه یه نارنگی برداشتم گرد کردم .باکمی روغن روی سطح کارو چرب کردم (خیلی کم) وبا وردنه یادست خمیرو کمی پهن کردم ویه قاشق از موادم که شامل پیاز وسینه مرغ وسیب زمینی نگینی وفلفل دلمه وقارچ که کمی تفت دادم.کمی سس گوجه زدم وپودر پاپریکا نمک وفلفل وکمی آویشن.گذاشتم کنار تا مواد سرد بشه وبعد گذاشتم لای خمیروکمی پنیر پیتزاوپیچیدم.رومالشم یه زرده ی تخم مرغ ونصف قاشق چایخوری شکر را مخلوط کردم وبا فرچه روی پیراشکیها زدم.من کمی تخم خرفه وسیاه دونه هم روش پاشیدم.گذاشتم توفر 180درجه به مدت 20الی 25دقیقه..آخر دست هم گریل رو روشن کردم تا روی پیراشکیا خوش رنگ بشه.به همین راحتی وخوشمزگی.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.اگه مفید بود برای سلامتی وفرج امام زمان دعا کنید عزیزان. اللهم عجل لویک الفرج🤲🌸
مامان صبا💞
@sofrebanovanbeheshti
#خمیر_جادویی 👇
جدید
من اومدم بایه دستور فوق العاده وعالی 👌
این خمیر یه خمیر پایه وهمه کاره هست برای انواع پیتزا..پیراشکی..وانواع غذاهای خمیری⭐️
بریم سراغ مواد لازم خمیر👇
پودر خمیر مایه فوری1قاشق سوپخوری
شکر1قاشق سوپخوری
آب گرم نصف پیمانه
تخم مرغ1عدد
روغن مایع نصف پیمانه
شیر گرم 1پیمانه
آرد4تا5پیمانه
نمک 1قاشق مرباخوری⭐️
آب گرم را در ظرفی ریخته به همراه شکر وکمی با انگشت هم میزنیم بعد پودرخمیر مایه را روی آب پاشیده وبه آرامی کمی با انگشت هم میزنیم (خیلی نه چون خمیر مایه موجود زنده ست ومیمیره وواکنش نشون نمیده) به مدت 10الی 15دقیقه درظرف را میگذاریم وروشو با یه پارچه میپوشونیم ومیگذاریم کنار (البته محیط گرم.من گذاشتم همون آشپزخونه گرم بود) تا به عمل بیاد .پف میکنه وروش حالت حباب حباب میزنه.این نشون دهنده اینه که خمیر مایه خوب عمل اومده وکهنه نبوده.اگه بیشتر از یه ربع طول کشید وعمل نکرد کهنه شده وبه درد نمیخوره.خمیر مایه عمل اومده را در کاسه بزرگی میریزیم .تخم مرغ وشیر گرم را هم اضافه میکنیم وبا قاشق یا همزن دستی کمی میزنیم تا مواد باهم مخلوط بشن.نمک را با نیمی ازآرد الک شده مخلوط میکنیم ودر کاسه میریزیم وبا قاشق هم میزنیم تا مایعات به خورد هم برن .حالا یه پیش خمیر داریم.در این مرحله روغن را به موادمون اضافه میکنیم.وکمی هم میزنیم وکم کم بقیه آرد را قاشق قاشق اضافه میکنیم وهم میزنیم.قاشق را کنار گذاشته وبادست وبا انگشتان شروع به ورز دادن میکنیم وبا دست کم کم آرد اضافه میکنیم.هیچ وقت انگشتامون رو تا انتها درخمیر فرو نمیبریم چون خمیر بیشتر به دست میچسبه واحساس میکنیم آرد بیشتری لازمه.(برای من حدود یک پیمانه کمترآرد اضافه اومد) اگه خمیر چسبندگی داشت باورز دادن چسبنگیشو میگیریم.تا خمیر فوق العاده نرم ولطیفی به دست بیاد.حدود 8دقیقه خمیر را ورز میدیم به آرومی.به این صورت که خمیر رو میگذاریم روی سطح کار وکمی از اطراف میکشیم ودو طرفشو روی هم میاریم وبا انگشان دست ورز میدیم.خیلی خمیر خوش دست ونرم ولطیفی به دست میاد.ظرف تمیزی را کمی چرب میکنیم هم کف وهم دیواره ها رو وخمیرو در ظرف میگذاریم.روشو سلفون میکشیم وتوی یه دونه پتو میپیچیم ودرجای گرمی به مدت 1ساعت تا1ساعت وربع استراحت میدیم.وقتی خمیر ور اومد (نشونه ور اومدن خمیر اینه که بافتش متخلخل میشه و وقتی انگشت توی خمیر فرو میبریم جاش پر نمیشه وخمیر سبکی شده)هواگیری کرده یعنی کمی ورز میدیم وشروع به کار میکنیم.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.اگه مفید بود برای سلامتی وفرج امام زمان دعا کنید عزیزان اللهم عجل لویک الفرج🤲🌸 مامان صبا 💞
@sofrebanovanbeheshti
#آش_گوجه_فرنگی 👇
بلغور گندم یک لیوان
لوبیا چیتی ۳/۴ لیوان پخته شده
سبزی شامل تره و جعفری خرد شده نیم کیلو
آب قلم ۳_۲ پیمانه
پیاز خام متوسط یک عدد
گوجه فرنگی میکس شده یا رنده شده ۳ پیمانه
نعنا داغ
آبغوره
بلغور و پیاز رو با آب قلم میگذاریم بپزد و حسابی لعابدار شود اگر نیاز به آب داشت برای پختن باید اضافه کنید
سپس سبزی را اضافه میکنیم
خوب که پخت لوبیا و گوجه رنده شده را اضافه میکنیم وقتی خوب جا افتاد کمی از نعنا داغ را داخلش میریزیم و کمی آبغوره هم اضافه میکنیم .
دیگر نمیگذاریم خیلی بجوشد چون عطر نعنا از دست میرود
بعد از کشیدن در ظرف مورد نظر روی آش را با مابقی نعنا تزیین میکنیم
🔴چاشنی این آش آبغوره هست و کم و زیاد آن بستگی به ذائقه شما دارد
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
- H.Valizadeh.mp3
8.41M
#افطارانه
قطعه بسیار زیبای ربّنا (آذری)
ویژه ماه مبارک رمضان 1400
🌸
لحن و اجرا : استاد حامد ولی زاده
تنظیم ، ضبط، میکس و مسترینگ : حامد مختاری
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🔴روزهداری و زخم معده(توصیهها)
🔻غذا با آرامش و آهسته خورده شود و خوب جویده شود⬅️ بهترین داروی زخم معده و سایر مشکلات گوارشی بزاق است که لازم است با افزایش زمان جویدن میزان ترشح بزاق را برای درمان بالا ببریم.
🔻پرهیز از غذاهای سنگین و سرخ شده و دیر هضم
🔻از جمله غذاهای مفید، آش جو، شیربرنج، فرنی است که با شیر بز تهیه شده باشد که بویژه برای معدههای گرم مناسب است. برنج، ضد زخم معده و رودههاست و شیر بز از خونریزی زخمهای معده و روده جلوگیری می کند.
🔻همه بویژه بیماران گوارشی از مصرف غذاهای تند، قهوه، کاکائو و نوشابه های گازدار، فستفود و غذاهای خمیری مانند ماکارونی، الویه، قارچ و...پرهیز کنند
🔻سالم ترین روغن برای بیماران دچار مشکلات معدی روغن زیتون است.
🔻پرهیز از پرخوری و رویهم خوری در وعده افطار و سحر
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
ز پشت پرده ی غیبت بدان نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
892244645.mp3
4.16M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء هجدهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
@sofrebanovanbeheshti
1_332055105.mp3
5.13M
🌙 #مناجات_سحر
ویژه #ماه_رمضان
🍃دلم گرفته ...
🍃اخه گذشته نیمه ای از ماه
🎤حاج #محمدرضا_طاهری
👌بسیار دلنشین
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_شیر👇
به نیت حضرت زهرا (س) 🌺
وقتی حلوا آماده شد مقداریش رو توی بشقاب ریختم وباقاشق یاوردنه کوچیک هم میشه صاف کردم.کمی از حلوا رو با پودرکاکائو وروغن هم کمی مخلوط کردم وکاتر زدم.
یازهرا هم نوشته نستعلیقه که از نت گرفتم وبه اندازه طرحم روی کاغذ روغنی کشیدم وبا شکلات تخته ای آب شده که توقیف ریختم پر کردم گذاشتم یه ربع فریزر وبعد به آرومی از کاغذ جداکردم و روی حلوا گذاشتم .وبامروارید خوراکی تزیین کردم.دور تادور حلوا رو هم با شکلات آب شده تزیین کردم.
مامان صبا💞
بادستور حلوای زیر
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/24109
#حلوا
نذری👇
آرد سفید ۴پیمانه
روغن و کره چشمی هست 😆البته کلیپش در پست بعد هست😍
شکر ۴پیمانه
آب ۸پیمانه
گلاب نصف پیمانه
هل ۱ ق چایخوری
زعفران به دلخواه
روغن و کره رو در قابلمه ریخته وقتی داغ شد آرد رو اضافه کردم من روغن وکره رو چشمی می ریزم 😃 هم میزنیم تا آرد تفت بخوره و رنگش قهوه ای بشه(بستگی به خودتون داره اگر میخواید خیلی تیره بشه باید آرد رو بیشتر تفت بدین) در همین حین تفت دادن آرد، شکر و آب رو در قابلمه ریخته تا به جوش بیاد بعد از به جوش اومدن خاموش کرده گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم...بعد که رنگ آردتون دلخواه شد شربت رو در ۲ یا ۳مرحله به آرد اضافه کنید البته من این کار رو روی حرارت انجام نمیدم یعنی قابلمه رو میزارم زمین بعد شربت اضافه میکنم و خوب هم میزنم در سه مرحله ودرمرحله آخر کمی روی حرارت هم میزنم حلوای خوشمزه ما آماده ست😋
ببینید میزان روغن و کره رو در کلیپ تصویری در پست بعد نشان دادم
باید روون هم بخوره البته کم کم بریزید کمی که هم میزنید به این حالت در میاد از اول زیاد نریزید👌👇😍👏
مامان علی و فاطمه دوستتون داره💝
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا