#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
این قالب تازه خریدم، ته قالب هم چرب کردم چراوارونه اش میکنم برنمیگرده انگارچسبیده؟
#پاسخ👇
باید همه جای قالب رو با کره یا مارگارین چرب کنید وبعد با الک آرد پاشی کنید ودستتون رو بچرخونید تاهمه جای قالب کاملا پوشیده از آرد بشه .آرد اضافی رو بتکونید
بعد پخت بگذارین روی توری تا خنک بشه بعد دور تادور کیک رو با چاقو یا لیسک نازک آروم جدا کنید ومطمئن بشین که از قالب جدا شده.حالا روی توری برگردونید وبگذارین کامل خنک خنک بشه.ولی توعکس مشخصه که کیک از اطراف خودشو جدا کرده باید بگذارین خنک بشه یه ۲۰دقیقه بعد از قالب جدا کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
برای دونات، از چه آردی استفاده کنیم؟
#پاسخ👇
آرد شیرینی پزی، قنادی ،سه صفر ،نول
همه یکی هستن و برای کیک و شیرینی مناسبترن
اما آرد نانوایی ها برای دونات نان و ...هم مناسبه ولی بخاطر سبوس بیشتر رنگ نهایی کار تیره تر میشن و بافت رو سنگینتر میکنن بنابراین بهتره لااقل سه بار الک بشه و بعد استفاده کنید
بنابراین بهتره از همون آرد قنادی استفاده کنید تا کیفیت کار بهتر بشه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
فرق دونات با پیراشکی چیست؟
خمیر دونات باخمیر جادویی چه فرقی داره؟
#پاسخ👇
پیراشکی به خمیر شکم پُر تک نفره گفته میشه و در اصل خمیر غذائیه و گاها اون رو به صورت شیرین و با مغزی کرم و مربا تهیه می کنن، در صورتیکه دونات فقط خمیر شیرینه و اصل دستور به عنوان دسر طراحی شده.
پیراشکی قدمتی بسیار بیش از دونات داره و در زمان هایی که استفاده از مایه خمیر هم متداول نبوده پیراشکی تهیه می شده. در اون زمان برای پخت پیراشکی خمیری شبیه پای آماده و با مواد غذایی پر می کردن. چه قبل از استفاده از خمیر مایه در خمیر پیراشکی، چه امروزه این خمیر قطری بسیار کمتر از دونات داره. خمیر دونات پفکی تر و نرم تره و ارتفاع بیشتری داره.
خمیر پیراشکی قابلیت گذاشتن در فر رو داره و درست مثل قطاب انتخاب با خودتونه، ولی دونات رو باید سرخ کرد و دوناتِ در فر دستوری کاملا متفاوت داره.
خمیر دونات رو فقط با انواع کرم با غلظت متوسط و مارمالاد ها میشه پر کرد و نحوه پر کردن اون مثل نون خامه ایه، ولی پیراشکی با انواع مواد غذایی و کرم ها با غلظت مختلف قابل پر کردنه. برای پر کردن پیراشکی با مواد غذایی خمیر رو باز و مواد رو قبل از پخت در خمیر قرار می دهند.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی
🎧 سخنانی از شهید ردانی پور ۱۳۶۱/۰۴/۲۷
◀️ شهید ردانی پور: شما که میگویید امام زمان (عج) باید بیایند، زمینهاش را باید شما برای امام زمان (عج) آماده کنید.
«بهترین اعمال در زمان غیبت کبری امام زمان (عج) انتظار فرج است». انتظار فرج یعنی چه؟
یعنی همین بگوییم «یا بن الحسن، یا بن الحسن»، سینه بزنیم، گریه بکنیم، بیا آقا؟
این بهجای خود بسیار خوب. عمل!
آقا وقتی ظهور میکنند، با جنگ ظهورشان آغاز میشود و آخرش هم به شهادت میرسند.
ما میگوییم که وقتی آقا ظهور میکند دنیا پر از ظلم و فساد شده، بله ولی ظلم و فساد و جنایت از ناحیه دشمنان اسلام، ایثار و فداکاری و شجاعت و شهامت هم باید از ناحیه دوستان اسلام زیاد شود، توسعه پیدا کند. ما باید فداکاریمان را در راه اسلام بیشتر بکنیم تا امام زمان (عج) ظهور بکند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
📌#عوارض_مصرف_قرص_کلسیم
💊در #کلیه موجب بروز سنگ می شود
💊در #گوش موجب اختلالات شنوایی می شود
💊ایجاد حالت #تهوع و #استفراغ در بیشتر افراد
💊تشنگی زیاد و افزایش حجم ادرار
💊سردرد
💊یبوست
💊خار پاشنه
💊تاخیر در رشد نوزادان
😍#کلسیم_طبیعی_بدون_عوارض
🏵کله جوش هفته ای یک بار با کشک طبیعی و روغن حیوانی + خرما و گردو
🏵حریره بادام / شیر بادام / بادام درختی
🏵برگ چغندر
🏵انجیر / کنجد / تخم شربتی
🏵گوشت کبوتر
🏵شیر محلی با عسل و سویق سنجد
🏵ورزش و نور آفتاب
🏵پرهیز از قند و شکر سفید، چای و نوشابه
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
°•|بسمـاللھاݪرحمانـالرحیمـ|•°
السلامعلیڪیابقیةاللھفےارضھ..🌱
✨لَا تَدْرِي لَعَلَّ اللَّهَ يُحْدِثُ بَعْدَ ذَٰلِكَ أَمْرًا✨
چه میدانی؟! شاید بعدش خدا گشایشی بدهد
[مصحف، طلاق، ۱ ]
#خداجانم❤️❤️
#منبرک👌
✨هرجا منطقتان قوی است
از منطقتان دفاع کنید..
آهسته هم نگویید. باید بلند بگویید،..
بلند گفتن است که اثر دارد
(شهیدمطهری)
#حس_خوب😍😌
داشتم گل محمدی هارو پاک میکردم عطرش کل خونه رو گرفته هی بو میکشم میگم عطر بهشته😌 خواهرم میگه حضرت محمد(صلی الله علیه واله وسلم) یه روزی عرقشون رو پاک کردن و ریختن زمین گل محمدی شد .. چه تعبیر قشنگی😍 بیشتر از قبل عاشق گلا شدم☺️🌸
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#حرفڪاربردۍ
باید انقـــــدࢪ باشیم که ناراحتی ها و مشکلات توے لحن و چهره مون پدیداࢪ نشه ...
بتونیم همیشه شاد باشیم 😎💪
سلااااااام رفقای بهشتی✋❤️😍
روزتون محمدی به برکت اخلاق حسنه💚🤲
[ وَبَلِّغْبِأیٖمٰانٖيأکْمَلَالإیٖمٰـاݩ...]
و ایمانم را بہ کامل تریٖن ایماݩ بࢪس
#اللهم_ارْزقنا_شهادت_فی_سبیلک
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفناج 👇
🎂🍰🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰
اصلا طعم اسفناج و سبزیجات نمیده
هیجانش فقط بخاطر اون رنگ طبیعی قشنگیه که داره🤩👌🏻
اول از همه یک پیمانه برگ اسفناج خورد شده(بدون ساقه) بهمراه نصف پیمانه شیر رو داخل میکسر ریخته تا کاملا یکدست بشه،و در نهایت باید یک پیمانه مواد داشته باشیم،
سه عدد تخم مرغ درشت رو بهمراه یک و نیم پیمانه شکر و نوک قچایخوری وانیل به مدت پنج دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه، نصف پیمانه روغن و یک پیمانه مخلوط اسفناج و شیر رو هم اضافه کرده با دور کند سی ثانیه میزنیم
دوپیمانه آرد و دو قچایخوری سرپر بکینگپودر و نصف قمرباخوری پودر هل رو که سه بار الک کردیم،کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با دور کند همزن یا با لیسک کاملا مخلوط میکنیم..کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم مایه کیک رو ریخته چند مرتبه اروم به زمین میزنیم تا هوای اضافی خارج بشه و در فر از قبل گرم شده صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم،
دقت کنید مدت زمان پخت در فرها متفاوته،
سی دقیقه اول در فر رو اصلا باز نکنید اما بعد از اون مرتب کیک رو با خلال دندان چک کنید
اگر خلال تمیز از کیک در اومد کیک اماده ست
وقتی کیک سرد شد از قالب خارج کنید
راستی یک نکته اگر کم شیرین دوست دارید از یک پیمانه شکر استفاده کنید!
🎂🍰🎂🍰🍰🎂🍰🎂🍰
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_مرغ_و_بادمجان_کبابی👇
بادمجان ها رو کبابی کنید ، در تابه جداگانه پیاز داغ و زردچوبه کنید بعد بادمجانهای کباب شده رو بچینید و روی بادمجانها گوجه فرنگی حلقه شده بگذارید با کمی آب و آبغوره بپزه
خیلی نگذارید آب داشته باشه
بعد که مرغ ها پخته شد موقع سرو کردن کنارش بادمجانها رو قرار بدید
اگر داخل مرغ بخواهید بادمجانها رو بگذارید بپزه هم میتونید ولی هم رنگ مرغ تون تیره میشه و هم همه مرغ بوی دود میگیره
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_سه_لایه
یا
#دسر_پنج_قاشقی👌
برای لایه اول کیک👇
شکر۵قاشق غ؛
شیر۵قاشق غ؛
آرد۵قاشق غ؛
روغن۵قاشق؛
تخم مرغ ۱عدد؛
بکینگ پودر۱ق چ؛
وانیل۱/۴ق چ؛
نمک یه پنس
شکرووانیل وتخم مرغ رابزنیدکرم رنگ بشه بعدبقیه موادرابه ترتیب بریزیدداخل فر۱۷۰درجه بمدت ۲۰دقیقه بپزیدتاطلایی بشه وقتی ازفردراوردیدتاداغ هست یک لیوان شیرسرد روش بریزید بگذاریدکنار
لایه دوم:👇
یک لیوان شیر+۴قاشق آرد+یک عددتخم مرغ رامخلوط کنید بگذاریدروگازتابه غلظت فرنی برسه بعد۳۰گرم کره و۲قاشق غذاخوری ماست بهش اضافه کنید غلیظ شدازروگازبردارید برای تزیین ۲قاشق ازموادرانگهدارید وبقیه راروی کیک بریزید بگذاریدیخچال ببنده
لایه سوم:👇
یک لیوان شکرراداخل ماهیتابه بریزیدبدون هم زدن اجازه بدیدکاملاقهوه ای وکاراملی بشه بعد۳۰گرم کره بریزید بعد یک قاشق نشاسته ذرت ویک لیوان شیررامخلوط کرده کم کم به کارامل اضافه کنیدومدام هم بزنید به ارامی اینکاروانجام بدیدکارامل سفت نشه کمی که خنک شد ازحرارت افتادبریزید رولایه ی دوم وبعد به دلخواه تزیین کنید من بادوقاشق ازموادی که نگه داشته بودم تزیین کردم
@sofrebanovanbeheshti