﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
بهار:
#نان_شيرمال👇
يك قاشق غذاخورى مايه خمير،يك قاشق شكر و یک چهارم پیمانه آب گرم (حدود ٥٠درجه)رو تركيب ميكنيم و درش رو ميگذاريم، بعد از يك ربع كاملا عمل مياد.
يدونه تخم مرغ درشت و چهار تا پنج قاشق سَر پُر شكر اگه شیرین دوست داشتبدمثل من نصف پیمانه شکربریزید و يك ليوان شيرِ ولرم رو هم ميزنيم
حدود سه ليوان آرد و نصف قاشق چايخورى بهبود دهنده وانیل جوزهندی ودارچین رو تركيب ميكنيم و به مايه ى تخم مرغى اضافه ميكنيم
مايه خمير عمل اومده رو هم اضافه ميكنيم و مواد رو مخلوط ميكنيم
پنجاه گرم كره ى نرم رو اضافه ميكنيم و با دست خمير رو كاملا ورز ميديم
اصلا نيازى به اضافه كردن آرد نداره فقط اگه خمير خيلى چسبنده بود دستامونُ ميزنيم داخل آرد و مجدد خمير رو ورز ميديم
روى ظرف خمير سلفون ميكشيم و يه پتوى كوچيك روش ميگذاريم كه كاملا گرم بشه و به مدت چهل و پنج دقيقه استراحتش ميديم
بعد از اين تايم حجم خمير بيش از دوبرابر ميشه كه بايد مجدد ورز بخوره و پُفش رو بگيريم
من از اين مقدار خمير۱۴ تا چونه درست كردم و به شكل دايره باز كردم ولاش شکلات شیرین گذاشتم ودوباربقچه اش کردمو داخل سينى تفلونِ چرب شده گذاشتم و روش يه حوله گذاشتم و تايم دادم ده دقيقه ديگه استراحت كنه
براى رومال يدونه زرده و دوسه قاشق شیرویک قاشق روغن و يك قاشق زعفران آبزده رو تركيب ميكنيم و بعد از استراحت دوم نون ها رو رومال ميكنيم و به دلخواه كنجد ميريزيم و ميفرستيم تو فر۱۸۰ درجه به مدت يك ربع تا نهايتا بيست دقيقه ظرف ابجوش فراموش نشه
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
دستور کیک 10تخم مرغی رو بفرمایید؟
#پاسخ👇
کیک شیفون یدونه دستور شش تخم مرغی با یدونه چهار تخم مرغی میشه ده تخم مرغی،اگه حتما نمیخواید ده تخم مرغی باشه دستور نه تخم مرغی هم هست، دستور کیک شیفون خودمم برمبنای گرم هست میتونید استفاده کنید به ازای هر تخم مرغ نوشته شده چقدر باید بقیه مواد رو اضافه کنید، اگه کیک دیگه ایی هم مد نظرتونه معمولا کیک داخل کانال چهارتخم مرغی هست دو برابر نیم کنید درست میشه، موید باشید.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
آرد سفید با آرد گندم فرق داره؟
منظور از آرد سفید ،آرد قنادی هست
و آرد گندم همون آرد نانوایی سبوس دار؟
هردوتاشون از گندم هست؟
#پاسخ👇
آرد هرچقدر تیره تر باشه مقدار سبوسش بیشتره وگلوتن بیشتری داره.ببینید آردها دارای پروتئین هستن که درمجاورت با گرما ومایعات به گلوتن تبدیل میشن.آردهای مخصوص کیک وشیرینی رو غربالگری میکنن تامیزان گلوتنش رو کاهش بدن .معمولا سفیدتر میشن تابرای پخت کیک آرد سبکی بشه ودراسفنجی شدن کیک اثر زیادی داره.کلا هر آردی مصرف خودشو داره.هر چقدر این غربالگری گلوتن بیشتر باشه آرد سفیدتر میشه.وتعداد صفرهای آردها رو همین غربالگری مشخص میکنه.مثل آرد دوصفر...که برای خبازی ونانوایی استفاده میشه.وآرد سه وچهار صفر که مناسب مصارف شیرینی وکیکه...هر چقدر تعداد صفرها بیشتر آرد خالصتر وسبکتر وسبوس کمتر
ویه نکته دیگه شنیدید که آبخور آردها فرق داره دقیقا اونم به همین دلیله
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
این رنگ ها برای چی استفاده میشه؟
#پاسخ👇
این رنگها مایع هستن و برای رنگ کردن خامه و خمیر فوندانت مناسب نیستن میتونین از اینا برای رنگ کردن ژله ،شربت،پودر نارگیل و شکر و پلو و...استفاده کنین
بهتره خامه رو با رنگ ژله ای و فوندانت رو با رنگ پودری رنگ کنین تا کیفیت کارتون بهتر شه
@sofrebanovanbeheshti