eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌افزایش حرارت شعله برای سرد بودن غذا و دمای پایین آن باعث حس بیشتر مزه شوری غذا می شود. برای سرپوش گذاشتن بر شوری غذای خود می توانید آن را داغ دغ سرو کرده و میل کنید  ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذا با آب در صورتی که غذای شما آبکی باشد می توانید مقداری آب به آن بیفزایید تا از شوری غذا بکاهد. بخار شدن آب غذا باعث دوام شوری بوده و برای رفع آن مقداری از آب شور غذا را با آب جایگزین نمایید. افزودن یک قاشق سرکه برای رفع شوری غذای پخته شده استفاده میشود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه برای مایه گوشتی: 200 گرم گوشت چرخکرده 1 عدد پیاز نمک و فلفل و پاپریکا 1 ق غ روغن 1 بسته ماکارونی صدفی 1 ق غ رب گوجه 1 ق غ کره مقداری روغن نمک برای سس بشامل: 2 ق غ کره مقداری روغن 2 ق غ آرد الک شده 2 لیوان شیر مقداری نمک و فلفل ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه زعفرانی مواد لازم :👇 مرغ (سینه یا رون فرقی نداره) پیاز دو عدد متوسط کره 50گرم زردچوبه و فلفل سیاه و نمک زعفران هر چی بیشتر بهتر دستور تهیه :👇 اول پیاز ها رو با کره کمی تفت میدیم. زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شد مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.(پیاز ها رو نباید زیاد تفت بدید تا کاملاً سرخ بشن وقتی کمی سبک شد کافیه) وقتی مرغ ها کمی طلایی شدن زردچوبه و فلفل سیاه و زعفران رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم. درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها با آبی که میندازه پخته بشن. درمدتی که مرغ ها دارن پخته میشن درب تابه رو برمیداریم و هرازگاهی مرغ ها رو زیر و رو میکنیم تا همه جای مرغ خوب سرخ بشه. بعد از دو ساعت میبینید که مرغ ها کاملاً آب انداختن و پخته شدن. در آخر نمک غذا رو اندازه میکنیم و نوش جونتون کنید... ببینید حتی بدون قطره ای آب مرغ ها کاملاً پخته شدن و طعم بهتری هم دارن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای گنبد تو عشق، منِ خسته دل ای کاش  چون کفتر پر بسته ی اِیوان تو بودم یک پنجره فولاد دلم تنگ تو آقاست   ای کاش زِ زُوّار خراسانِ تو بودم علیه‌السلام را خدمت شما بانوان مهربان و مومن تسلیت عرض میکنم🏴🏴🏴 @sofrebanovanbeheshti