eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👩‍🍳🌱⃢🍳 قدیم‌ها ته ‌خیار خیلی تلخ بود، نمیدونم چه‌کارش کردن که دیگه تلخ نیست.🤔 کاش اون کارو با قهوه هم بکنن که یه‌جاهایی که ما مجبور میشیم در جوار باکلاس‌ها قهوه بخوریم قیافه‌مون شبیه ملوان‌زبل نشه.😂😣 با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از رسانه تنهامسیر🌱
اینبار یه دوره‌ی کاربردی و جذاب💪 (باموبایل)😃 آموزش عَملی و کاربردی عکاسی از طبیعت، غذا، محصولات مختلف😎 ✅همراه با تمرین و پرسش و پاسخ👌✌️ ✅مناسب تمام گروهای سنی👌 علاقمندا این کلاسو از دست ندن😌 ادمین ثبت نام: 🆔@Tanhamasir6 [رسانه تنها مسیر ]👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3058696231C671457961e
سفره بانـوان بهشتـی
اینبار یه دوره‌ی کاربردی و جذاب💪 #لذت_عکاسی (باموبایل)😃 آموزش عَملی و کاربردی عکاسی از طبیعت، غذا،
دوستان گلم مدرس این دوره عکاسی سرکار خانم حجتی پور از مدیران سابق گروه آشپزی مون هستن 👏👏 پیشنهاد میکنم حتما در این دوره شرکت کنید و عکس های خوشگل بگیرید و حال دل تون رو خوب کنید👌👌👌❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🍅برای برداشتن رب همیشه از قاشک تمیز و خشک استفاده کنید و بعد از برداشتن مقدار مورد نیاز خودتون درب رب را زود ببنید تا خیلی با هوا تماس نداشته باشد. 🍅اگر رب در یک ظرف بزرگ است، بهتر است آن را به ظرف های کوچکتر تقسیم کنید و روی هر ظرف را روغن بریزید تا دیرتر خراب شود. ظرف که کوچک باشد زودتر مصرف می شود در نتیجه خراب نمی شود. 🍅وقتی رب را باز می کنید باید حتماً آن را در یخچال قرار دهید تا خراب نشود. 🍅یکی از بهترین روش ها برای جلوگیری از خراب شدن رب گوجه و سیاه و کپک زدن آن این است که آب رب گوجه تا می شود گرفته شود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ✴️🙋‍♀️خانم های کدبانویی که رب میپزن یا حتی رب🍅 کارخانه ای استفاده میکنن، اگر به این نکات توجه کنن ماندگاری رب بیشتر خواهد بود. 🍅رب گوجه باید حتی الامکان غلیظ باشد و برسد. رب اگر به غلظت کافی برسد تا مدت ها کپک نمی زند و سالم می ماند. 🍅 برای نگهداری رب بهتر است از ظروف شیشه ای استفاده کنید. اینکار علاوه بر اینکه سالم تر است باعث می شود رب دیرتر خراب شود. 🍅 ظرفی که رب را قرار است در آن بریزید باید کاملاً خشک و تمیز باشد. 🍅 بعد از تهیه رب گوجه روی رب را روغن بریزد تا هوا وارد رب نشود و رب کپک نزند. بهتر است روغن جامد آب کنید و روی تمام شیشه های رب بریزید. روغن باعث می شود هوا به داخل شیشه نفوذ نکند. ادامه دارد ..... 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤔 نمیدونم تولد کدومشونه اما....‼️ ایشون همسر "سرخیو راموس" هستن. نه تنها شوهرش یکی از بهترین بازیکنهای جهانه بلکه خودش هم یه مجری مشهوره اثری از تو تولدشون میبیند⁉️ یا ست کردن لباسها یا آرایش و دیزاین خاصی⁉️ چقدر شبیه تولدهای اینستاگرام فارسیه⁉️ کجا رو اشتباه رفتیم⁉️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| میلاد نور با تو آروم میشه دلی که سرگردونه میلاد با سعادت را به مولایمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و شیعیان و عاشقانشان‌ تبریک می گوییم... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃   @sofrebanovanbeheshti