کیک
با دستور
#کیک_یزدی👇
برای تهیه کیک یزدی اول فر را درجه ۲۵۰ روشن می کنیپم
بعد ۲/۵لیوان آرد رابا یک ق غ بکینگ پودر ویک ق چ پودر هل سبز سه بار الک می کنیم بعد ۳عدد تخم مرغ را با یک پیمانه شکر باچهار پنجم پیمانه روغن مایع وسه چهارم پیمانه ماست مخلوط کرده حدود ۵تا۶ دقیقه می زنیم و بعد آرد رادر سه مرحله اضافه می کنیم ولی با هم زن خاموش مخلوط می کنیم در آخر ۲۰ تا ۳۰ ثانیه همزن را روشن می کنیم تا فقط مخلوط شوند
بعد داخل قالب کیک یزدی و یا طبق عکس قالب های مخصوص کیک را به اندازه دو سوم پر می کنیم برای ترک خوردن روی آن چاقو را داخل روغن مایع می زنیم وعلامت بعلاوه می زنیم داخل فر ۱۸۰ درجه مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم برای اینکه روی اون طلایی بشه درآخر گریل را روشن می کنیم کیک یزدی آماده است
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_دورنگ👇
مواد کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی( خام )رو آماده میکنیم و یکی در میان از وسط تابه شروع کرده و با قاشق هرکدام را روی قبلی میریزیم تا دایره بزرگتر شود
@sofrebanovanbeheshti
#ماهی_قزل_آلا_در_فر👇
ماهی رو بعد ازتمیز کردن فلسها وشستن، تیغ وسطش رو به آرامی با دست از وسط شکم جدا کرده و از سمت دم ماهی و نزدیک سر ماهی بیرون میکشیم با اینکار دیگه موقع خوردن، دردسر تیغ درآوردن وسرد شدن ماهی رو نداریم😄😄😄
حالا ماهی رو با پیاز خردشده نمک وفلفل و زنجبیل وسیر و چندقاشق روغن مایع مخلوط میکنیم ودر ظرف دربسته ازشب قبل داخل یخچال میگذاریم
حالا فقط کافیه اون رو همراه با همون مواد داخل ظرف پیرکس بریزیم و حدود دوسه قاشق رب انار رو با نصف لیوان آب مخلوط میکنیم و کنار ماهی میریزیم
وداخل فر ازقبل گرم شده حدود یکساعت بادمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط قرارمیدیم
پنج دقیقه ی آخر با کمی کره و زعفران به دلخواه روی ماهی را با برس یا قاشق آغشته میکنیم
با این روش حدود یک کاسه کوچیک سس ماهی هم داخل پیرکس باقی میمونه که حتما کنار غذا سرو بشه👌👌👌
ماهی رو حتما با زیتون یا خرما یاسیر میل کنید تا سردی ماهی و رب انار گرفته بشه
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_پاناکوتا_خرما👇
خرما بدون پوست و له شده ۱۰ عدد
پودر کاکائو ۱ ق غذاخوری
خامه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غذاخوری
شیر دولیوان
شکر به دلخواه
خرما و پودر کاکائو را مخلوط میکنیم پودر ژلاتین را با پنج ق آب جوش باز میکنیم (خیلی سریع با مفتول دستی میزنیم یا روی حرارت غیر مستقیم )وهمه مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز میریزیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه
حالا همه مواد روی حرارت تا یکدست بشن و بعدخامه رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم و درعین حال تند تند هم میزنیم تا با حرارت مایه کاملا حل بشه و مواد یکدست بشن
مایه آماده شده رو در قالب دلخواه به مدت ۴ ساعت در یخچال یا نیم ساعت در فریزر قرار میدیم و بعد ازبسته شدن به آرامی دیواره ها و کف قالب رو آزاد میکنیم و دسر رو به ظرف سرو انتقال میدیم
دولایه دیگر این دسر ژله رنگی قرمز و ژله بستنی هست
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_سیب_زمینی_با_سیر_کوهی👇
سیب زمینی متوسط ۶ عدد
تخم مرغ ۴عدد
سیر کوهی خشک شده دو قاشق غذاخوری
نمک وزرد چوبه و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی رو آب پز کرده پوست کنده ورنده میکنیم تخم مرغ ها را اضافه کرده با سیر کوهی و ادویه و نمک خوب مخلوط میکنیم که مایع یکدست بشه در روغن داغ قالب قلبی گذاشته و از مایه داخلش میریزیم و سرخ میکنیم
اگه سیر کوهی نداشتیم ،سبزیجات معطر خشک شده استفاده میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#مافین_دبل_چاکلت👇
مواد لازم برای 12 عدد:
تخم مرغ هم دمای اتاق 3 عدد
شکر 2/3 پیمانه 130 گرم
نمک 1/2 ق چ
وانیل 1 ق چ
آرد 1 _2/3 پیمانه یا 210 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ
خامه صبحانه 1 پیمانه 250 گرم
- کاکاؤ تلخ 1/3 پیمانه یا 40 گرم(مهام:پودر کاکایوی هلندی به صورت فله ای هست که هر چه تیره تر باشه تلخ تر و خوشمزه تر میشه اگر در دسترس ندارید از پودر کاکایوی معمولی استفاده کنید)
شکلات تلخ یا شیری 120 گرم(مهام:خورد شده به اندازه نیم بند انگشت)
ابتدا فر رو 180 درجه روشن کنید و بگذارید تا داغ بشه.
تخم مرغها، شکر و نمک رو کاملا بزنید تا حجمشون 2_3 برابر بشه تقریبا 5_7 دقیقه با دور کند همزن.
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید.
خامه رو کاملا بزنید تا پف کنه و حجمش دو برابر بشه، کاکائو رو به خامه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
خامه رو به تخم مرغها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.
شکلاتها رو به سلیقه خودتون خرد کنید و 2 ق غ کنار بگذارید و بقیه اش رو باقاشق آرام بامواد مخلوط کنید.
قالب کاپ کیک رو کپسول بگذارید و از مواد تا نصف تو کپسولها بگذارید وروشون رو مقداری شکلات خرد شده بگذارید و در فر بمدت 25 دقیقه یا تا وقتی تسترتون تمیز اومد بیرون بگذارید،
این مافین بهترین و خوشمزه ترین نوع کیک شکلاتی بود که درست کردم بعلت داشتن خامه تو موادش بافت خیلی لطیفی داره در عین حالی که اصلا سنگینی کره رو نداره و خیلی خوب پف میکنه، امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون به خوشی نوش جان کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_بادامی👇
#شب_یلدا
J.tezman
این شیرینی راحت ترین شیرینیه ازنظرمن...
هراندازه بادام روکه خواستید بامولینکس خردکنید تامثل گردو روغن پس بده بعد به همون اندازه پودر قند ویک قاشق عسل برای چسبندگی مواد اضافه کنید.
اگه موادش منسجم نیست کمی گلاب مشکلتون روحل میکنه. من بارنگ ژله ای آبی وزرد سبزرو ساختم وباموادم مخلوط کردم وکمی توی دست منسجم کردم وبعدگردش کردم.
روش روهم باقلمو یابانوک انگشت میتونید یه رنگ سبز پررنگ تردرست کنید وروش بکشید
.شیرینی بادامی هندوانه ای تون آمادست
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_دبل_شکلاتی👇
سه عددتخم مرغ
یک ونیم پیمانه شکر
دوقاشق پوردکاکائو
یک پیمانه روغن
یک پیمانه چای یایک پیمانه شیر
آرددوپیمانه
دویست گرم شکلات تخته ای اگه تلخ باشه بهتره
وانیل وبکینگ پودربه میزان لازم
ابتداتخم مرغهاروباشکرمخلوط ووانیل رااضافه کرده میزنیم تاسفیدرنگ شودسپس پودرکاکائورااضافه ومخلوط می کنیم به تدریج شیر وروغن رااضافه میکنیم
سپس اردوبکینگ پودرراسه بارالک میکنیم واضافه میکنیم نصفی ازمخلوط رادرقالب موردنظرریخته بقیه موادراکنارگذاشته سپس شکلات تخته ای راکه ازقبل رنده کرده ایم ( قالب من گرد بود بصورت یک دایره کوچکتر ازقالب ریختم )میریزم وسپس بقیه مواد را وکیک رادرفر قرارمی دهیم وقتی اماده شد روی آن رابا شکلات یاگاناش تزیین میکنیم 😍
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_کرم_کارامل👇
اول کرم کارامل رو همونطور که روش نوشته درست کردم
فقط یه ق ژلاتین هم بن ماری کردم ریختم توی کرم کارامل و ریختم توی قالب که چرب کردم گذاشتم نیم ساعت توی اشپزخونه موند
بعد دوتا تخم مرغ وبا کمی وانیل خوب زدم وبعد نصف لیوان شیر وروغن ریختم خوب زدم
بعد ارد ۱ ونیم لیوان نصف لیوان بکینگ و۳ق غ کاکایو رو ۳ بار الک کردم وبا مواد مخلوط کردم وریختم روی کرم کارامل وقالبمو گذاشتم توی یه قالب بزرگتر که توش اب بود در فر ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت ونیم وبعد تست میکنیم
اگه کیک پخته بود از فر در میاریم ومیگذاریم خنک بشه و۳ ساعت قالبی رو که کیکمون توش بود رو میگذاریم یخچال بعد توی ظرف سرو برمیگردونیم
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#قلم_شتر یا گوسفند
قلم شتر رو از قصابی گرفتم و شستم و در قابلمه گذاشتم و روش آب ریختم.
به همراه پیاز و کرفس یا سیب و چند دانه هل و...(واسه گرفتن بوش) بعد به مدت طولانی مثلا شب تا صبح گذاشتم روی شعله ی ملتیم پخت و آبش کم شد و قلم ها عصاره شون رو پس دادن بعد شعله ی گازو خاموش کردم و تفاله ی پیاز و... و قلم ها رو از قابلمه کشیدم بعد مخلوط باقی مونده رو توی مخلوط کن ریختم تا یکدست بشه.
واسه ی نگهداری راحتتر محلول رو توی ظرف شیشه ای ریختم (از این پیرکس ها) و توی فریزر گذاشتمیک روز تقریبا تا خودش رو گرفت.
بعد دراوردم و بعد از کمی شل شدن با چاقو برش شون دادم و هر برش رو توی یک پلاستیک گداشتم و توی خورش ها و آبگوشت و سوپ و...استفاده میکنم.
هرچی کمتر فریزری بمونه بهتره.
فریزر خیلی خاصیت مواد رو کم میکنه و بعد از ۶ماه هم خاصیتی توی مواد تقریبا نمیذاره تازه ضرر هم داره😔
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجونی_بدون_فر👇
♡آرد ۸ق غ
♡شیر ۱۰ق غ
♡بکینگ پودر یک ق غ سر خالی
♡وانیل نوک ق غ
♡شکر ۶ ق غ
♡روغن۶ ق غ
♡تخم مرغ۲ عدد
♡پودر کاکائو ۲ ق غ
ابتدا آرد و شکر و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم ،شیر و روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و با چنگال میزنیم تا خوب یک دست شود
( من داخل فنجانها کپسول کیک یزدی گذاشتم) و بعد تا نصفه از مواد پر کردم بعد فنجانها را کف قابلمه میگذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجانها آب میریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن میگذاریم ۲۰ دقیقه به همین حالت میماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجانها را از قابلمه خارج میکنیم
چندتانکته💥💥
💥موقع اضافه کردن پودر کاکائو اگه الک کنید راحت بامواد مخلوط میشه وداخلش گلوله گلوله نمیشه
⚡️💥اگه از کپسول استفاده نکردید برای دراوردن کیک ازفنجانها اصلا عجله نکنید بگذارید کامل خنک بشه بعد باچاقو اطرافشو آزاد کنید بعد چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دورتادور کیک رو ازفنجان کنید بعد خیلی خیلی راحت درمیاد
💥⚡️بعد سرد شدن میتونید روی کیک رو باهر چیزی که در اختیار داشتید تزئین کنید❤️❤️
شمیم مهر 🌷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🌈 رنگ اسلام
بعد از مطرح شدن طب اسلامی و سبک زندگی اسلامی سزاوار است در هر خانه رنگی از اسلام و سبک زندگی اسلامی باشد!
البته انتظار میرود که تحول عظیمی صورت گیرد و زندگی یک مسلمان کلا اسلامی باشد....
🌹ولی در اول راهیم و ضروری است در هر خانه حداقل رنگ و بویی از اسلام و سبک زندگی اسلامی باشد که نشانه از اعتقاد قلبی به این دین عظیم و وجود #باور قلبی است.
امروز خانه هیچ مسلمانی نباید از دستورات بهداشتی اسلام خالی باشد.
با:
👌دو وعده کردن غذا
👌کم خوردن و کم اشامیدن
👌سالم بودن غذا
👌نان محلی سالم
👌نمک دریا
👌شکر نیشکر
👌روغن سالم
👌مسواک پیامبر ص و خلال ایشان
👌طنین بسم الله والحمد لله قبل و بعد از غذا
👌شروع غذا با نمک و ختم کردن غذا با نمک
👌مصرف انواع سویق
👌استفاده از برگ چغندر,کاسنی, خرفه،آویشن, خردل, مویز, عسل و سیاه دانه
👌وجود داروهای مهم طب اسلامی در خانه مانند داروی جامع امام رضا( ع )داروی امام کاظم ع, مرکب دو, داروی هاضوم و غیره
و عدم وجود:
داروهای شیمیائی⛔️
انواع تقویت کننده شیمیائی⛔️
غذاها و خوراکیهایی که مواد نگهدارنده دارند⛔️
حذف کردن وعده نهار❗️
حذف رب گوجه فرنگی, هویج فرنگی, سویا, نخود فرنگی, مرغ هورمونی, اسفناج, نمک تصفیه شده, روغن نباتی شکر چغندر قند و..‼️
عدم استفاده از نوشابه, آب میوه صنعتی, دلستر, لبنیات پاستوریزه, فست فودها, سوسیس و کالباس...‼️
دوری کردن از امواج موبایل و وای فا❗️
تبدیل و سایل پلاستیکی به چوبی❗️
باید روز به روز شاهد پر رنگ شدن حضور طب اسلامی در خانه های مسلمانان و کم رنگ شدن سبک زندگی اروپائی باشیم....
🌼به امید روزی که فرهنگ منحط اروپائی جای خود را به طب اسلامی واگذار کند تا شاهد نتیجه اینکار یعنی سلامتی و شادابی و محو بیماری و حصول نشاط و از بین رفتن آثار سبک غربی یعنی بیماری , ضعف و تنبلی باشیم.
انشا الله خانه ها رنگ خدائی بگیرد و فرهنگ غربی رنگ ببازد.🌹
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔅 موارد مؤثر در افزایش سیستم #ایمنی بدن (جهت فصل پاییز)
1: داروی امام کاظم ع زمستانه
2: مصرف یک قاشق مربا خوری عسل + هفت عدد سیاهدانه صبح ناشتا
3: مصرف دم کرده آویشن
4: مصرف شلغم و آب شلغم و شربت شلغم
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#اسنک👇
در دستگاه ساندویچ ساز
نان تست (سبوسدار ترجیحا)یک بسته
مواد داخل اسنک👇
فیله مرغ سرخ شده همراه پیاز وکمی روغن و فلفل دلمه(البته فلفل دلمه فقط برای عطرش )
وقارچ آبپزشده
پنیرپیتزا
روی هرقطعه از نانها از موادمیانی و پنیرپیتزا قرار میدهیم و قطعه بعدی روی مواد و حالا در دستگاه ساندویچ ساز که داغ شده به مدت تقریبی پنج دقیقه
@sofrebanovanbeheshti
#کوکوی_مرغ_کنجدی👇
سینه وران مرغ هرکدام به مقدار مورد نظر
سیب زمینی متوسط 4عدد
تخم مرغ 3عدد
کنجد به میزان لازم
نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
اول مرغ رو میپزیم و بعداز پخت نگینی خورد میکنیم،بعداز اون سیب زمینی رو نگینی خورد کرده و سرخ میکنیم
بعد مرغ وسیب زمینی رو باهم مخلوط میکنیم وبهش تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم وادویه روهم همینطور در آخر کنجد رو بهش اضافه و مواد رو باهم مخلوط میکنیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti