#کیک_هندوانه 🍉🍉🍉🍉
#شب_یلدا
#کیک_شیفون_قهوه
بادستور دوست عزیزم خانم رماح عزیز😘😘👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491
من همیشه توی این کیک به جای قهوه از نسکافه استفاده میکنم که عالیه
کیک رو بعد پخت وخنک شدن سلفون کشیدم وگذاشتم کنار .فرداش کیک رو سه لایه کردم با فیلینگ موز وگردو وخامه .کیک رو کامل خامه کشی کردم وگذاشتم چند ساعتی یخچال تاخامش کمی سفت بشه وآماده برای مراحل بعدی(یک ساعت هم کفایت میکنه).
روی سطح کیک با استفاده از خلال دندون خیلی آروم یه گردی بکشید تا محدوده ریختن ژله بریلو قرمز مشخص بشه وکارتون صاف وخوشکل از آب دربیاد.جای تخمه های هندونه که من اینجا از شکلات اشکی استفاده کردم رو هم با خلال مشخص کنید تاکارتون راحتترو زیباتربشه.شکلات اشکیها رو با کمک دست یا میتونید از مقاش استریل شده هم کمک بگیرید با حوصله جاهای مشخص شده بچینید.یکی دوقاشق ژله بریلوی قرمز (که هممیتونید خودتون درست کنید هم با قیمت مناسب از لوازم قنادی تهیه کنید )رو با یه قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید وهم بزنید تا کمی روون بشه دقت کنید زیاد آب نزنید چون نمیخوایم روون بشه باید کمی روون باشه تا حالت شره ردی کیک نگیره.بریزید توی قیف سرشو یه کوچولو قیچی کنید واز وسط به صورت دایره وار روی سطح کیک تو محدوده مشخص شده بریزین.وبا پالت صافش کنید.لبه کیک هم یه نوار سفید زیبا باقی میمونه.
حالا برای دیواره کیک نوک قاشق چایخوری رنگ سبز خوراکی رو توی یه قاشق آب حل کردم وبا برس یا قلمو به صورت عمودی از پایین تا بالای کیک با حوصله کشیدم تا خطوط پوست هندوانه روی دیواره کیک تشکیل بشه.وقتی دور تادور کیک رو کشیدیم حالا برعکس از اون طرف هم به همین روش میکشیم تا خطوط زیباتری داشته باشیم.سه قاشق ژله بریلو ی سبز رو(من بیرنگ داشتم که باچند قطره رنگ خوراکی سبزش کردم)با کمی آب جوش حل کنید وهم بزنید تا کاملا یکدست بشه وبه غلظت مناسب برسه.بریلو رو در قیف بریزین ونوکشو کمی قیچی کنید واز پایین لبه کیک دور تادور کیک باحوصله بریزین وبا پالت به آرومی صافش کنید.
من با بریلوی صدفی که کمی رقیقش کردم وتوقیف ریختم یلدا مبارک روي کیک رو نوشتم.به همین راحتی یه کیک خوشگل برای شب یلدا داریم که سفره مارو زیباتر میکنه.مامان صبا💞
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
چطوری خامه قنادی رو فرم بدم؟
#پاسخ👇
خامه رو با چاقو چند تکه اش کنید وبگذارید توظرف استیل یا پیرکس وتو یخچال تا یخش کمی باز بشه .باید مثل بستنی حالت یخمکی وخمیری بشه ولی هنوز کاملا یخش باز نشده.یه کاسه یخ زیر ظرف خامه بگذارید وبادور متوسط همزن ۲دقیقه بزنید ...کمی فرممیگیره حالا بادور تند اونقدر بزنید تاکاملا فرم بگیره که بستگی به قدرت همزن داره.اگه همزنتون حرفه ای سریع و۳تا ۵دقیقه ای فرم میگیره ولی اگه معمولیه باید حدود ۱۰تا ۱۵دقیقه بزنید تا فرم بگیره واز حالت براق به مات برسه. خامه به اطراف ظرف پرت میشه وسفت میشه ودیگه ذرات یخ توش نیست وپره های همزن به سختی داخل خامه میره
@sofrebanovanbeheshti
تا روزی که صدایتان میکنم #مادر
دلم خوش است
به عاقبتی که بخیرش میکنید . . .
#فاطمیه
@sofrebanovanbeheshti