eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 میگوی پاک کرده حدود چهارصدگرم تخم مرغ یک عدد پودنان باگت یک پیمانه میگوها رو خوب پاک میکنیم یعنی رگهای سیاهش رو دونه دونه باچاقوجدامیکنیم. بعد ازشستن پیاز خردشده نمک فلفل و ادویه و کمی روغن و... اضافه کرده و چندساعتی اجازه میدیم مواد به خورد هم برن و مزه دار بشن حالا پودرنان باگت و نمک و فلفل قرمز و ادویه را مخلوط کرده و یک تخم مرغ کامل که با چنگال هم زده ایم را در ظرفی جداگانه قرار میدهیم وحالا به ترتیب اول میگوها را دانه دانه داخل تخم مرغ و بعد داخل پودرنان غلتانده و داخل روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم @sofrebanovanbeheshti
#مواد_اولیه
👇 مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: یک چهارم یا نصف سینه مرغ پیاز یک عدد کره ۷۰ گرم اب نارنج یک استکان ذرت یک استکان یا یک فنجان کمی زعفران دم کرده ماست و سس مایونز به مقدار لازم قارچ به مقدار لازم زمان کمتر از یک ساعت پیاز رو با کمی از کره ها تفت بدین که حالت گوشتی بگیره با یک کوچولو زردچوبه و کامل سرخ نشه. مرغ ها رو جوجه ای کنین و داخل پیاز ها بریزین و یکم تف بدین و بعد کمی نمک زده و درشو ببیندین. بگذارین با شعله کم اب بندازه. حدود بیست دقیقه صبر کنین و بعد درشو باز کنین و اب نارنج رو بریزین و یکم که ابش کم شد قارچ رو اضافه کنین و بعد کره و اب زعفرون رو داخلش بریزین. ذرت هم ریخته و بگذارین اب مواد خشک شه(یکم خیس میمونه که طبیعیه). بعد سس مایونز و ماست رو به نسبت یک قاشق سس دو قاشق ماست تو کاسه خووب بزنین(من کم سس دوست دارم دو قاشق سس میزنم ۴ قاشق ماست) و توش کمی اویشن و پودر سیرو فلفل و نمک بزنین و بریزین تو موادتون که دیگه کامل پخته و مچ شده. ده دقیقه با حرارت خیلی کم اروم همش بزنین که نجوشه و فقط خوب داغ شه. حالا داخل ظرف ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزیینش کنین نکته: مرغ هارو اگه از قبل تو پیاز و زردچوبه و فلفل و ابلیمو خیس کنین خوشمزه ترم میشه☺️ @sofrebanovanbeheshti
👇 مامان علی وفاطمه😍😍😍 آب سرد3پیمانه نشاسته1پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه شکر یک ونیم پیمانه آب آلبالو2تا3قاشق ابتدانشاسته رادرآب سردحل کرده بعداز15دقیقه ازصافی ردمیکنیم درقابلمه ریخته گلاب وشکررابه آن اضافه کرده روی حرارت مرتب هم میزنیم تاغلیظ شود اگرمیخواهیدرنگی باشه آب آلبالوروهمون اول اضافه کنید(البته من شربت آلبالوریختم) بعدتوی سینی یاظرف موردنظرتون بریزیدوبعدخنک شدن برش بزنین وتوپودرنارگیل بغلطونید(من نصفشوتوظرف ریختم وبرشی درست کردم نصف دیگه شم توقالب ژله ای ریختم) 🔴من به جای شکرشربت آلبالوریختم این سری😍 🔴نشاسته روکه خیس کردم صبرکردم ته نشین بشه آب روشوگرفتم دوباره همون مقدارکه گرفتم بهش آب اضافه کردم😉 البته اگه اینکارونکنین هم مشکلی پیش نمیاد😊 مامان علی وفاطمه دوستتون داره @sofrebanovanbeheshti
👇 پودر کاستارد۲ق غذاخوری/شکر۲ق غذاخوری/پودرکاکائو۲ق غذاخوری/شکلات ذوب شده کمی به دلخواه/بیسکویت پتی بوربه مقدار لازم/شیر۲لیوان پودر کاستارد شکر پودرکاکائو شیر شکلات ذوب شده را باهم مخلوط کرده یکدست که شدروی حرارت گذاشته هم زده تا مثل فرنی غلیظ شود وقتی خنک شد بیسکویت خرد شده را اضافه در ظرف ریخته تزیین کرده😍😍😋😋البته دخترم درست وتزیین کرده @sofrebanovanbeheshti
#لخلخ_ماهی👇
لخلخ ماهی با دقوس یه غذای بسیار خوشمزه جنوبی هست. ماهی شیر یا قباد یا هامور یا سنگسر سفید سبزی :گشنیز ،شوید ،شنبلیله حدود نیم کیلو سیر : یک بوته البته هر چی سیرش بیشتر باشه خوشمزه تر هست پیاز :یک سر بزرگ تمر هندی بستگی به ذائقتون داره برنج :4پیمانه نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم مواد لازم برای دقوس👇 گوجه فرنگی رنده شده 3عدد پیاز رنده شده 1عدد سیر رنده شده 1بوته فلفل به میزان لازم برنج را از قبل به مدت 2ساعت خیس می کنیم. پیاز را خورد کرده همراه با سیر خورد شده در کمی روغن تفت میدیم زرد چوبه و فلفل را اضافه کرده سپس سبزی خورد شده رو اضافه میکنیم و تا زمانی که رنگ خامی سبزی گرفته شود صبر می کنیم. در مرحله بعد تمر هندی رو که از قبل در یک لیوان آب گرم گذاشتیم و رقیق شده اضافه می نمائیم. مواد را می گذاریم تا با شعله متوسط به جوش آید ،در این مرحله برنج را به مواد اضافه کرده و می گذاریم تا آب مواد تمام شود فقط مزه را چک کنید چون تمر هندی شور است اگر نیاز به نمک بود در مرحله آخر نمک را اضافه نمائید. ماهی را که از قبل سرخ کرده و ریش ریش می کنیم و وقتی آب برنج تمام شد برنج ها رو کنار می زنیم و ماهی ها رو در وسط قابلمه قرار می دهیم و برنج را رو آن به صورت کوهی قرار می دهیم. دم کنی را گذاشته به مدت یک ساعت و نیم تا غذای لخلخ ماهی ما آماده شود.😋 🖍دقوس :یک سس جنوبی هست که معمولا با غذایی که ماهی کنارش باشد خورده می شود و چون به دلیل استفاده از سیر و فلفل طبع گرم دارد ،سردی ماهی را می گیرد. ◀️طرز تهیه دقوس: گوجه فرنگی ،پیاز و سیر را رنده کرده. در ظرف کوچکی پیاز رنده شده همراه با سیر رنده شده را در کمی روغن سرخ می کنیم بعد نمک و فلفل را اضافه کرده و در پایان گوجه فرنگی رنده شده را و می گذاریم به مدت 10دقیقه رو شعله ملایم بپزد به این ترتیب یک سس فوق العاده تند و خوشمزه در کنار غذامون داریم.☺️ 🌹ان شاءالله که از معرفی این غذای جنوبی خوشتون اومده باشه و حتما یک بار هم که شده اون رو درست و نوش جان کنید🌹 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد حدودسه لیوان نمک یک قاشق چایخوری ماست یک سوم پیمانه روغن مایع چهار قاشق سوپخوری آب ولرم نصف پیمانه موادمیانی: سیب زمینی آبپز وله شده نیم کیلو پیازداغ نصف پیمانه زروچوبه و نمک از هرکدام یک یک قاشق چایخوری پودرتخم گشنیز دوقاشق سوپخوری گشنیز و تره و جعفری خرد شده از هرکدام ۱۵۰ گرم همه مواد خمیر به جز آردمخلوط شوند و کم کم آرد اضافه شودتا جایی که به دست نچسبد یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت کند خمیر به شکل گرد قالب زده شود و از وسط با چاقو برش میدهیم بعد به شکل قیف میپیچیم و مواد میانی وسطش و به هم چسبانده و در روغن سرخ میشود🙏 @sofrebanovanbeheshti
👇 دوتا سیب زمینی متوسط یه دونه پیاز کوچک دوتا تخم مرغ مقداری هم پنیرپیتزا طرز تهیه هم به این صورت که اول پیاز رو کمی تفت میدیم بعد سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم بهش اضافه میکنیم بعد تخم مرغ ها ودر آخر هم پنیر رو اضافه میکنیم . هزینه هم فکر کنم حدود 3الی 4 تومن در بیاد. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍️ ‼️ اگر نگران سلامت فرزندان خود هستید از دادن سرلاک هایی که حاوی مواد نگه دارنده بسیار هستند بپرهیزید. 👌بهترین غذا برای کودک سویق کودک سویق کودک ترکیبی از سویق گندم، جو، عدس، نخود و سنجد می باشد که همان سویق کامل است. ✍️روش مصرف : 🍨بهترییییین روش مصرف سویق به صورت خشک و بدون آب است. خشکی سویق باعث جذب و دفع اخلاط زائد معده خواهد شد. سویق خشک را ذره ذره میل کنید تا با بزاق دهان مخلوط و بلع شود 🍨به صورت رقیق با شیر گرم برای کودکان شیرخوار البته بالای ۶ ماهه 🍨به صورت فرنی؛ ترکیب با آب جوش و کمی عسل یا سه شیره ( چون سویق کاملا پخته شده است نیاز به پختن مجدد نداره ) 🍨ترکیب با عسل یا سه شیره به صورت خمیر که به ان حلوای سویق میگویند. که می توانید با قالب زدن و شکل دادن آن را برای کودکان جذاب کنید و به شکل شکلات در آورید . و... 🍼فواید سویق کودک : 💜کمک‌ به رشد کودکان 👌 💜باعث چاقی و رویش گوشت😌 💜یک غذای کامل برای کودک😍 💜تقویت سیستم دفاعی بدن 👌 💜تقویت استخوانها 😍 💜جلوگیری از یبوست به دلیل فیبر بالای سبوس ها☺️ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
✍️امام رضا علیه‌السلام : چون گرسنه شدی بخور، چون تشنه شدی بنوش، چون ادرار بر تو فشار آورد ادرار کن، جز از سر نیاز با همسرت نزدیکی مکن و چون احساس خواب‌آلودگی کردی بخواب، که اینها مایه تن درستی است. 📚فقه الرضا، ص 340 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کردم و شستم ،یه مقدار هم زعفران بهش زدم . بعد داخل قابلمه یکم روغن ریختم و سیب زمینی های رنده شده رو ریختم توش . و با پشت قاشق فشار دادم بهش تا سیب زمینی ها بهم بچسبند . چند دقیقه بهش فرصت دادم تا خودش رو بگیره بعد برنج آبکش شده رو ریختم روش تا دم بکشه . بسیار خوشمزه و ترد شد😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨🌸✨🌸✨ یک نان خوشمزه و مقوی خصوصا برای بچه ها 😋 ⭕️ توجه: این کماج را هم در فر میشه پخت، هم در ماهیتابه و قابلمه😊 من تو ماهیتابه رژیمی که دو طرفه س درست کردم خیلی بهتر از فر شده.😍 🔻 مواد لازم: شیر: 1 لیوان آرد سبوس دار : 2 الی 3 پیمانه تخم مرغ: 1 عدد روغن: نصف پیمانه پودر خمیر مایه: 1 ق مرباخوری نمک: 2 ق چایخوری زردچوبه: 1 ق مرباخوری تخم گشنیز: 1 ق مرباخوری سیاه دانه: 1 ق مرباخوری آب زعفران: مقداری 🔻طرز تهیه: تخم مرغ + شیر + روغن + نمک + زردچوبه + سیاه دانه+ تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید، بعد آرد سبوس دار (نانوایی) و پودر خمیر مایه را اضافه کنید، آرد را تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید. حواستون باشه خمیر زیاد سفت هم نشه. خمیر که آماده شد، کمی آرد کف ظرف بپاشید و خمیرو داخل ظرف بذارید. یک پارچه ی تمیز روی ظرف بکشید، بذارید در دمای محیط دو ساعت بمونه. هر چه محیط گرمتر باشه خمیر زودتر پف میکنه. وقتی خمیر آماده شد، فر را از ده دقیقه قبل روشن کنید گرم بشه. سینی فر بیرون باشه. بعد سینی فر را چرب کنید، خمیر را روی سینی پهن کنید. با چنگال روی خمیر سوراخهای کوچیک ایجاد کنید. و بذارید طبقه وسط داخل فر خاموش که البته گرم شده 20 الی 30 دقیقه بمونه. این استراحت دوم باعث میشه وسط کماج خمیر نشه و کاملا مغزش بپزه. بعد فر را روشن کنید، به مدت 30 دقیقه با درجه 160. 📣 توجه: درجه و مدت زمان ممکنه متغیر باشه، من با توستر درست میکنم، شاید دمای فر متفاوت باشه. بعد که کماج را از فر بیرون آوردید آب زعفران را روی نان بمالید. البته این مورد دلبخواه شماست. این کماج مزه ی نان محلی میده و یک عالی و مقویه که اگه با کره یا دوغ صرف بشه خیلی میچسبه.😋 🔻 نکته: ✨ اگه تخم گشنیز دوست ندارید میتونید نریزید داخل کماج. من گاهی اوقات مثل امروز، رازیانه (بادیون) هم به موادش اضافه کردم. زیره هم میتونید بزنید تو موادتون. ✨ اگه فر ندارید میتونید این کماج را در قابلمه روی گاز آماده کنید، کافیه یه شعله پخش کن زیر قابلمه بذارید و شعله رو خیلی کم کنید. در قابلمه را هم با دم کنی بذارید. یک و نیم الی دو ساعت زمان میبره تا بپزه. من تو ماهیتابه رژیمی که دو تا در داره درست میکنم، کف ماهیتابه رو کمی چرب میکنم و خمیرو توش پهن میکنم و با چنگال روشو سوراخ سوراخ میکنم. بعد ماهیتابه رو میذارم روی شعله پخش کن و شعله گاز رو خیلی کم میکنم. وقتی نان پخت و زیرش برشته شد، ماهیتابه رو برمیگردونم تا روی نان هم کمی طلایی بشه. @sofrebanovanbeheshti
👇 اول یه پیاز رو رنده ریز کردم آبش رو گرفتم و توی لیوان آبش رو نگه داشتم. گوشت چرخ کرده رو باپیاز و ادویه و سبزی معطر و نمک و آرد نخودچی مخلوط کردم و قل قلی ها رو درست کردم تو یه قابلمه رب رو با کمی زردچوبه و فلفل و روغن تفت دادم بعد آب پیاز رو ریختم روش و گوشت قل قلی ها رو اضافه کردم بهش. بعد کدو سبز هایی رو که سرخ کرده بودم چیدم روش یه لیوان آب ولرم ریختم روش ودو قاشق آبغوره ریختم رو کدوها و گذاشتم تا جا بیفته. امیدوارم خوشتون بیاد 🌹🌹🌹🌹 @sofrebanovanbeheshti
👇 ماش ۱پیمانه لوبیاچشم بلبلی ۱پیمانه پیازمتوسط ۲عدد نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم به یک عددبه دلخواه ماش ولوبیاچشم بلبلی روازچندساعت قبل خیس میکنیم وبعدمیریزیم توقابلمه به اندازه آب میریزیم تابپزه میتونیم اول لوبیاروکمی بپزیم بعدماش رواضافه کنیم چون ماش زودترمیپزه پیازرو خردمیکنیم وباروغن خیلی کم تفت میدیم نمک وزردچوبه وفلفل میزنیم بعدمیریزیم توحبوبات یه دونه به روپوست بگیرین وخوردکنین بریزین توقلیه وبزارین تاجابیفته وحلیم بیاره😋 اواخرپخت زودبه زود هم بزنین چون ته میگیره😉 مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا