✍️ #سرلاک_اسلامی‼️
اگر نگران سلامت فرزندان خود هستید از دادن سرلاک هایی که حاوی مواد نگه دارنده بسیار هستند بپرهیزید.
👌بهترین غذا برای کودک
سویق کودک
سویق کودک ترکیبی از سویق گندم، جو، عدس، نخود و سنجد می باشد که همان سویق کامل است.
✍️روش مصرف :
🍨بهترییییین روش مصرف سویق به صورت خشک و بدون آب است.
خشکی سویق باعث جذب و دفع اخلاط زائد معده خواهد شد.
سویق خشک را ذره ذره میل کنید تا با بزاق دهان مخلوط و بلع شود
🍨به صورت رقیق با شیر گرم برای کودکان شیرخوار البته بالای ۶ ماهه
🍨به صورت فرنی؛ ترکیب با آب جوش و کمی عسل یا سه شیره
( چون سویق کاملا پخته شده است نیاز به پختن مجدد نداره )
🍨ترکیب با عسل یا سه شیره به صورت خمیر که به ان حلوای سویق میگویند.
که می توانید با قالب زدن و شکل دادن آن را برای کودکان جذاب کنید و به شکل شکلات در آورید .
و...
🍼فواید سویق کودک :
💜کمک به رشد کودکان 👌
💜باعث چاقی و رویش گوشت😌
💜یک غذای کامل برای کودک😍
💜تقویت سیستم دفاعی بدن 👌
💜تقویت استخوانها 😍
💜جلوگیری از یبوست به دلیل فیبر بالای سبوس ها☺️
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_شده👇
سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کردم و شستم ،یه مقدار هم زعفران بهش زدم .
بعد داخل قابلمه یکم روغن ریختم و سیب زمینی های رنده شده رو ریختم توش .
و با پشت قاشق فشار دادم بهش تا سیب زمینی ها بهم بچسبند .
چند دقیقه بهش فرصت دادم تا خودش رو بگیره بعد برنج آبکش شده رو ریختم روش تا دم بکشه .
بسیار خوشمزه و ترد شد😋
🆔 @sofrebanovanbeheshti
✨🌸✨🌸✨
#کماج_بیرجندی
یک نان خوشمزه و مقوی خصوصا برای بچه ها 😋
⭕️ توجه: این کماج را هم در فر میشه پخت، هم در ماهیتابه و قابلمه😊 من تو ماهیتابه رژیمی که دو طرفه س درست کردم خیلی بهتر از فر شده.😍
🔻 مواد لازم:
شیر: 1 لیوان
آرد سبوس دار : 2 الی 3 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
روغن: نصف پیمانه
پودر خمیر مایه: 1 ق مرباخوری
نمک: 2 ق چایخوری
زردچوبه: 1 ق مرباخوری
تخم گشنیز: 1 ق مرباخوری
سیاه دانه: 1 ق مرباخوری
آب زعفران: مقداری
🔻طرز تهیه:
تخم مرغ + شیر + روغن + نمک + زردچوبه + سیاه دانه+ تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید، بعد آرد سبوس دار (نانوایی) و پودر خمیر مایه را اضافه کنید، آرد را تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید. حواستون باشه خمیر زیاد سفت هم نشه.
خمیر که آماده شد، کمی آرد کف ظرف بپاشید و خمیرو داخل ظرف بذارید. یک پارچه ی تمیز روی ظرف بکشید، بذارید در دمای محیط دو ساعت بمونه. هر چه محیط گرمتر باشه خمیر زودتر پف میکنه.
وقتی خمیر آماده شد، فر را از ده دقیقه قبل روشن کنید گرم بشه. سینی فر بیرون باشه.
بعد سینی فر را چرب کنید، خمیر را روی سینی پهن کنید. با چنگال روی خمیر سوراخهای کوچیک ایجاد کنید. و بذارید طبقه وسط داخل فر خاموش که البته گرم شده 20 الی 30 دقیقه بمونه. این استراحت دوم باعث میشه وسط کماج خمیر نشه و کاملا مغزش بپزه.
بعد فر را روشن کنید، به مدت 30 دقیقه با درجه 160.
📣 توجه: درجه و مدت زمان ممکنه متغیر باشه، من با توستر درست میکنم، شاید دمای فر متفاوت باشه.
بعد که کماج را از فر بیرون آوردید آب زعفران را روی نان بمالید. البته این مورد دلبخواه شماست.
این کماج مزه ی نان محلی میده و یک #میان_وعده عالی و مقویه که اگه با کره یا دوغ صرف بشه خیلی میچسبه.😋
🔻 نکته:
✨ اگه تخم گشنیز دوست ندارید میتونید نریزید داخل کماج.
من گاهی اوقات مثل امروز، رازیانه (بادیون) هم به موادش اضافه کردم. زیره هم میتونید بزنید تو موادتون.
✨ اگه فر ندارید میتونید این کماج را در قابلمه روی گاز آماده کنید، کافیه یه شعله پخش کن زیر قابلمه بذارید و شعله رو خیلی کم کنید. در قابلمه را هم با دم کنی بذارید. یک و نیم الی دو ساعت زمان میبره تا بپزه.
من تو ماهیتابه رژیمی که دو تا در داره درست میکنم، کف ماهیتابه رو کمی چرب میکنم و خمیرو توش پهن میکنم و با چنگال روشو سوراخ سوراخ میکنم. بعد ماهیتابه رو میذارم روی شعله پخش کن و شعله گاز رو خیلی کم میکنم. وقتی نان پخت و زیرش برشته شد، ماهیتابه رو برمیگردونم تا روی نان هم کمی طلایی بشه.
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_کدو_با_گوشت_قلقلی👇
اول یه پیاز رو رنده ریز کردم آبش رو گرفتم و توی لیوان آبش رو نگه داشتم.
گوشت چرخ کرده رو باپیاز و ادویه و سبزی معطر و نمک و آرد نخودچی مخلوط کردم و قل قلی ها رو درست کردم تو یه قابلمه رب رو با کمی زردچوبه و فلفل و روغن تفت دادم بعد آب پیاز رو ریختم روش و گوشت قل قلی ها رو اضافه کردم بهش.
بعد کدو سبز هایی رو که سرخ کرده بودم چیدم روش یه لیوان آب ولرم ریختم روش ودو قاشق آبغوره ریختم رو کدوها و گذاشتم تا جا بیفته.
امیدوارم خوشتون بیاد 🌹🌹🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti
#قلیه_ماش_وچشمک👇
ماش ۱پیمانه
لوبیاچشم بلبلی ۱پیمانه
پیازمتوسط ۲عدد
نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
به یک عددبه دلخواه
ماش ولوبیاچشم بلبلی روازچندساعت قبل خیس میکنیم وبعدمیریزیم توقابلمه به اندازه آب میریزیم تابپزه میتونیم اول لوبیاروکمی بپزیم بعدماش رواضافه کنیم چون ماش زودترمیپزه
پیازرو خردمیکنیم وباروغن خیلی کم تفت میدیم نمک وزردچوبه وفلفل میزنیم بعدمیریزیم توحبوبات یه دونه به روپوست بگیرین وخوردکنین بریزین توقلیه وبزارین تاجابیفته وحلیم بیاره😋
اواخرپخت زودبه زود هم بزنین چون ته میگیره😉
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
#ته_چین_میگو
مواد لازم👇
زعفرون دم کرده چند قاشق
ماست نصف پیمانه
نمک و فلفل و ادویه ، زردچوبه
سبزی گشنیز نصف پیمانه، سیر،چند حبه فلفل دلمه ریز خورد کرده
پیاز رو خیلی ریز خردو داخل روغن سرخ کردم بعد چند حبه سیر رنده شده و فلفل دلمه ریختم داخلش ،میگو ها رو بهش اضافه کردم (توجه کنید بعد تمیز کردن نوار سیاه پشت کمر میگوها رو حتما بگیرید😊) بعد یه کوچولو که تفت خورد سبزی ها رو اضافه کردم حدود ده دقیقه تفت بخوره کافیه
من سه تا زرده تخم رو با زعفرون و ماست همه رو با هم مخلوط کردم و هم زدم گذاشتم کنار بعد برنج ها که آبکش کردم
نصف برنج رو با مواد تخم مرغ و زعفرون و ماست مخلوط کردم
ظرف هم کاملا چرب کردم برنج های زعفرونی رو ته دیگ ریختم بعد مخلفات میگو هامو ریختم سیب زمینی هم نگینی سرخ کرده بودم ریختم داخلش بعد نصف برنج سفید ریختم و کاملا با کفگیر فشار دادم حدود 5، دقیقه ز یر شعله رو زیاد کردم بعد با حرارت ملایم گذاشتم دم بیاد
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پیتزا_تک_نفره_با_چونه_بربری
من برای خمیرش از خمیر نان بربری استفاده میکنم چونه های کوچولو گرفتم قالب مافین رو از قبل چرب کردم آرد پاشیدم بعد چونه ها رو داخلشون پهن کردم چندتا چنگال زدم گذاشتم تو فر ده دقیقه نیم پخت شد بعد آوردم بیرون روشون یه لایه پنیر پیتزا یه لایه سینه مرغ ریش شده قارچ خرد شده فلفل دلمه ای و روی همه شون دوباره پنیر پیتزا ریختم یه کم فشار دادم دوباره گذاشتم تو فر بیست دقیقه بعد آماده شد گریل روشن کردم روش هم طلایی شد
عالی شد👌
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#بستنی_سنتی 😋
شیر یک لیتر یا چهارلیوان دسته دار
شکر یک ونیم لیوان
پودرثعلب یک قاشق غذاخوری سرخالی
پودرهل یک قاشق چایخوری
گلاب چندقاشق
زعفران دم کرده
خلال پسته مقداری
خامه صبحانه صدگرم
🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
شیر رو میجوشونیم.
شکر و ثعلب رو مخلوط میکنیم.
ذره ذره به شیر اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوطش میکنیم.
کاملا که شکر توی شیر حل شد و شیر حالت غلیظ پیدا کرد، از روی شعله کنارش میذاریم تا خنک شه.
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
کمی که خنک شد زعفران و هل و گلاب رو بهش اضافه میکنیم و از روی صافی ردش میکنیم تا یکدست بشه.
بهتره توی ظرف استیل باشه.
توی یه ظرف بزرگتر مقداری یخ میریزیم و ظرف بستنی مونو داخلش میذاریم.
بعد میزاریمش توی فریزر.
از این به بعد هر یکساعت یکبار از فریزر بیرون میاریم و در یک جهت به هم میزنیم.
مواد رو از گوشه های ظرف که سفت تر میشه باید بیاریم به وسط.
چند بار که به این کار ادامه دادیم و بستنی مون حالت کشدار و جامد پیدا کرد، کافیه و آماده شده.
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
از قبل توی یه سینی نایلون فریزر پهن میکنیم و خامه رو روی اون پهن میکنیم به ضخامت یکی دو میلی متر.
میزاریم توی فریزر تا یخ بزنه.
بعد که یخ زد، خردش میکنیم.
🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡
تیکه های خامه و خلال پسته رو در این مرحله به بستنی مون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میذاریم دوسه ساعت دیگه توی فریزر بمونه تا خوب یخ بزنه.
بعدم هر مقدار که خواستیم توی ظرف میکشیم و با هرچی که خواستیم تزیینش میکنیم
نوش جان❤️
(من این دستور رو از سایت سراشپز باشی یادگرفتم)
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پیتزا_با_نان_فانتزی_آماده 👇
نون رو از وسط نصف کردم مواد پیتزا و پنیر پیتزا رو که آماده کرده بودم وسطش ریختم و نصف دیگه نون رو گذاشتم روش.
به اندازه ای که پنیر باز بشه تو فر گذاشتم.
*میتونید نصف نونی رو که گذاشتید روی مواد نگدارید و فقط زیرش نون باشه.
*من مواد پیتزا رو میپزم برا همین به اندازه ای که پنیر باز بشه میگذارم تو فر.
(چون وقت خمیر درست کردن و خمیر بازی ندارم با این روش پیتزا درست میکنم😅)
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#پیتزا_با_خمیر_جادویی
اول خمیر جادویی رو یک ربع داخل فر قرار میدیم تا نیم پخت بشه (چرب هم نکردم فقط با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنید)
بعد مواد روی پیتزا (هر چی دوست دارید ) رو که ریختیم یه ربع دیگه میذارید و بعد از پنیر ۵دقیقه میذاریم البته اگه خمیر نازک باشه زمان کمتر میشه
نوش جان 😋
شمیم مهر 🌷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🍃🌸🍃
#پاناکوتا_سه_رنگ 😍
این هم یه دسر فوق العاده خوشمزه و شیک
#پاناکوتا_قهوه: شیر 2لیوان ، پودر ژلاتین 2 ق غ ، شکر 5 ق غ ، خامه صبحانه 2 تا 3 ق غ ، پودر کاکائو 1 ق غ ، قهوه 1 ق غ
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و پودر کاکائو و قهوه دم کرده رو روی حرارت قرار میدیم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم، خامه رو هم داخل ظرفی ریختم وروی بخار کتری قرار دادم قبل از جوشیدن برداشتم و داخل موادم ریختم و هم زدم و از حرارت برداشتم .
#پاناکوتا_نسکافه : شیر 2 لیوان ، پودر ژلاتین 2 ق غ ، شکر 5 ق غ ، خامه صبحانه 2 تا 3 ق غ ، پودر نسکافه 1 ق غ
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و پودر نسکافه رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم ، خامه رو هم داخل ظرفی ریختم وروی بخار کتری قرار دادم قبل از جوشیدن برداشتم و داخل موادم ریختم و هم زدم و از حرارت برداشتم .
#پاناکوتا_وانیلی :شیر 2لیوان ، پودر ژلاتین 2 ق غ ، شکر 5 ق غ ، خامه صبحانه 2 تا 3 ق غ ، وانیل ۲ ق مرباخوری
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم، خامه رو هم داخل ظرفی ریختم وروی بخار کتری قرار دادم قبل از جوشیدن برداشتم و داخل موادم ریختم و هم زدم و از حرارت برداشتم .
اول پاناکوتای قهوه رو ریختم توی قالب و گذاشتم یخچال تا ببنده ، بعد از بسته شدن پاناکوتا نسکافه رو ریختم وقتی بسته شد پاناکوتا وانیلی رو ریختم و لایه های بعدی به همین شکل .
نگران نشین پاناکوتا در محیط بیرون بسته نمیشه و با خیال راحت میتوتین کار کنین .
وقتی دسر بست ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و و کمی این ور و اون ور کردم و بعد روش دیس گذاشتم و برگردوندم.
البته من خامه نریختم مشکلی هم پیش نیامد
نوش جاااان 😋
🆔 @sofrebanovanbeheshti