⭕️هشدار در موردتغذیه اسلامی⭕️
از همه شما عزیزان و بزرگواران خواهشمندم در جهت سلامتی خود وخانواده ودست یافتن به جامعه بدون بیمار موارد زیر را حتما رعایت نمایید .
✅اصلاح نمک
نمک مصرفی شما فقط و فقط نمک دریا باشد وحتما از فروشگاهای مطمئن تهیه نمایید.
نمک یددار شیمیایی را کلا از زندگی وتغذیه خود حذف نمایید.
✅اصلاح روغن
الویت روغنها به ترتیب زیر میباشد:
روغن زیتون
روغن شحم
روغن زرد گاوی
روغن زرد گوسفندی
روغن ارده کنجد
لازم به تذکر هست که مصرف روغن زرد گاوی و روغن زرد گوسفندی بعد از سن چهل وپنج به بالا ممنوع میباشد مخصوصا در وعده شب
همچنین تاکید میشود روغن کنجد پرس سرد قابلیت مصرف خوراکی نداشته وندارد روغنی که جلوی چشم شما از کنجد به صورت پرس سرد گرفته میشود نه تنها خوب نیست بلکه موجب بیماری نیز میشود پس فقط روغن مصرفی روغن ارده کنجد باشد که این همدر الویت آخر میباشد.
✅ترک چای
چای از زمان قاجاریه وارد ایران شده وبصورت هدفمند این کار صورت گرفته هیچحیوانی به چای لب نمیزند تنها گیاهیست که نیاز به سم پاشی ندارد چون خودش سم هست وحتی پشه روی برگچای نمی نشیند.
شدیدا سودازاست وموجب تیرگی پوست میشود.
موجب ایجاد سنگ کلیه
فرسایش کلیه
پوکی استخوان و..
✅قند وشکر سفید شیمیایی
همان چیزی که علما در زمان قاجار مصرف آن را حرام اعلام نمودند اگر میخواهید دچار چیرگی سودا و دیابت و... نشوید قند و شکر شیمیایی و هر محصولی که در تهیه
آنها از اینها استفاده شده پرهیز نمایید.
✅غذاهای فست فودی و کارخانه ای که حاوی نگهدارنده و انواع اسانس های شیمیایی بسیار مضر هستند.
✅ترک تدریجی ناهار
ناهار مضرترین وعده غذائیست
شام مهمترین وعده غذایی
ناهار سودازاست وموجب پیری زود رس میشود.
✅گوجه فرنگی ممنوع
کلا هر چیزی که پیشوند وپسوند فرنگی دارد دستکاری شده هست. وموجب بروز بیماری میشود.
✅مصرف هر میوه در فصل آن
عزیزان هر میوهای نسبت به نیاز بدن در فصل خودش خدا ان را میرویاند
پس خیار و...نباید در فصلهای سرد مصرف شود که موجب بیماریست.
اگر شما بزرگواران این موارد را رعایت نمایید بدن خویش را از بیماری و فرسودگی زود رس نجات می دهید.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#املت_فرانسوی👇
چندتاسیب زمینی خلالی سرخ کردم یه دونه پیازخلالی سرخ کردم یه کم فلفل دلمه نگینی ریختم وقارچ هم کمی یه کوچولوتفت دادم بعدباسیب زمینی مخلوط کردم
وریختم توظرف مخصوص فر دوتاتخم مرغو باچنگال زدم وریختم روی موادگذاشتم توفرتاتخم مرغ کمی خودشوبگیره آوردم بیرون
روش پنیرپیتزاریختم وکمی آویشن پاشیدم دوباره گذاشتم توفرتاپنیرش آب بشه😋چنددقیقه هم گریل کردم😉
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_وانیلی_با_روکش_گردو_عسل👇
آردسه چهارم لیوان
شیردوسوم لیوان
کره آب شده دوق غ
تخم مرغ یکعدد
بکینگ پودریک ق چ
وانیل نوک قاشق چ
شکردوق غ
سفیده تخم مرغ روبایک قاشق شکرکامل هم زده
سپس جدا زرده رو بایک قاشق شکرووانیل زده کرمدارشدکره و شیروسپس آردوبکینگ الک شده روکم کم اضافه کرده وباهمزن خوب هم زده تاکامل مخلوط شود
بعدسفیده رواضافه کرده وآروم دریک مسیرهم بزنیدتاپف آن نخوابد
سپس یک ماهیتابه نچسب روباکمی روغن آغشته کرده ویک ملاقه ازمواد رو ریخته بعددرماهیتابه روگذاشته شعله پخش کن بگذارید
وقتی حباب زدوکامل یک طرف آن سرخ شدبرگردونیدوسرخ کنید
لابلای اون هرچی دوست داریدبگذارید مثل میوه عسل گردو سس شکلاتی و...
@sofrebanovanbeheshti
#سرخ_کردن_بادمجان_در_فر
سلام خانومای کدبانو
میخواستم یه تجربه رو بهتون بگم
من یه سال که هروقت میخوام بادمجان سرخ کنم از این روش استفاده میکنم
بعداز پوست کندن بادمجان هارو نیم ساعت تو آب نمک غلیظ می زارم بعد میشورمش و یه شب تا صب رو پارچه میچینمشون تا کمی خشک بشن.
حالا برای سرخ کردن کف ظرف فر رو چرب میکنم بادمجان هارو می چینم بعد با فرچه روی بادمجان هارو چرب میکنم و می زارم تو فر طبقه پایین با درجه ۱۸۰ تا ۲۰۰ وقتی یه طرفش سرخ شد بادمجان هارو برمیگردونم و اگه احتیاج داشت کمی روشون رو چرب میکنم.
من امروز با این روش ۲کیلو ونیم بادمجان رو تقریبا با یه استکان روغن و یه ساعت زمان سرخ کردم.
@sofrebanovanbeheshti
#خوراک_مرغ 👇
پیاز نگینی، قارچ اسلایس شده،تکه های مرغ،نخود فرنگی ،سیب زمینی حلقه شده،ادویه ، رب گوجه آبلیمو کمی جعفری خرد شده
من اول مرغ رو با آب میگذارم حدود نیم ساعت بپزه
آبش رو دور میریزم پیاز و قارچ رو کمی تفت دادم
بعد مرغ رو اضافه کردم با ادویه بعد نخود و رب رو اضافه کردم
بعد از نیم ساعت سیب زمینی رو اضافه کردم تا له نشه در آخر جعفری رو اضافه کردم به خاطر طعم و رنگش، آبش که غلیظ شد شعله رو خاموش کردم☺️
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#قالب #گریس_کردن یا #روغنکاری و #آردپاشی قالبها برای این منظور میبایست یک لایه کره یا مارگارین
#قالب
استفاده از کاغذروغنی یا Parchment Paper
برای برش کاغذروغنی میبایست قالب را از سمت کف قالب روی کاغذ قرار دهید و برش دهید. توجه داشته با
شید که اگر از طرف دهانه قالب علامت و برش بزنید سایز کاغذ بزرگتر خواهد شد.
#اندازه_گیری_حجم_قالب
برای اندازه گرفتن حجم قالب از پیمانه پر از آب استفاده کنید. به این صورت که هر چند پیمانه آب که قالب گنجایش داشته باشد به همان میزان گنجایش مایه کیک خواهد داشت. البته لازم به ذکر است که شما باید میزان فضایی که کیک برای پف کردن نیاز دارد را نیز در نظر داشته باشید. برای این منظور معمولا نصف یا 1/3 از قالب میبایست خالی باشد.
پایان❌
✍مجله اینترنتی ستاره
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#خشیل👇
غذای محلی اردبیل
معمولا برای صبحانه سرو میشود
و برای صبحانه تازه عروس میبرن شهر ما😊
من زعفران هم اضافه میکنم عالی میشه
مواد لازم : (برای ۴ نفر)
بلغور گندم دو پیمانه
آرد گندم۴ الی ۶ قاشق سوپخوری آب سرد
شیر به میزان لازم
عسل به میزان لازم
کره محلی به میزان لازم
بلغور گندم را شب قبل خیس کرده و بعد فردا صبح با آب بپزید تا زمانی که آب بلغور کشیده شود.
سپس بگذارید تا کمی سرد شود.
حداقل ۴ قاشق آرد را در ۴ پیمانه آب سرد حل کرده، بلغور پخته شده را به آن اضافه و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا غلیظتر از هلیم (حلیم) شود و بوی خامی آرد از بین برود.
در صورت لزوم میتوان یک الی دو قاشق سوپخوری دیگر آرد اضافه کرد تا به غلظت آن افزوده شود.
برای سرو کردن خشیل، آن را در ظرف گودی ریخته، وسط آن را گود کرده و شیر و عسل و کره محلی بریزید.
مقدار کره به میل و سلیقه شما بستگی دارد.
بهتر است خشیل را باید شیره یا دوشاب مصرف کرد چون بدون شیره مزه خوبی نخواهد داشت.
برای اینکه خشیل مقویتری تهیه نمایید بهتر است از آرد گندم کامل استفاده کنید.
همچنین اگر می خواهید خشیل کاملا یکدست شود بعد از پخته شدن بلغور و سرد شدن، آن را در میکسر بریزید تا کاملا یکدست شود.
خشیل برای صبحانه بخصوص در روزهای سرد زمستانی و همچنین برای تقویت بنیه و خونسازی بسیار مناسب است.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#بامیه_هندی👇
آب ۴۰۰ گرم
آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۸۰ گرم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
عسل ۱ قاشق
آب و روغن را روی حرارت متوسط میگذاریم تا جوش بیاید. بعد آرد را به یکباره داخلش میریزیم و سریع شروع میکنیم با قاشق چوبی به همزدن و پختن.
بعد چند دقیقه که پختیم، مواد را روی سطحی پهن میکنیم تا خنک بشه. وقتی خنک شد، داخل کاسه میریزیم و با کمک خمیر زن ابتدا عسل را اضافه و سپس دونه دونه تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم (حتما حتما در هر مرحله خوب مخلوط میکنیم و بعد مرحله بعدی )
سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و در آخر با ماسوره آچاری به شکل حلقه ای میزنیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا رنگش طلایی روشن شود و بعد از فر در می آوریم و کنار میگذاریم تا خنک شود و سپس داخل روغن سرخ کردنی، با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا دوباره بپزد.
در آخر بامیه های داغ را برای چند دقیقه داخل شربت گرم می اندازیم و تزئین میکنیم.
ماسوره من آچاری نیست.
شهد بامیه👇
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری یا آبلیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
شکر و آب را روی حرارت متوسط میگذاریم تا بجوش بیاید. بدون اینکه هم بزنیم باید شکرش حل شود و فقط چند بار قابلمه را حرکت چرخشی میدهیم. وقتی شروع کرد به جوشیدن، گلوگز و جوهر لیمو را افزوده و صبر میکنیم تا بجوشد و وقتی کمی غلیظ شد، گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید. وقتی میزان غلظت، از عسل یک درجه روانتر و رقیق تر شد، از روی حرارات برمیداریم. جوهر لیمو نمیگذارد شهدتون شکرک بزند. گلوگز هم باعث براقیت شهدتون میشود.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ژله_رولی
برای ژله رولی یک بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو در ظرف بریزید و با 3/4 لیوان آب جوش مخلوط و روی بخار کتری(بن ماری) قرار بدید تا ژله خوب حل بشه و هیچ ذره ای از ژلاتین باقی نمونه.
بعد صبر کنید تا ژله کمی از داغی بیفته.
حالا دو قاشق غذاخوری پر بستنی وانیلی پاستوریزه بهش اضافه و اصلا هم نزنید فقط یکم با قاشق بستنی رو در ژله حرکت بدید تا آب بشه.
کف سینی یا ظرف مورد نظرتون رو کمی خیس کنید و سلفون یا کیسه فریز بندازید و خوب صافش کنید و بعد با چند قطره روغن روی کیسه فریزر رو چرب کنید.
👈سایز سینی یا ظرفتون حتما حدود 20*30 سانت باشه اگه سایز ظرفتون کوچیکتر باشه لایه ژله بستنی ضخیم میشه و موقع رول کردن میشکنه.
👈اگه ظرفتون بزرگتر باشه لایه ژله بستنی نازک میشه و خوب در نمیاد.
حالا مخلوط ژله بستنی رو در سینی ریخته و چند ضربه به سینی بزنید تا ژله بستنی یکسان در سینی پخش بشه.
سینی رو در یخچال بگذارید برای حداکثر 45 دقیقه در یخچال قرار بدید.
👈ولی حدودا ربع ساعت از قرار دادن سینی در یخچال که گذشت حتما ژله بستنی رو چک کنید و هر موقع بست سریع از یخچال دربیارید.
👈اگه بیشتر از 45 دقیقه در یخچال بمونه موقع رول کردن میشکنه.
👈زمان بستن ژله بستنی در یخچال های مختلف فرق داره همون طور که گفتم واسه من سر 15 دقیقه بست و سینی رو از یخچال خارج کردم.
وقتی سینی رو از یخچال در آوردید با کارد خیس برشهای طولی یا عرضی(به سلیقه خودتون بستگی داره)بزنید و آروم شروع به رول کردن کنید.
👈بلافاصله بعد از اتمام کار دوباره ژله های رولی رو در یخچال قرار بدید تا خوب سفت و آماده پذیرایی بشن
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پیتزا_مخلوط👇
خمیرجادویی به میزان لازم/فلفل دلمه نگینی۱عدد/ذرت نصف پ/گوشت چرخ شده ۳۰۰گ/قارچ خردشده نصف پ/سوسیس خردشده نصف پ/رب گوجه۱غ/هویج آبپزنگینی نصف پ/نخود فرنگی نصف پ/نمک فلفل زردچوبه آویشن پودرسیر به میزان لازم
/سس کچاپ/پنیر پیتزا
خمیرراپهن وسطح آن را با چنگال سوراخ کرده رویش کمی سس کچاپ و پنیر ریخته ومخلوط مواد میانی تفت داده را اضافه و در آخر پنیر زیاد میریزیم وروی پنیر را آب اسپری کرده درفر ۱۸۰تازمانی که پخته شود.
نوش جونتون🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
Setarebano
#کیک_خامه_ای👇
4تخم مرغ
1ل شکر
1/2ل ماست(1لیوان شیر)
1+1.2ل آرد
کمی پودرکاکایو
وبگینک پودر
سفیده وزرده راجداکردم
وزرده وشکرراخووووب زدم بعدماست آردرااضافه کردم باهمزن برقی
بعدباهمزن دستی سفیده رااضافه کردم ونصف موادرپودرکاکایوزدم
وقتی پخت گذاشتم سردبشه
وخامه کشی کردم
وگذاشتم یخچال
البته بین کیک هم پودرنارگیل وگردوزدم
بعدهم بافوندانت روکش کردم وباکاکایوورنگ خوراکی تزیین کردم
اول باسوزن طرح راروی فوندانت کشیدم وبعدباخلال میزدم توی کاکایو ورنگ
@sofrebanovanbeheshti
#معجون (بمب انرژی)👇
یک ونیم لیوان شیر.
دوقاشق خامه صبحانه
۷عدد خرما
۷عدد بادام
یک عدد موز
همه رو باهم درمخلوط کن ریختم و شد بمب انرژی 😍
خیلی برای بچه ها خوب و مفید و خیلی خیلی خوشمزه😘
@sofrebanovanbeheshti
#بلغور_شیر👇
بلغور گندمو با شیر میجوشونن بعد دم میکنن مثل برنج.
میزارن خشک بشه
هر موقع که میخوان درست کنن با پیاز داغ و زردچوبه و شلغم (ودرصورت تمایل با عدس که البته یکم رنگشو تیره میکنه)
و کمی برنج نیمه میگذارن بجوشه تا جا بیوفته.
غذایی هست مخصوص هوای سرد.
البته من شلغمو له میکنم تا بچه ها متوجه نشن
@sofrebanovanbeheshti