eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
🕊وداع در معراج 💌دعوتید به مراسم وداع با پیکر مطهر شهید مدافع حرم "صیاد خدایی" امروز ساعت ۱۷ 📍ضلع
🔹 پاسدار مدافع‌حرم، شهید حسن صیاد‌خدایی فردا ساعت ۸:۳۰ صبح از میدان امام حسین(ع)، مسجد امام حسین(ع) تا میدان شهدا برگزار می‌شود.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 میشه لطفا یه کیکی رو معرفی کنید که نیازی به همزن و خامه نداشته باشه و برای تولد هم خوب باشه؟ لطفا برای تزیینش هم ایده بدین. 👇 در کانال کیک بدون همزن هم هست، برای تزیین از گاناش و ترافل استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 میشه کیک رو وقتی درست کردم روز بعدش خامه کشی کنم؟خراب که نمیشه.کیکم شیفون یا اسفنحی هست 👇 نه اتفاقا خیلی بهتر هم هست ولی حتما سلیفون بکشید در یخچال نگه دارید من خودم در ۳ مرحله کیکم رو خامه کشی میکنم اول استرکشی میکنم و داخل فریزر میگذارم در مرحله دوم نیم ساعت میگذارم و در مرحله اخر کامل خامه کشی میکنم خامه رو باید اندازه مصرف بزنید چون خامه زده شده دیگه برای کیک نمیتونید استفاده کنید فقط برای دسر میتونید استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 کیک تولد خودم برای اولین بار،واقعا عالی شده،ممنونم از مدیران خوب گروه ،خیر دنیا و آخرت نصیبتون باشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ✨ "سلام فرمانده تهران" ✨ اجتماع سراسری و پویش بزرگ خانوادگی 🎊دهه هشتادی ها و دهه نودی ها🎊 مکان: " ورزشگاه صدهزارنفری آزادی " زمان: " ۵ شنبه ۵ خرداد ساعت ۵ عصر" مصادف با:سالروز:"آزادسازی خرمشهر" ✅نشر حداکثررررری   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده اسلامی غذای سالم 🔸آش شیله عدس🥣 🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب رو به گرمی 🔸مواد لازم: عدس ۱ پیمانه/برنج ۱/۲ پیمانه/پیاز ۲عدد/بلغور گندم ۱/۲ پیمانه/تره ریز خرد شده ۱ پیمانه/پیازچه خرد شده ۱/۲ پیمانه/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه‌ 🔹طرز تهیه: عدس، برنج و بلغور گندم را باید از چند ساعت قبل، به صورت جداگانه خیس کنید. یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پیاز را نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. پس از این که پیاز کمی طلایی شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید. عدس را آبکش کنید و به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا عدس نیم پز شود. پس از این که عدس نیم پز شد، برنج و بلغور گندم را که از قبل خیس کرده‌اید، به آن اضافه کنید و مدام آش را هم بزنید. پس از این که برنج دم کشید و نرم شد، تره، پیازچه و پیاز را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود.      غذای سالم 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا