سفره بانـوان بهشتـی
🕊وداع در معراج 💌دعوتید به مراسم وداع با پیکر مطهر شهید مدافع حرم "صیاد خدایی" امروز ساعت ۱۷ 📍ضلع
🔹#تشییع_پیکر پاسدار مدافعحرم، شهید حسن صیادخدایی فردا ساعت ۸:۳۰ صبح از میدان امام حسین(ع)، مسجد امام حسین(ع) تا میدان شهدا برگزار میشود.
#شهید_حسن_صیاد_خدایاری
#شهید_صیاد_خدایی
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
میشه لطفا یه کیکی رو معرفی کنید که نیازی به همزن و خامه نداشته باشه و برای تولد هم خوب باشه؟ لطفا برای تزیینش هم ایده بدین.
#پاسخ👇
در کانال کیک بدون همزن هم هست، برای تزیین از گاناش و ترافل استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
میشه کیک رو وقتی درست کردم روز بعدش خامه کشی کنم؟خراب که نمیشه.کیکم شیفون یا اسفنحی هست
#پاسخ👇
نه اتفاقا خیلی بهتر هم هست ولی حتما سلیفون بکشید در یخچال نگه دارید
من خودم در ۳ مرحله کیکم رو خامه کشی میکنم
اول استرکشی میکنم و داخل فریزر میگذارم در مرحله دوم نیم ساعت میگذارم و در مرحله اخر کامل خامه کشی میکنم
خامه رو باید اندازه مصرف بزنید چون خامه زده شده دیگه برای کیک نمیتونید استفاده کنید فقط برای دسر میتونید استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
کیک تولد خودم برای اولین بار،واقعا عالی شده،ممنونم از مدیران خوب گروه ،خیر دنیا و آخرت نصیبتون باشه
@sofrebanovanbeheshti
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
✨ "سلام فرمانده تهران" ✨
اجتماع سراسری و پویش بزرگ خانوادگی
🎊دهه هشتادی ها و دهه نودی ها🎊
مکان:
" ورزشگاه صدهزارنفری آزادی "
زمان:
" ۵ شنبه ۵ خرداد ساعت ۵ عصر"
مصادف با:سالروز:"آزادسازی خرمشهر"
✅نشر حداکثررررری
#امام_زمان
#سلام_فرمانده
@sofrebanovanbeheshti
🤱غذای مادران باردار و شیرده
#طب اسلامی
#آشپزخانه غذای سالم
🔸آش شیله عدس🥣
🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب رو به گرمی
🔸مواد لازم:
عدس ۱ پیمانه/برنج ۱/۲ پیمانه/پیاز ۲عدد/بلغور گندم ۱/۲ پیمانه/تره ریز خرد شده ۱ پیمانه/پیازچه خرد شده ۱/۲ پیمانه/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
عدس، برنج و بلغور گندم را باید از چند ساعت قبل، به صورت جداگانه خیس کنید. یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
پیاز را نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. پس از این که پیاز کمی طلایی شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
عدس را آبکش کنید و به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا عدس نیم پز شود.
پس از این که عدس نیم پز شد، برنج و بلغور گندم را که از قبل خیس کردهاید، به آن اضافه کنید و مدام آش را هم بزنید.
پس از این که برنج دم کشید و نرم شد، تره، پیازچه و پیاز را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود.
#دوشنبه_ غذای سالم
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺