#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491
#کیک_شیفون_قهوه بادستور دوست عزیزم خانم رماح عزیز ❤❤
طبق معمول همیشه من از نسکافه به جای قهوه استفاده کردم.کیک رو بعد پخت سه لایه کردم .با نسکافه لایه ها رو مرطوب کردم(حدود یک چهارم پیمانه آب جوش+نصفه قاشق نسکافه+شکر مخلوط کردم وگذاشتم کنار تا خنک بشه)فیلینگ خامه وگردو.من برای این کیک از نیم کیلو خامه کولاک استفاده کردم.برای لایه طوسی پایین کیک چند قطره رنگ سبز آمیتیدا را با مقداری خامه فرمگرفته مجدد کمی با همزن زدم ویه رنگ طوسی خوشکل بهم داد.با ماسوره وقیف ساده یه نوار دور کیک خامه زدم وبا پالت صاف کردم. کیک رو نیم ساعتی گذاشتم یخچال تا خامش خودشو کمی بگیره. رنگپودری طلایی رو با چند قطره روغن مایع مخلوط کردم وهم زدم وباقلمو به حالت ضربه ای دور نوار طوسی زدم.رنگ رو باروغن رقیقتر کردم واز فاصله ۲۰تا۳۰سانتی باانگشت بهش ضربه زدم تا رنگ نامنظم وخوشکل روی کیک بشینه .تزیینشم تاپر عشق که لوازم قنادی دارند من خوشم اومد از طرحش گرفتم ومورد پسند همسرم هم قرار گرفت خدارو شکر.وروی کیک قرار دادم.بقیه تزیینات هم گوی شکلاتی دست ساز هست که بارنگ پودری به تنهایی وباقلمو رنگ کردم.دستور وفیلمشو قبلا گذاشتم. سعی کردم همه نکات رو بگم.مامان صبا💞
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
کیک گلدانی
کیک کاکائویی رو جدا درست میکنیم
شکلات تخته ای رو بنماری کرده ودر ظرف پلاستیکی ریخته وهمه جای ظرف رو یکسان میکنیم و یک ربع داخل یخچال قرار داده و بعدش به آرومی از قالب خارج کرده و سطح بالاش رو صاف میکنیم وبعد کیک رو بریده ولایه به لایه از موز وخامه و... استفاده میکنیم و بعد روش رو تزئین می کنیم
نوش جان☺️
@sofrebanovanbeheshti
YEKNET.IR - zamine - syahpoushan muharram1400 - biokafi.mp3
3.81M
#زمینه #سیاهپوشان #محرم
رو سر در خونهام پرچم یاحسینِ🏴
روضه خونگیمون بیعت با حسینِ🏴
🎤 #ابوذر_بیوکافی
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#زمینه #سیاهپوشان #محرم رو سر در خونهام پرچم یاحسینِ🏴 روضه خونگیمون بیعت با حسینِ🏴 🎤 #ابوذر_بیو
سر درِ هر خانهای وقتی که پرچم می خورد🏴
صـاحبـش از بعد آن رزقـی دمـادم می خورد
میشود همسایه ی زهـــــرا ۜ قیامت هر کسی
در پی کار حـسـینش غصه و غم میخورد🖤
✍منتظر عکسهای ارسالی از سیاهپوش کردن منازل و هیئات و کوچه و خیابونتون هستم🖤
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#املت_پیتزایی 🍅🥚
مواد لازم :
گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگ
تخم مرغ همزده ۴ عدد
پیاز نگینی یک عدد متوسط
نصف فلفل دلمه ای نگینی
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری
زیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید)
.
دستور تهیه :👇
ابتدا پیاز رو با یک چهارم لیوان یا قاشق غداخوری ۶ قاشق غداخوری تفت میدیم اما نیاز به سرخ شدن نداره فقط در حدی که نرم بشن. بعد گوجه رو اضافه کرده و تفت میدهیم کمی که نرم شد فلفل دلمه ای را اضافه کرده کمی تفت میدهیم بعد رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کرده کمی تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه. حدودا ۲تا ۳ دقیقه بعد تخم مرغ هم زده را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میزاریم کمی ببنده. پنیر پیتزا را اضافه کرده در همین حین آب میشه بلافاصله زیتون را اضافه کنید و ۲ دقیقه در تابه رو ببندید آماده است