#غذای_لقمه ای
#غذای_نونی
عصرونه راحت و دلپذیر
ابتدا یک عدد سیب زمینی را پوست کنده و سرخ میکنیم و طعم دار میکنیم
و درون نان لواش یا مثل بورک سرخ میکنیم و با سس قرمز میل کنید
نوش جان 🌷
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یخچالی 👇
بیسکوییت های پتی پور رو یک درمیون ساده و کاکائو سس شکلاتی زدم و چیدم
#سس_شکلاتی👇
شکر۱/۲لیوان/
آرد۱/۲لیوان/
پودر کاکائو۱/۲لیوان/
نشاسته ذرت۱/۲لیوان/
شیرسرد۲لیوان/
گلاب۱ق غذاخوری
همه مواد رو با هم مخلوط کرده صاف و یکدست شود و گلوله ای در آن دیده نشود بعد روی حرارت گذاشته مدام همزده تا به غلظت فرنی برسد،این سس برای کاور کردن کیک و مابین کیک بسیار مناسبه
البته من آرد،شکر،پودر کاکائو،نشاسته ذرت را یک سوم پیمانه و شیر را یک و نیم پیمانه استفاده کردم تو مقدار کم درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی
💌نامه مهم امام زمان (عج) خطاب به شیعیان
آقا بگو قرار شما با خدا كی است؟
آياحيات ما به زمانت رسیدنی ست؟
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ 🤲
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
میشه روش تهیه اسنک رو تو تستر توضیح بدید؟؟
اسنک تو تستر خشک نمیشه؟
#پاسخ👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/31025
اسنک👆
بزنید رو لینک
اسنکو باید تو ساندویچ ساز درست کنید ولی تو توستر هم میشه پخت باید یه وسیله سنگین روی اسنک بگذارید تو توستر تا نونها به هم بچسبن
تو تابه هم میتونید درست کنید
اسنک تو تابه👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/15865
#سوال👇
از مغازه زیتون خریدم ولی خیلی شور هست نمیتونم استفاده کنم
راهکاری دارید تا بشه از شوریش کم بشه ؟
#پاسخ👇
زیتون رو بسته به میزان نیازتون توش آب بریزید روی چندبار عوض کنید تا شیرین بشه بعد میتونید تو آب و سرکه بگذارید تا خوشمزه تر بشه😋درصد سرکه خیلی بیشتر از آب باید باشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من کیک هشت تخم مرغی میخوام برای قالب ۲۵میشه یه دستور بهم بگین که عالی بشه برای خامه کشی با اون دستور چهار تخم مرغی تون دو برابر میکنم خوب نمیشه وپف نمیکنه. ولی چهار تخم مرغی عالی میشه
#پاسخ👇
دستور خانم رحیمی الان نگاه کردم ۹ تخم مرغی بود براتون لینک میفرستم
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/9791
البته من خودمم بارها از دستور شیفون قهوه ۲برابر استفاده کردم و مشکلی نداشتم اما بنظرم شما میگید ۲برابر میکنید کیک پف نمیکنه چنتا نکته میگم شاید اونا رو دقت کنید نتیجه بده
اول این که چون مقدار کیک بیشتر شده پس حتما ارد و بکینگ که ۳بار الک کردید چند دقیقه با دست خوب هم بزنیدش
دوم احتمال میدم که تخم مرغش رو نسبت به زمانی که ۴تخم مرغی درست میکردید باید یکم بیشتر بزنید چون میزان مواد زیادتر هست یکم فرم گرفتنش زمان بیشتری میبره
و نکته مهم بنظرم ظرفی هست که موادو توش مخلوط میکنید اگر ظرفتون کوچیک باشه باید بیشتر مواد هم بخوده تا ارد با مواد دیگه یکدست بشه بخاطر همین هم خوردن زیاد حبابهای هوا از بین میره و کیک خوب پف نمیکنه پس اگر ظرف بزرگتری برای مخلوط کردن مواد در نظر بگیرید مواد کمتر هم میخورن و زودتر به خورد هم میرن
@sofrebanovanbeheshti
🌖#کسوف #خورشیدگرفتگی
اوقات شرعی نماز آیات خورشید گرفتگی جزئی سه شنبه سوم آبان ۱۴۰۱ در مراکز استانها به ساعت رسمی کشور
@sofrebanovanbeheshti
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیفیت #نماز_آیات به صورت تصویری🎥
جالبه حتما ببینید✅
@sofrebanovanbeheshti