#دسر_سوپانگل
شیر 👈 یک لیتر
آرد 👈 ۴ق م
پودرکاکائو 👈 ۳ ق غ
شکر 👈 یک لیوان
شکلات تلخ 👈 ۵۰ گرم
کره 👈 یک ق غ
آب 👈 یک لیوان
🌴طرزتهیه 🌴
شیرسرد رادرقابلمه ریخته آرد و پودرکاکایو وشکر رااضافه کنید خوب هم زده وقتی شکرحل شد ظرف راروی حرارت کم بگذارید ومدام هم زده تابپزد وقتی شروع به قل زدن کرد شکلات رااضافه کنید وهم بزنید تاباحرارت خودش آب شود کره راافزوده ازروی شعله بردارید🌹
🌴نکته؛ برای اینکه دسرتان صاف ویکدست شود باهمزن یامیکسر بزنید ویک لیوان آب سرد افزوده درظرف بریزید
اول اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس دریخچال بگذارید🌴
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_هویج
#مربا_هویج
مواد لازم
هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
خلال پسته در صورت تمایل کمی
هل کمی
طرز تهیه
۱- هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ آنها تغییر کند.(میتونید هویج پوست بگیرید رو بخار پز بکنيد، بعد رنده کنید، طبق مراحل پیش برید)
۲- شکر ، آبلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
سایر نکات
هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.
مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.
دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.
دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.
من خودم اول هویج رو بخار پز میکنم بعد طبق بقیه مراحل پیش میرم☺️
عشقم بچه هام(صدیق) 😍😍
@sofrebanovanbeheshti
1092361984_804174672.mp3
2.68M
🎧 بشنوید👆
🎙 «داستان اولین مرگ بر آمریکا» از بیان
#رهبر_انقلاب در دیدار دانشآموزان، در این کلیپ صوتی
#لبیک_یا_خامنه_ای ✌️
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من اش رشته درست می کنم کلا همه باهم قهرن اصلا انسجام نداره میشه بگین چطور یه اش خوشمزه ۴نفره درست کنم
#پاسخ👇
معمولا آش رشته بعد از پخت زیرش خاموش بشه و کمی بمونه جا میفته
من همیشه آش میپزم اولش بقول شما باهم قهرن ولی نمیذارم رشته له بشه درحدی که نرم شد و بوی خامی آرد گرفته بشه خاموشش میکنم و در دیگ رو نیمه باز میگذارم تا جابیفته
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
برای رو مال کلوچه و شیرینی ها و نون
بجز زرده تخم مرغ و زعفرون چی خوبه که روشون حسابی خوش رنگ بشه
تخم مرغ و زعفرون میزنم رنگ خوبی میگیرن ولی بوی بدی میدن بوی تخم مرغ چیکار کنم اینطور نشه میخوام روی کلوچه های نذریم بزنم
#پاسخ👇
من خودم درکنار تخم مرغ یه قاشق شیر اضافه میکنم و یکم هم وانیل میزنم بعضی وقتها زعفران میزنم بعضی وقتا هم نمیزنم.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
لیموترش رو دادیم بیرون آبش رو گرفتن.چکار کنیم که بتونیم لیمو رو با پوره ش نگه داریم،ولی تلخ نشه.الان داره کنی تلخ میشه.
#پاسخ👇
برای این که تلخیش گرفته بشه باید تقریبا تا۲۴ ساعت چندتا هویج بندازید داخلش و بعد صافش کنید
میتونید پورشو جدا فریز کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
اگر بخواهیم نخود به مقدار زیاد بپزیم آیا اول بار داخل آبجوش بریزیم یا آب سرد ،،،،برای اینکه زودتر پخته بشه
#پاسخ👇
اب جوش بریزی حالت سفتی بخودش میگیره حالا حالا ها نمیپزه
داخل قابلمه فلفل سیاه بریزید حبوبات زودتر پخته میشه و باید نمک هم نریزید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
چجوری شابلون میزنید اسم کامل در میاد من چند بار امتحان کردم ولی خوب نشده
#پاسخ👇
شله زرد وقتی یه لایه بست روش شابلونو کمی چرب کنید بزارید و دارچینو بریزید و به ارومی هم بلند کنید چون هم روی شله زرد خنک شده و هم شابلون چرب شده اصلا نمیچسبه
احتمالا شله زردتون هنوز رویه نبسته و گرم هست
@sofrebanovanbeheshti
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی
#استاد_شجاعی
🔺کی قراره زندگی، روی خوش به ما نشون بده؟!
مگه نمیگن نشانهی نزدیک بودن #ظهور،
اینه که ظلم، تمام عالم رو گرفته باشه؟!
پس چرا هیچ اتفاقی نمیفته؟!
💥 خدا کِی میخواد به داد ما برسه؟!
❣#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج❣
#امام_زمان
@sofrebanovanbeheshti