فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#ماهیچه رستورانی😍😋
مواد لازم:
ماهیچه گوسفندی 🥩۷۵۰گرم
پیاز بزرگ🧅 ۳عدد
سیر🧄 ۱بوته و چند حبه
پودر کاری ۱ق غ
زردچوبه ۱/۲ق غ.
نمک 🧂به میزان لازم
دارچین ۱عدد
زعفران دم کرده۱پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
درست کردن قیف و ماسوره در خانه
#ارسالی_کاربران
✍️سلام خواهرگلم خداقوت
ممنون از لطف و محبت و دعای خیرتون دوست عزیز
خداروشکر مورد پسند شما قرار گرفته و انرژے میگیرید🤩
انجام وظیفه میکنیم ❤️
ان شاء الله مورد قبول حضرت حق و آقا امام زمان (عج) قرار بگیره🤲
پیامهای شما انرژے مثبت برای ماست 😍💪
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 مستند غیررسمی۵
🏷 روایتی از دیدار برخی فعالان جهادی و گروههای خدمترسانی به مناطق محروم با رهبر انقلاب اسلامی
📺 پخش از
شبکه۳: جمعه ۲۷آبان، ساعت ۱۵
شبکه۱: جمعه ۲۷آبان، ساعت ۲۰
شبکه افق: شنبه ۲۸آبان، ساعت ۲۱
شبکه مستند: یکشنبه۲۹آبان، ساعت ۲۰
📲 پخش همزمان از رسانه KHAMENEI.IR👇
Farsi.Khamenei.ir/Live
#طب_اسلامی
✅روغن مالی در اسلام
👌 حضرت امیرالمؤمنین صلوات الله علیه:
🔹روغن، پوست را نرم مى كند، نيروى مغز را مى افزايد ، مجراى ادرار را باز مى كند، آلودگى پوست و كثيفى بدن را از بين مى برد و رنگ بدن را روشن مى كند.
👌حضرت امام محمد باقر صلوات الله علیه :
🔸روغنى كه در شب به بدن ماليده شود در رگ هاى بدن نفوذ مى كند ، پوست را شاداب و صورت را سفيد مى کند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#اولصبح_سلام_ارباب
صبحم بنامتان
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین🖤
سلام بانوان مومن و انقلابی🇮🇷🖤
#شهادت مظلومانه تعدادی از امت بزرگ اسلام، از مردم سرافراز #ایذه و اصفهان رو به حضور امامعصر (روحیفداه)😭 و قهرمانان غیور و مردم عزیز ایران تسلیت میگوییم.🖤
این جنایات کور علیه مردم، آخرین راه حفظ موجودیت دشمنان علیه ایران قوی مستقل و از سر ضعف و زبونی بوده و حتماً پاسخ خود را از مردم عزیز و نظام مقدس جمهوریاسلامی خواهند گرفت ان شاء الله.👊
➖ قسم به خون شهدا💔، تک تک تروریست ها را به سزای اعمال پلیدشان خواهیم رسانید💪
#ایران_تسلیت
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
زخمی عشقی وطنم.mp3
4.4M
زخمی عشقی وطنم🇮🇷
باید صدایت بزنم باید کنارت بمانم....
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران_قوی
@sofrebanovanbeheshti
#نان_پاییزی با مغز سیب و دارچین😋
آرد تقریبا۲۵۰گرم /
مایه خمیر۱ ق مرباخوری یا۴گرم/
شیرولرم۹۰میلی لیتر(من بجاش آب ریختم)
نمک کمی/
شکر ۳۵گرم یا۳غ/
روغن مایع۳۰میلی لیتر یا۲غ/
شکر۱ق غذاخوری/
تخم مرغ۱عدد/
وانیل کمی/
موادمیانی👇
کره ۳۵گ یا۳غ/
سیب نگینی شده با پوست یا پوره۲عدد یا بیشتر/(من تفاله آب سیب ریختم)
دارچین۱/۲مرباخوری/
شکر قهوه ای۲۰گ یا۱غ(من ۲ق زدم چون سیبم یکم ترش بود)
همه مواد رو با هممخلوط و بعد روی حرارت ۷دقیقه تفت میدهیم
رومال تخم مرغ که من از مخلوط شیر و زعفران فقط استفاده کردم /کنجد
۱غ شکر را با شیر و مایه خمیر مخلوط کرده ۵ دقیقه گذاشته تا فعال شود
در ظرفی نمک.وانیل.ما بقی شکر.تخم مرغ.روغن.مایه خمیر عمل اومده را ریخته همزده بعد آرد را کم کم ریخته تا خمیر به دست نچسبد۱۰دقیقه ورز داده و به ۸قسمت کرده بعد۱۰تا۱۵ دقیقه استراحت داده بعد هر چانه را بشکل بیضی باریک و کشیده پهن کرده و از مخلوط مواد میانی کمی گذاشته و دو لبه خمیر را بهمچسبانده به سمت بالا کمی با دست آن را پهن کرده بعد درز خمیر به سمت رو باشد خمیر را از وسط تا کرده کمی با وردنه رویش کشید تا کمی پهن شود بعد با قیچی از هر طرف سه تا برش عمیق زده تا به شکل گل در آید ودر سینی که کاغذ دارد با فاصله گذاشته دوباره۱۰دقیقه استراحت کرده و رومال زده کنجد پاشیده در فر از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده با درجه ۱۷۰یا۳۴۰ به مدت ۱۳تا۱۵ دقیقه میگذاریم
البته درجه فرها متفاوته باید مدامچک شود
بعد چند دقیقه گریل را روشن کرده
در فر از همان موقع روشن کردن ظرف آب گذاشته شود
@sofrebanovanbeheshti
#کاچی_شیره_انگور
۲ قاشق آرد رو الک کردم ریختم تو قابلمه تفت دادم تا بوی آرد بلند شد و رنگش یکم تیره شد
ادویه ها شامل:زردچوبه، دارچین، زنجبیل، ۴ زیره از هرکدوم یکم ریختم و تفت دادم، ۲ قاشق روغن زرد و یه بند انگشت کره ریختم و آرد رو با روغن چن دقیقه تفت دادم
۶ قاشق شیره انگور به همراه یه قاشق گلاب و یه قاشق زعفرون دم شده رو ریختم تو یه لیوان اب و شربت درست کردم و به مخلوط ارد و روغن اضافه کردم و به همزدن ادامه دادم تا جوشید و به غلظت رسید .
راستی یه تیکه کوچولو نبات هم داخلش انداختم. داخلش میتونید مغزیجات هم بریزید.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_نارگیلی
مواد لازم
آرد قنادی☚۲ لیوان
شیر☚۱لیوان
شکر☚۱ لیوان
روغن مایع☚½ لیوان
پودر نارگیل☚½ لیوان
تخم مرغ☚۴ عدد
بکینگ پودر☚۱ قاشق غذاخوری
وانیل☚۱ پنس
برای شروع تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم.
زمانی که شکر به طور کامل حل شد و مخلوط تخم مرغ و شکر کرم رنگ شد، شیر را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه روغن را نیز مانند شیر اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم و در چندین مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود و هیچ گونه گلوله آردی در مایه کیک باقی نماند. البته باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که فقط مایه کیک را باید در حدی ترکیب کنیم که آرد و دیگر مواد یکدست شوند .پس از اینکه مایه کیک یکدست شدف پودر نارگیل را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. حالا یک قالب مناسب را با روغن جداکننده کیک چرب می کنیم یا در صورت نبود روغن جداکننده از کاغذ روغنی استفاده می کنیم.
در این مرحله مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا کیک بپزد.
@sofrebanovanbeheshti
پلو #ته_چین_سه_رنگ
۳ پیمانه برنج خیس خورده و آبکش شده(یکم دون بردارید)
یه دونه تخم مرغ رو به همراه زعفرون فراوان هم زدم و دوسه قاشق ماست چکیده اضافه و ترکیب کردم +یه قاشق روغن مایع، تقریبا سه کفگیر برنج اضافه کردم و خیلی اروم ترکیب کردم، قابلمه نچسب رو گذاشتم رو گاز، گرم که شد روغن ریختم وقتی داغ شد مواد برنج و تخم مرغی رو اضافه کردم و باپشت قاشق فشرده و صاف کردم،در حد یکی دودقیقه در قابلمه رو گذاشتم با شعله متوسط رو به بالا تا خودشو بگیره، ردیف دوم برنج سفید ریختم و با پشت قاشق صاف کردم و ردیف سوم هم برنج رو با دوسه قاشق شوید خشک مخلوط کردم و ریختم روش و با پشت قاشق فشرده و صاف کردم ، دوسه تیکه هم کره روی برنج گذاشتم و دمکنی گذاشتم به مدت یکساعت تقریبا روی شعله ملایم، بعد از دم کشیدم و اماده شدن قابلمه رو برگردوندم و با زرشک تفت داده شده با کره و زعفرون تزیین کردم، کنارش هم بعنوان خورشت گوشت پخته بودم که دیگه ازون عکس نگرفتم.
حتما از ماست چکیده استفاده بشه چون اب ماست باعث خمیر شدن پلو و همچنین سوختن و قهوه ای شدن ته دیگ میشه.
@sofrebanovanbeheshti