سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#کیک_نارنگی👇
۳تخم مرغ با ۱ لیوان شکر ونوک ق چایخوری وانیل و۱ قاشق چایخوری رنده پوست نارنگی ۵ دقیقه میزنیم
بعد نصف لیوان روغن ونصف لیوان آب نارنگی اضافه میکنیم هم میزنیم
وبعد یک لیوان ونصفی آرد با ۱ق مرباخوری بیکینگ پودر مخلوط میکنیم وتوقالب میریزیم توی فر ۱۷۰وبه مدت ۴۵ دقیقه خیلی کیک خوش رنگی هست😉
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک🌺🌺🌺
مینی کیک های باب میل بچه ها😉
و عصرونه خوشمزه و راحت بدون همزن برقی و فر👌
دوتا تخم مرغ و هم میزنیم با مفتول فلزی یا چنگال
بعد ۶ تا ۷ قاشق شکر اضافه کرده و هم میزنیم .
۴ قاشق روغن مایع اضافه می کنیم.
بعد ۱ لیوان شیر را اضافه میکنیم و بعد ۸ قاشق سر پر آرد و ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و مخلوط کنید و هم بزنید . بعد بگذارید نیم ساعت تو دمای خونه بمونه و بعد رو شعله ملایم گاز تو ماهیتابه نچسب درست کنید بدون ذره ای روغن تا هردوطرف سرخ شود
طرفی که اول سرخ میشه خوشرنگتر هم میشه همیشه😉
با این مقدارمواد حدودبیست تا پنکیک متوسط به اندازه تصویر آماده میشه😋
آخرهم روش رو عسل یاشکلات آب شده یا شیره انگور میریزیم
البته میشه نیم ساعت رو هم استراحت نداد
نوش جان🌺🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#آش_شلغم_و_پیاز👇
برنج نیم دانه نصف پیمانه/
عدس نصف پیمانه/
سبزی آش نصف پیمانه/
نمک فلفل زردچوبه/نعناداغ،وسیرداغ لازم/
آب به میزان لازم/
گوشت گوسفندی یامرغ به میزان لازم/
شلغم وپیاز درسته وریز به میزان لازم/
چاشنی آبلیمو یا آبغوره هنگام سرو
درقابلمه گوشت وبرنج و عدس راریخته تا خوب پخته شود
بعد در اواسط پخت پیازها وشلغمهای درسته وسبزی را ریخته گذاشته تا پخته وجا بیفتد
بعد به آن کمی سیرداغ وپیاز داغ اضافه میکنیم وگذاشته تا لعاب دار شود.
بعد با هر چاشنی که دوست دارید میل کنید به نظرم با آبلیمو یا آبغوره خوشمزه تره.
البته چون من دیابت دارم با بلغور جو درست کردم😅😅😅
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_مرغ👇
مرغ به میزان لازم/
رب گوجه ۲تا۳غذاخوری/
نمک فلفل زردچوبه پودرسیر چوب دارچین زعفران کمی ابلیمو/
آب به میزان لازم/
بلال حلقه شده خام/
پیاز نگینی شده ۲عدد کوچک/
لیموی یخ زده ورنده شده ۱/۲چایخوری کمتر
مرغ را در روغن کامل سرخ کرده تا برشته شود بعد در همان قابلمه که مرغ راسرخ کردیم پیاز را ریخته خیلی کم تفت داده مابقی ادویه ها ورب را هم اضافه کمی تفت داده بعد بلال حلقه شده وآب را اضافه کرده گذاشته تا جوش بیاید
بعد باشعله کم گذاشته پخته وآبش غلیظ شود
نیم ساعت آخر پخت آبلیمو و رنده پوست لیمو را میریزیم
البته توجه داشته باشید ریختن زیاد پوست لیمو غذا را تلخ میکند
@sofrebanovanbeheshti
#گز_اردی👇
نصف لیوان شکر با یک چهارم لیوان گلاب وعرق هل باهم قاطی کردم روی گاز تا جوش بیاد بعد یک چهارم لیوان گلوکز ریختم ۵ دقیقه جوشید با انگشت امتحان میکنیم اگه چسبندگیش خوب بود
یه سفیده تخم مرغ رو که خوب زدیم وسفید وپفکی شده رو بهش اضافه میکنیم وبا همزن برقی خوب میزنیم تاسفت بشه بعد میگذاریم خنک بشه وروی سینی آرد میریزیم
با قاشق هر اندازه که دوست داشتیم بر میداریم و روی ارد میریزیم وگردش میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#پشمک_شکلاتی 👇
شکلات وآب میکنیم قالب رو با شکلات آب شده خوب تهش ودیواره هاشو شکلاتی میکنیم
میگذاریم یخچال کمی که سفت شد در میاریم پشمک رو میریزیم تو قالب
وروی پشمکها شکلات آب شده میریزیم
البته من چندتا دونه انارم تو هر کدوم گذاشتم
@sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_سیب_زمینی👇
سیب زمینی آبپز ورنده ریز۲عدد/
پودرسوخاری۳غذاخوری/
نشاسته ذرت۳غذاخوری/
آرد۳ق غذاخوری
تخم مرغ۱عدد/
نمک وفلفل سیاه کمی/
آرد اضافی به میزان لازم
همه مواد رو باهم مخلوط کرده تاحالت نرم وخمیری شودبعد آرد اضافی راکم کم ریخته تا مواد به دست نچسبد.
خمیر را مابین دو کاغذ که زیر ورویش را آرد پاشی کرده پهن میکنیم وباهر قالبی خواستیم قالب زده ودر روغن شناور با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
البته گرم گرم میل شود خوشمزه تره مزه کیک میده😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_شده 👇
میتونید سیب زمینی رو رنده درشت بزنید .یه بار بشوریدش .
یکم نمک و زعفران بهش بزنید .
داخل قابلمه یکم روغن بریزید داغ که شد سیب زمینی رو بریزید توش و با ته قاشق صافش کنید .
زیاد ضخیم نندازید 5 دقیقه بهش فرصت بدید بعد برنج آبکشی شده رو روش بریزید .
تنها نکته ای که داره ،کف قابلمتون باید سالم سالم باشه .که راحت برگردونید.
وگرنه میچسبه و برنمیگرده
🆔 @sofrebanovanbeheshti