『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســـــــــ✋ـــــــــــلام بانوان مومن و بهشتی🤩
صبح زیبای یکشنبه تون پر از رحمت الهی🌈☀️
کمتر از دو روز به آغاز ماه_رجب مانده،
به بارش ابر مهربانی خــــــــــدا💦☁️☀️
برای ورود به این بزم آماده ای یا نه⁉️
برای نزدیک شدنی که پر از شرمساری است 🤭😥
برای از نو شروع شدن،😌
برای از نو عاشق شدن،😍
برای از نو عاشق تر شدن،❤️
برای عزم دوباره،💪
برای خسته نشدن و ادامه دادن...🏃♀
رجب در راه است ...🤩
سادهتر بگویم؛ رمضان در راه است،
باید برایش خود ِ خودمان را بشوییم و بیاراییم
آمــــــــــــــــــــاده ای ⁉️
پس تصمیم نو بگیر برای ماه_رجب امسال🏃♀
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#رب_انار
ترش و شیرین👇
شیوه ی پخت هر دومزه یکجور هست.انارهای دون شده رو بدون اضافه کردن آب یکساعتی پختم.بعد عصاره شون رو از آبکش استیل رد کردم.و اون عصاره رو دوباره پختم تا حسابی غلیظ شد و وقتی حباب میزد دیگه آب نداشت.البته اواخر پخت باید زودبه زود با کفگیر چوبی خوب هم زده بشه.
تجربه و نکته ی مهمی که میخوام براتون بگم در مورد تفاوت پختشون هست.
دونه های انارشیرین من تقریبا نصف دونه های ترش بود.هر چند صاف کردنش سخت تره،چون گوشتش سخت تر از هسته ها جدا میشه ولی غلیظ تر بود و تقریبا نصف زمان پخت انار ترش رو داشت.
درحالیکه انارهای ترش راحت تر صاف میشن،دیرتر تبدیل به رب میشن و حجم کمتری رب خالص به ما میدن.
انار ترش حدود۷_۸کیلو بوده و انار شیرین ۴-۵کیلو
@sofrebanovanbeheshti
#تیرامیسو
مواد لازم 👇🏻👇🏻
بیسکویت پتی بور
خامه صبحانه 50گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
پودر قهوه یا کاکائو به میزان لازم
وانیل اندکی
شکر (1 یا 2 قاشق غذا خوری )
نکته:
توی این دستور من بجای پودر قهوه از قهوه وانیلی آماده استفاده کردم .
طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور👇🏻
خامه و پنیر خامه رو با هم ترکیب میکنیم . به اندازه یک تا دو قاشق بنا به ذائقه شکر میریزیم. وانیل هم انداره نصف قاشق چای خوری اضافه کنین
اینارو خوب هم میزنیم تا شکر بخوبی حل بشه . یه مقدار بچشین تا اندازه شیرینیش دستتون بیاد.
قهوه وانیلی رو با آب جوش ترکیب کنین
بیسگوییت هارو داخل محلول بزنین و کف سینی بچینین.
سپس یه لایه خامه آماده شده روی بیسگوییتا بگذارین .
من روی خامه ها موز و گردو هم گذاشتم.
بعد مجدد بیسکوییت و خامه ...تا زمانیکه موادتون تموم بشه .
لایه اخر حتما باید خامه باشه .
بعد پودر کاکائو یا شکلات رنده شده روی کیک میپاشیم.
من از قالب کمربندی استفاده کردم تا بتونم از قالب دربیارم و روش شکلات بریزم .ولی چون شکلات تخته ای روش داشت نشد.
تو هر ظرفی میشه درست کرد.
نووووش جااان😍😋
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_قاشقی👇
1 لیوان شیر
1 لیوان شکر
2 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1 قاشق مرباخوری وانیل
همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم
🔴اگه میخواهید گرد و توپی بشه قابلمه کوچیک بگیرین روغن بیشتربریزین موادوباقاشق آروم بریزین طوری که پخش نشه روی هم ریخته بشه بعدباقاشق روغن روش بریزین تاخوب پف کنه حرارت ملایم باشه که توش بپزه
🔴موادش هم نبایدشل باشه اگه حس کردین شله آردبیشتری بریزین
🔴به جای شیر هم از ماست می تونید استفاده کنید
من حدود ۳۰تا کیک داشتم بااین دستور و با همین مقدار روغنی که میبینید همه شو سرخ کردم😉
لازم به ذکره حرارت حتما ملایم باشه تا مغزپخت بشه 👌
مامان علی و فاطمه و زینب دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti