eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم 👇🏻👇🏻 بیسکویت پتی بور خامه صبحانه 50گرم پنیر خامه ای 100 گرم پودر قهوه یا کاکائو به میزان لازم وانیل اندکی شکر (1 یا 2 قاشق غذا خوری ) نکته: توی این دستور من بجای پودر قهوه از قهوه وانیلی آماده استفاده کردم . طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور👇🏻 خامه و پنیر خامه رو با هم ترکیب میکنیم . به اندازه یک تا دو قاشق بنا به ذائقه شکر میریزیم. وانیل هم انداره نصف قاشق چای خوری اضافه کنین اینارو خوب هم میزنیم تا شکر بخوبی حل بشه . یه مقدار بچشین تا اندازه شیرینیش دستتون بیاد. قهوه وانیلی رو با آب جوش ترکیب کنین بیسگوییت هارو داخل محلول بزنین و کف سینی بچینین. سپس یه لایه خامه آماده شده روی بیسگوییتا بگذارین . من روی خامه ها موز و گردو هم گذاشتم. بعد مجدد بیسکوییت و خامه ...تا زمانیکه موادتون تموم بشه . لایه اخر حتما باید خامه باشه . بعد پودر کاکائو یا شکلات رنده شده روی کیک میپاشیم. من از قالب کمربندی استفاده کردم تا بتونم از قالب دربیارم و روش شکلات بریزم .ولی چون شکلات تخته ای روش داشت نشد. تو هر ظرفی میشه درست کرد. نووووش جااان😍😋 @sofrebanovanbeheshti
👇 1 لیوان شیر  1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری وانیل همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم  🔴اگه میخواهید گرد و توپی بشه قابلمه کوچیک بگیرین روغن بیشتربریزین موادوباقاشق آروم بریزین طوری که پخش نشه روی هم ریخته بشه بعدباقاشق روغن روش بریزین تاخوب پف کنه حرارت ملایم باشه که توش بپزه 🔴موادش هم نبایدشل باشه اگه حس کردین شله آردبیشتری بریزین 🔴به جای شیر هم از ماست می تونید استفاده کنید من حدود ۳۰تا کیک داشتم بااین دستور و با همین مقدار روغنی که میبینید همه شو سرخ کردم😉 لازم به ذکره حرارت حتما ملایم باشه تا مغزپخت بشه 👌 مامان علی و فاطمه و زینب دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باد کردن دانه های انگور🍇 ⁉️ مقداری انگور در مقابل آفتاب گذاشته شده است تا پس از خشک شدن مویز شود. اکنون دانه های آن باد کرده است و نه به آنها مويز گفته می شود و نه انگور. آیا خوردن آن دانه ها جایز است⁉️ ✅- با شک در جوش آمدن، خوردن آن ها هم اشکال ندارد✅   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک گروه👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
با شیر عسلی چی میشه درست کرد؟ غیر از حلوا شعریه و کارامل درست کنید https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32474 تو چایی ، کافی نسکافه یا شیر بریزید خیلی عالی میشه. شیرعسلی با پودر نارگیل قاطی کنید بشه خمیر مانند با دست یا قالب بهش شکل بدین بندازید داخل شکلات اب شده خارج کنید تا شکلاتای اضافه اش ازش جدا بشه بزارید داخل یخچال خنک بشه بعد هم نوش جان   @sofrebanovanbeheshti
واسه اینکه ترشی مخلوط رنگش زرد پررنگ بشه چکار کنیم ؟ من همیشه یه کم زردچوبه میزنم خوب میشه رنگش البته زیاد نزنی. مواد رو خرد کنید در لگن با زردچوبه مخلوط کنید بعد انتقال بدین ظرف مورد نظر و سرکه یا آب سرکه بریزید.   @sofrebanovanbeheshti
گوی شکلاتی درست کردم ولی هنگام جدا کردن از قالب سیلیکونی شکلات خرد شده ،دلیلش از چیه اینطوری شده؟ البته اینم بگم که شکلات رو بدون روغن مایع بنماری کردم.خودم احتمال میدم به خاطر نریختن روغن اینجوری شده. لینک درست کردن گوی شکلاتی👇  https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/29447 نازک زدین؟ نباید نازک باشه حتی دوبار معمولا شکلات توی قالب میریزن ، یه بار میریزن میذارن بگیره ، مجدد یه لایه دیگه میزنن مخصوصا به لبه هاش که کامل محکم و کلفت بشه. شکستگی معمولا از نازک بودن جداره هست. روغن هم خواستید بزنید ،خیلی خیلی کم بزنید که شل نشه خیلی. بعد بزارین فریزر اگه حس میکنی بازم لبه ها نازکه تا ۳ دفعه تکرار کنی.   @sofrebanovanbeheshti
مربای هویج طبق دستور درست کنم آبلیمو هم زدم چرا شکرک زده؟ احتمالا آبش خیلی کشیده شده بود و غلیظ شده بود بریزید تو قابلمه یکم آبجوش اضافه کنید اجازه بدید چند تا قل زد رقیق شد درست میشه بعدش که خنک شد در یخچال قرار بدید   @sofrebanovanbeheshti