فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
1_1505592815.mp3
5.76M
صوت #زیارت_آل_یاسین🎵💚
🎤|استاد فرهمند
✍دوستان عزیز
از امروز #چله زیارت آل یاسین را به امید خدا هر روز در کانال قرارمیدیم و ثوابش رو هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️
باشد ڪه دررڪاب مولاباشیم 💚🤲
#چله_زیارت_آل_یاسین
🔸اولین روز چله
🔘شروع چله : ۲۳ بهمن ۱۴۰۱
🔘پایان چله آخر ماه شعبان
✍به امید خدا از اول ماه مبارک رمضان #جزء_خوانی قرآن خواهیم داشت و بعد از آن هر روز یک صفحه قرآن در کانال قرار خواهد گرفت✅🤩
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســــــــــلام سلام خانمای انقلابی🇮🇷✌️خانمای پر انرژے 😁✋
صبح زیبای یکشنبه تون پر از خیر و برکت✨
ایول😉 دیروز چه کردید 👏❤️
دمــــــــــ همه اونایی که با کالسکه و بچه رفتن راهپیمایی گرم😍👏
دمــــــــــ اونایی که کار فرهنگی کردن گرم😍👏
دمــــــــــ اونایی که شرایط نداشتن که راهپیمایی برن ولی قلبشون برای ایران🇮🇷 و رهبرشون✌️میتپه گـــــرم😍👏
دمــــــــــ اونایی که از توی خونه پرچم🇮🇷 و شعار دست نویس برای راهپیمایی آماده کردن گرم😍👏
دمــــــــــ همتون که شرکت کردید گرم 😍
الهی مهدی فاطمه (عج) توی دلش بهتون بگه دختر قشنگم دمت_گرم😭😍✌️
دیروز همگی مون اومدیم و گفتیم💪
خدایا خودت مراقب این نظام و انقلاب باش ما وظیفه مون رو انجام میدیم 💪🇮🇷
آمدیم چون مدیون خون شهدایی🕊 هستیم که از همه چیز خود برای ما گذشتن💔
آمدیم چون اجازه تکرار کربلای دیگر رو نمیدیم✋ آمدیم چون انقلاب ما امید مستضعفان جهان🌎 است💪 و نمیذاریم چراغ امید🌱آنها خاموش شود🇮🇷✌️
💢خدایا خدایا تا انقلاب_مهدی(عج)✊ از نهضت خمینی محافظت بفرما🤲
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_شیره_انگور
حلوای شیره انگور به مناسبت وفات حضرت زینب کبری سلام الله علیها
طرزتهیه :آرد سبوس دار یک پیمانه، شیره انگور یک پیمانه، روغن یک پیمانه
روغن رو میذاریم داغ بشه وقتی داغ شد آرد رو میریزیم توش به مدت 10 الی15 دقیقه تفت می دهیم با شعله ملایم وبعد شیره انگور را اضافه میکنیم وتفت میدهیم تا حلوا جمع شود وزیرش را خاموش میکنیم .
@sofrebanovanbeheshti
#مافین_بریوچ_خوشمزه
#فینگرفود
صبا صادقی
آب۱پ/شکر۱/۲پ/مایه خمیر۱غ/ماست۳غ/روغن مایع۸۰میلی لیتر/کره ذوب شده۱غ/آرد لازم/وانیل۱چ/سرکه سفید۱غ/نمک۱غ
موادمیانی:فرنی غلیظ یا کاستارد /چیپس شکلاتی
رومال:تخم مرغ ۱عدد
مواد کاستارد:شیر۲ل/شکر۴غ/پودرکاستارد۲غ پر/گلاب۱تا۲غ=همه مواد به جز گلاب را مخلوط کرده روی حرارت ملایم همزده تا غلیظ شود از فرنی غلیظ تر، بعد گلاب را ریخته همزده و حرارت را خاموش کرده
آب.مایه خمیر .شکر را مخلوط کرده ۱۰دقیقه استراحت داده تا عمل بیادبعد ماست.روغن.کره.وانیل.سرکه.نمک را اضافه همزده آرد را کم کم ریخته تا خمیر بدست نچسبدخوب ورز داده خمیر صاف و یکدست شود۲ساعت در محیط استراحت داده وپف آن را گرفته به دوقسمت مساوی تقسیم کرده به شکل مستطیل بزرگ پهن کرده و روی کل سطح خمیر را کاستارد ریختم و پهن کردم و بعد شکلات چیپسی رویش پاشیدم و به ۱۲قسمت نواری برش زدم و بعد نوارهای خمیری را به آرامی رول کردم ویه گوشه گذاشتم
نیمی دیگر از خمیر را هم برداشته به۱۲قسمت چونه گرفته و هر چونه را با وردنه به شکل گرد پهن کرده و با چاقو چند تا چاک نامنظم زده تا حالت توری شود بعد روی هر کدام از رولها انداخته تا کل رول را بپوشاند بعد در قالب مافین چرب شده گذاشته دوباره نیم ساعت استراحت کند و رومال زده در فری که از قبل یک ربع با درجه۱۸۰گرم کردیم گذاشته به مدت۳۰دقیقه تا طلایی شود چند دقیقه آخر هم گریل را روشن کرده
تو دستور اصلی خمیر را به ۸قسمت کرده بود ولی من ۱۲قسمت کردم
به نظر من طعم شیرینی گل محمدی میداد🙊🙊🙊
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی
#سس_شکلاتی
صبا صادقی
کیک شکلاتی با سس شکلاتی
آرد ۱+۱/۲پ/شیر۱/۲پ/شکر۱/۲پ/تخم مرغ۲عدد/روغن مایع۱/۳پ/پودر کاکائو۲غ/بیکینگ پودر۲چ/وانیل۱/۴چ
سس شکلاتی:شیر۱پ سر خالی/شکر۱/۴پ/روغن مایع۱/۴پ/شکلات تخته ای۵۰گ/پودر کاکائو۱غ=همه مواد را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کرده روی حرارت کم گداشته تا فقط شکر و شکلات ذوب شوند نباید بجوشد بعد حرارت را خاموش کرده گذاشته ولرم یا کامل سرد شود
کیک:تخم مرغ.شکر.وانیل را با همزن برقی زده به مدت۱۰دقیقه تا کرم رنگ و کشدار شودبعد شیر و روغن را همزمان ریخته فقط در حد مخلوط شدن کمی همزده بعد مخلوط آرد.بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در دو یا سه مرحله اضافه کرده دورانی همزده در حد مخلوط شدن
بعد قالب را چرب و آرد پاشی کرده مواد را ریخته ودر فری که یک ربع قبل با درجه۱۸۰گرم کردیم گذاشته تا زمانی که کیک پخته شود
چون درجه فرها متفاوت هست باید حتما بعد از ۴۵ دقیقه چک شود
بعد کیک داغ را از فر در آوردیم بلافاصله سطحش را سوراخ سوراخ کرده و برش زده و سس شکلاتی ولرم یا سرد را رویش ریخته و گذاشته تا به خورد کیک برود و خوب جذب کیک شودبعد با ترافل یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین کرده
توجه توجه📢📢📢📣📣📣
کسانی که فر و همزن برقی ندارند میتوان این کیک را روی اجاق گاز و بدون همزن برقی در قابلمه هم درست کرد طبق همین دستور
عکس از بافت پنبه ای و مرطوب کیکم رو گذاشتم
جای همگیتون سبز سبز😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حال_خوب
#حس_خوب
دلمان تنگ است برای روزهای کودکی
برای برف ☃❄️🌨و سرمای زمستان🌬 و
چکمههای رنگی پلاستیکی
برای صدای پارو زدنهای پدر و آش خوشمزهی مادر در یک روز سرد زمستانی🍜
برای چسبوندن پاهای یخ زده به بخاری و چراغ علاالدین...🔥☃️❄️
@sofrebanovanbeheshti
#خوش_خبر
🏒 سوم جهان شدیم
پیروزی ایران 🇮🇷
شکست آمریکا 🇺🇸
تیم ملی ایران در ردهبندی جام جهانی هاکی سالنی ۴-۴ با آمریکا مساوی شد اما در ضربات پنالتی ۳-۲ این تیم را شکست داد.💪
#ایران_قوی🇮🇷🇮🇷🇮🇷✌️
#ایران_ما
#پرچم_اتحاد🇮🇷
@sofrebanovanbeheshti
mohammad_motamedi_mozhdeh_baran.mp3
8.93M
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
ای وطنم ایران ... 🇮🇷
محمد معتمدی
#برای_ایران 🇮🇷
#ایران_ما🇮🇷
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳👆👆👆👆
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩🍳
لینک گروه
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال
ژله از ظرف پیرکس راحت جدا میشه؟
#پاسخ
برای جداشدن ژله چند روش هست؛ یکیش قالب رو خیس میکنند میگذارند فریزر بعد در میارند وژله میریزند یا اینکه کف همون قالب روکمی چرب میکنند.
فقط حواستون باشه وقتی ژله بست،لبه ژله رو یواش جدا کن از ظرف ،بعد در حد ۲۰ ثانیه بگیرش روی بخار.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
ماش دارم ولی بعضیهاشون موقع پخت سفت هست چیکار کنم که قبل پخت متوجه بشم جداشون کنم ؟
#پاسخ
خیس کنید بعداز یکی دوساعت آروم بریزید تویه ظرف دیگه مثل عدس که ریگ شور میکنید سفتا خیس نخورده است جدا کنید من عدسم اینجوری هست به این روش جدا میکنم .
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
برای پیتزا خمیری که خودمون درست کنیم با خمیری که آماده بخریم زمان پختش یکیه؟
#پاسخ
خمیری که خودتون تو خونه درست میکنید زمان بیشتری لازم داره عزیزم.
@sofrebanovanbeheshti