فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حال_خوب
#حس_خوب
دلمان تنگ است برای روزهای کودکی
برای برف ☃❄️🌨و سرمای زمستان🌬 و
چکمههای رنگی پلاستیکی
برای صدای پارو زدنهای پدر و آش خوشمزهی مادر در یک روز سرد زمستانی🍜
برای چسبوندن پاهای یخ زده به بخاری و چراغ علاالدین...🔥☃️❄️
@sofrebanovanbeheshti
#خوش_خبر
🏒 سوم جهان شدیم
پیروزی ایران 🇮🇷
شکست آمریکا 🇺🇸
تیم ملی ایران در ردهبندی جام جهانی هاکی سالنی ۴-۴ با آمریکا مساوی شد اما در ضربات پنالتی ۳-۲ این تیم را شکست داد.💪
#ایران_قوی🇮🇷🇮🇷🇮🇷✌️
#ایران_ما
#پرچم_اتحاد🇮🇷
@sofrebanovanbeheshti
mohammad_motamedi_mozhdeh_baran.mp3
8.93M
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
ای وطنم ایران ... 🇮🇷
محمد معتمدی
#برای_ایران 🇮🇷
#ایران_ما🇮🇷
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳👆👆👆👆
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩🍳
لینک گروه
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال
ژله از ظرف پیرکس راحت جدا میشه؟
#پاسخ
برای جداشدن ژله چند روش هست؛ یکیش قالب رو خیس میکنند میگذارند فریزر بعد در میارند وژله میریزند یا اینکه کف همون قالب روکمی چرب میکنند.
فقط حواستون باشه وقتی ژله بست،لبه ژله رو یواش جدا کن از ظرف ،بعد در حد ۲۰ ثانیه بگیرش روی بخار.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
ماش دارم ولی بعضیهاشون موقع پخت سفت هست چیکار کنم که قبل پخت متوجه بشم جداشون کنم ؟
#پاسخ
خیس کنید بعداز یکی دوساعت آروم بریزید تویه ظرف دیگه مثل عدس که ریگ شور میکنید سفتا خیس نخورده است جدا کنید من عدسم اینجوری هست به این روش جدا میکنم .
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
برای پیتزا خمیری که خودمون درست کنیم با خمیری که آماده بخریم زمان پختش یکیه؟
#پاسخ
خمیری که خودتون تو خونه درست میکنید زمان بیشتری لازم داره عزیزم.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
باید زیر نان پیتزا رو با فرچه چرب کنم که نچسبه؟
#پاسخ
اگه از کاغذ روغنی استفاده میکنید که لازم نیست ، در غیر اینصورت چرب کنید.
@sofrebanovanbeheshti