eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
192 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمان تنگ است برای روزهای کودکی برای برف ☃❄️🌨و سرمای زمستان🌬 و چکمه‌های رنگی پلاستیکی برای صدای پارو زدن‌های پدر و آش خوشمزه‌ی مادر در یک روز سرد زمستانی🍜 برای چسبوندن پاهای یخ زده به بخاری و چراغ علاالدین...🔥☃️❄️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏒 سوم جهان شدیم پیروزی ایران 🇮🇷 شکست آمریکا 🇺🇸 تیم ملی ایران در رده‌بندی جام جهانی هاکی سالنی ۴-۴ با آمریکا مساوی شد اما در ضربات پنالتی ۳-۲ این تیم را شکست داد.💪 🇮🇷🇮🇷🇮🇷✌️ 🇮🇷   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
mohammad_motamedi_mozhdeh_baran.mp3
8.93M
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️ ای وطنم ایران ... 🇮🇷 محمد معتمدی 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👆👆👆👆 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩‍🍳 لینک گروه https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
ژله از ظرف پیرکس راحت جدا میشه؟ برای جداشدن ژله چند روش هست؛ یکیش قالب رو خیس میکنند میگذارند فریزر بعد در میارند وژله میریزند یا اینکه کف همون قالب رو‌کمی چرب میکنند. فقط حواستون باشه وقتی ژله بست،لبه ژله رو یواش جدا کن از ظرف ،بعد در حد ۲۰ ثانیه بگیرش روی بخار.   @sofrebanovanbeheshti
ماش دارم ولی بعضیهاشون موقع پخت سفت هست چیکار کنم که قبل پخت متوجه بشم جداشون کنم ؟ خیس کنید بعداز یکی دوساعت آروم بریزید تویه ظرف دیگه مثل عدس که ریگ شور میکنید سفتا خیس نخورده است جدا کنید من عدسم اینجوری هست به این روش جدا میکنم .   @sofrebanovanbeheshti
برای پیتزا خمیری که خودمون درست کنیم با خمیری که آماده بخریم زمان پختش یکیه؟ خمیری که خودتون تو خونه درست میکنید زمان بیشتری لازم داره عزیزم.   @sofrebanovanbeheshti
باید زیر نان پیتزا رو با فرچه چرب کنم که نچسبه؟ اگه از کاغذ روغنی استفاده می‌کنید که لازم نیست ، در غیر اینصورت چرب کنید.   @sofrebanovanbeheshti