eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
https://sarashpazpapion.com/article/198 طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن واحدهای قدیمی و نامتعارف بسیاری وجود دارد، برای اینکه شما سر در گم نشوید در زیر جدول تیدیل مقیاس‌ها را آورده‌ایم: هر ۱ کیلو گرم معادل ۱۰۰۰ گرم هر ۱ سیر معادل ۷۵ گرم هر ۱ مثقال معادل ۴.۷ گرم هر ۱ گالن معادل ۴ لیتر هر ۱ لیتر معادل ۴ فنجان اندازه گیری هر ۱ فنجان اندازه گیری معادل ۱۶ قاشق سوپخوری هر ۱ قاشق سوپخوری معادل ۳ قاشق مربا خوری هر ۱ پانیت معادل ۲ فنجان اندازه گیری هر ۱ پاند معادل ۴۵۶ گرم هر ۱ اونس معادل ۲۸۳ گرم هر ۱ پاند معادل ۱۶ اونس درجه جوش آب ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۱۲ فارنهایت درجه بدن ۳۷ درجه سانتی‌گراد یا ۹۸.۶ فارنهایت درجه انجماد صفر درجه سانتی‌گراد یا ۳۲ فارنهایت برای تبدیل درجه سانتی‌گراد به فارنهایت، درجه سانتی‌گراد را در نه پنجم ضرب می کنیم و با ۳۲ جمع می‌کنیم. برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سانتی‌گراد، ۳۲ را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهایت را از آن کسر می‌کنیم واحدهای آرد ١ دسی لیتر آرد سفید=٠.١ لیتر=۵٠ گرم ١ قاشق غذاخوری آرد سفید=١٠ تا ١٢ گرم ١ دسی لیتر آرد سیب زمینی =٨٠ گرم واحدهای حجم به وزن دیگر ١ قاشق غذاخوری کره =٢۵ گرم ١ قاشق غذاخوری کره آب شده = ١۵ گرم ١ دسی لیتر روغن =٨٠ تا ٩٠ گرم ١ دسی لیتر شکر = ٨۵ گرم ١ قاشق غذاخوری شکر =١۵ تا ٢٠ گرم واحد پیمانه و واحدهای امریکایی ١ لیوان = ١ پیمانه استاندارد متریک= ٢۵٠ سی سی (میلی لیتر)=٢.۵ دسی لیتر ١ پیمانه امریکایی = ٢٣۶ میلی لیتر ( دو نوع پیمانه دارند امریکایی ها که یکی دیگه اش ٢۴٠ میلیتر ه که میشه یه لیوان سرخالی) ١ قاشق غذاخوری امریکایی =١۴.٧٨ میلی لیتر ١ قاشق چایخوری امریکایی=۴.٩٣ میلی لیتر به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
:👇 حبوبات( لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود،)، برنج، جو وگندم از هر کدوم یه لیوان حبوبات رو جدا جدا میپزیم. برای خوش طعم شدن قلم یا ماهیچه رو جدا میپزیم . حالا داخل یه قابلمه بزرگ چند تا پیاز ریز کرده و سرخ میکنیم زرد چوبه ریخته کمی فلفل سیاه و ادویه ۴زیره ریختم بعد برنج وجو و گندم خام رو همراه حبوبات پخته ریختم ( آب ماهیچه یا قلم و گوشت ریش شده هم میریزیم برای خوش طعم تر شدن  من آب قلم ریختم) @sofrebanovanbeheshti
👇 پیاز هویج فلفل دلمه قارچ و ذرت وجو پرک آب وقلم (که اول قلم ومیجوشونم وکفشو میگیرم بعد به مواد سوپ اضافه میکنم) همه رو باهم میریزم توی قابلمه وروی گاز وقتی آبش نصف شد شیر ولرم رو اضافه میکنم وپودر آویشن نمک زردچوبه وفلفل رو به سوپ اضافه میکنم زیرشو کم میکنم تا چند ساعت بپزه بعد آخرای پخت مرغ که با نمک وزردچوبه کم وپودر سیر پختم تکه تکه میکنم و اضافه میکنم و رب وزعفرون کم میزنم وقتی خاموش کردم خامه اضافه میکنم وبه دلخواه جعفری هم اضافه میکنم @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ ۱ عدد شکر یک پیمانه ماست یک پیمانه یا شیر آرد دو پیمانه بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری وانیل یک قاشق چایخوری روغن یک دوم پیمانه تخم مرغ و شکرو وانیل را باهمزن دستی بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن وماست را یکی یکی اضافه کنید و هربار خوب با همزن دستی بزنید وآردوبیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده والک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید و با مفتول فلزی خوب مخلوط کنید داخل فر با دمای ۱۸۰درجه ۴۵ دقیقه بمونه فر را از قبل گرم کنید نیاز به همزن ندارد روی گازدرست کردم @sofrebanovanbeheshti
👇 اول ۲تا سیب رو بصورت نازک برش میزنیم والبته کوچیک با نصف لیوان شکر وبه اندازه دلخواه دارچین مخلوط میکنیم وکنار میگذاریم ۴تا تخم مرغ کمی وانیل و۱لیوان شکر ۱ لیوان روغن و۲/۳لیوان اب پرتقال ۲تاو نصفی لیوان آرد و۱ ق س بکینگ پودر که سه بار الک کردیم رو میریزیم توی ظرف وفقط ۲ دقیقه با همزن درجه آخر میزنیم وبعد قالب رو چرب میکنیم نصف بیشتر مواد رو میریزیم و روش سیب رو که با دست خوب آبشو گرفتیم رو میریزیم وبقیه مواد کیک رو توی قالب ریخته توی فری که از قبل گرم کردیم با درجه ۱۵۰ به مدت تقریبا ۱ساعت تا ۱ ساعت ونیم میگذاریم بپزه😉😉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 3 تا تخم مرغ و 1 لیوان شکر و کمی وانیل رو 5 دقیقه با همزن بزنید تا سفید و کشدار بشه. بعد نصف لیوان روغن مایع و سه چهارم لیوان شیر رو اضافه کنید و با قاشق کمی مخلوط کنید. 2 لیوان آرد و 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. کف قابلمه تفلون رو کمی چرب کنید. درصورت تمایل کمی کنجد داخل قابلمه بپاشید. مایع کیک رو داخلش بریزید و در قابلمه رو دم کنی بپیچید. روی شعله خیلی خیلی کم اجاق بگذارید. حدودا نیم ساعته میپزه. با خلال دندون چک کنید اگه خمیر به خلال نچسبید یعنی کیک آماده اس. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#قیمه_نجفی کسانی که اربعین رفتن فکر کنم قیمه علاچی یا همون قیمه نجفی خورده باشن قیمه عراقیه البته بوشهری ها هم درست میکنن
قیمه نجفی 🌸 گوشت ۱ کیلو یا ۷۵۰ گرم نخود ۱ کیلو رب گوجه فرنگی ۵ قاشق غذا خوری پیاز بزرگ ۲ عدد نمک ادویه شامل( پودر لیمو عمانی+پودر هل+پودر فلفل سیاه+پودر دارچین ) پودر هل یک قاشق چای خوری ادویه های دیگر هرکدام یک قاشق مربا خوری روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: نخودی که از شب قبل خیس کردیم می گذاریم همراه با گوشت بپزه به این صورت که وقتی جوش آمد زیر آنرا کم کرده و درِ ظرف را میگذاریم تا وقتی حسابی پخته و له بشن آب آن را جدا می کنیم نمک را به نخود و گوشت پخته اضافه میکنیم و آن را می کوبیم (مثل گوشت کوبیده) در ظرفی دیگه پیاز رو سرخ می کنیم روغن به مقداری باشه که روی پیاز را بپوشاند حالا رب را اضافه می کنیم کمی که تفت دادیم ادویه را اضافه می کنیم و میگذاریم بجوشه و کمی غلیظ بشه بعد به گوشت کوبیده اضافه می کنیم و مزه می کنیم روی شعله ملایم قرار میدیم و میگذاریم جا بیفته (یک الی ۲ ساعت) 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#لازانیا
لازانیا مواد لازم سس لازانیا آرد سفید۱ قاشق غذاخوری شیر۱ لیوان کره۲۵ گرم نمک مقداری طرز تهیه سس لازانیا در یک ظرف کوچک آرد سفید را روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن رفع شود ، در ظرفی دیگر کره را روی حرارت بسیار ملایم آب می کنیم سپس آرد را به همراه مقداری نمک به کره اضافه می کنیم و به خوبی مواد را مخلوط می کنیم. زمانی که آرد و کره کاملا یکدست شدند و رنگ آرد کاراملی شد ، شیر را کم کم اضافه می کنیم و مواد را متداوم مخلوط می کنیم تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم و پس از خنک شدن برای تهیه لازانیا استفاده می کنیم. مواد لازم لازانیا لازانیا۱ بسته گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم قارچ۱۰۰ گرم سیر۲ حبه پیاز۲ عدد فلفل دلمه ای۱ عدد رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا۱۵۰ گرم روغن مایع به مقدار کافی پودر آویشن به مقدار کافی فلفل سیاه به مقدار کافی نمک به مقدار کافی دستور پخت و طرز تهیه ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. حالا به سراغ آماده کردن لازانیا می رویم ، برای این منظور سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم. پس از اینکه سیر و پیاز کمی سبک شدند گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت را ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، فلفل دلمه ای را به همراه قارچ خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در پایان رب گوجه فرنگی را به همراه پودر آویشن به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا یکدست شوند و طعم خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود. یک ظرف پیرکس مناسب انتخاب می کنیم و با روغن بدنه آن را به خوبی چرب می کنیم. در ادامه مقداری سس لازانیا کف ظرف می ریزیم و آنرا در کف ظرف پخش می کنیم ، سپس یک ورقه لازانیا کف ظرف قرار می دهیم و مقداری از مایه گوشت چرخ کرده روی ورقه لازانیا پخش می کنیم ، در ادامه مقداری سس لازانیا و پنیر پیتزا روی مایه گوشت چرخ کرده می ریزیم. لایه بعدی به ترتیب یک برگ لازانیا ، مایه گوشت چرخ کرده ، سس سفید و پنیر پیتزا و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد لازانیا به پایان برسد. حالا ظرف پیرکس را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا لازانیا آماده سرو شود. در صورتی که پس از گذشت ۳۰ دقیقه پنیر پیتزای روی لازانیا طلایی نشده بود ، شعله بالایی فر را برای چند لحظه روشن می کنیم تا پنیر پیتزا طلایی شود سپس لازانیا را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی سرد شود سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خیارشور موادلازم خیارهای ریز فلفل سبزتند سیر ترخون نمک، آب وسرکه خیارهاروکه شستی اب جوشیده سردشده رو برای هرلیتر آب دو قاشق غذاخوری نمک ...برای هرده لیترنصف لیوان سرکه میریزیم حالا توهرظرف که خواستید خیارشوربریزید...یک ردیف خیاربعدکمی ترخون،سیرویک دونه فلفل بزارید همین طورتا آخر بعد آب روبریزید توظرف تاروی خیارشورهاروبپوشونه تافرداش...درش باز باشه .. بعد در ظرف هارو ببندید بزارید جای خنک بعد از یک ماه آماده خوردن هست اما دوماه صبرکنید خوش مزه ترمیشن ... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۲لیوان روغن ۱۰ق غذاخوری، شیر ولرم نصف لیوان ، بیکینگ پودر ۲ق غذاخوری سر صاف ، نمک کمی همه مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیر لطیفی بدست آید و به دست نچسبد گوشت چرخ کرده ، رب ،پیاز داغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، فلفل دلمه را با هم مخلوط کرده تفت میدهیم مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کامل بپزد مانند مایه ماکارونی خمیر را به صورت مستطیل باز کرده و از دو طرف با چاقو برشهای دو سانتی زده و مواد گوشتیمون را وسط خمیر میگذاریم وبرش ها را روی هم قرارمیدهیم رومال کرده کنجدوسیاه دانه میپاشیم ودرفرازقبل گرم شده باحرارت ۱۸۰درجه به مدت ۳۰تا ۴۰دقیقه میپزیم😋 🔴موادداخلش هم سلیقه ایه من کمی پنیرپیتزاهم ریختم☺ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کلم_پلو 😋😋 یه غذای سالم وخوشمزه ی فصل سرما☺️ کلم سنگ رو با پیاز تفت و بخار پز کردم کمی زرد چوبه زدم بادمجون کنارش سرخ کردم میشه گفت بخار پزه تا سرخ شده هم میشه گوشت زد. و هم بدون گوشت من برای گوشتم یکمی رب زدم همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و بعد با برنج آبکش کرده لا به لا میریزیم اون وقت میشه کککککککلللللللمممممممممممم پلووووووووو نوش جان 😋😋😋😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۱ پیمانه/ کدو حلوایی پخته و له شده ۱پیمانه/ تخم مرغ ۱عدد / گلاب ۲ق‌سوپخوری/ شیر ۱/۴پیمانه / نمک ۱/۸ق‌چایخوری پودر دارچین و هل ۱ق‌چایخوری/ شکر ۱/۲پیمانه بکینگ پودر ۱ق‌چایخوری/ روغن مقداری اول تکه‌ای از کدو حلوایی رو با آب پخته و کاملا له میکنیم( اجازه دهید آبش تبخیر بشه و کدو باقی بمونه) میتونید با پوست بپزید و بعد از پوست جدا کنید من اول پوستش رو گرفتم و خرد کردم و بعد پختم موقع گرفتن پوستش خیلی مواظب دستتون باشید چون پوست سفته و یهو بریده میشه خطرناکه بهتره ازتخته کار استفاده کنید و چاقو رو ، رو به پائین فشار بدید بعد همه مواد رو کاملا ترکیب کرده و یک ساعت استراحت میدیم و بعد از مواد با ملاقه کوچیک توی تابه ریخته و با روغن داغ شده هر دو طرفش رو با حرارت کم سرخ میکنیم نوشته بودن که بهتره در تابه رو بگذاریم تا کامل پخته بشه ولی به نظرم باعث میشه عرق درب تابه داخل روغن بریزه و روغن پاشی بشه شیرینی خوش عطر و طعم و کم شیرینی هست 🆔 @sofrebanovanbeheshti
1لیوان آب ولرم 1لیوان شیر ولرم 11 گرم پودر مایع خمیر 1عدد تخم مرغ سفیدش برای مواد زردش واسه روی کلوچه ها 1لیوان روغن مایع یه قاشق مربا خوری نمک یه قاشق غذاخوری شکر آرد هم 4لیوان بریزید وقتی دیدیدخمیر میچسبه به دستتون کم کم بازهم بریزید تا یه خمیر نرم به دستتون بیاد آب و شکر و مایع خمیر را تو یه کاسه مخلوط کنید بگذارید10 دقیقه بمونه در جای گرم تا دوبرابر بشه بعد آرد روغن،شیر و نمک را اضافه کنید یه خمیر نرم به دست بیارید من گذاشتم خمیر یه ساعت استراحت کرد و در دمای 180 درجه به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار میدید تا بپزه میانش هم هرچی دلتون بخواد میتونید بگذارید نوش جان😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#دمنوش_به_سیب_دارچین_زنجبیل_عناب مواد لازم سیب خشک کرده به خشک کرده ۳ تا عناب ۱ تکه دارچین و ۱ تکه زنجبیل همه باهم رو درون قوری میریزیم و مثل چای دم میکنیم 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کتلت_گوشت_کوبیده اگه گوشت کوبیده از آبگوشت اضافه مونده و نمیخوایم دوباره تکراری استفاده کنیم گوشت کوبیده را خوب له کردم ،بعد آرد نخودچی ، یه عدد تخم مرغ و نمک و ادویه را زدم بهش و ورز میدیم بعد که سرخ کردیم ،یه مقدار سس درست میکنیم و کتلتها را لایه لایه میچینیم و سس را میریزیم روی کتلتها ،البته روی هر لایه میریزیم بعد،درب تابه را میگذاریم و ده دقیقه میگذاریم دم بکشه البته هر چه نازک تر سرخ بشه خوشمزه تر میشه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مراحل_روغنگیری_از_سرشیر👇 دوستان گلم سلام ، من و خانوادم چون اصلا سرشیر دوست نداریم ، همیشه شیر محلی رو که می جوشوندم سرشیرش رو دور می ریختم تا اینکه یه نفر بهم یاد داد که اونا رو توی فریزر جمع کنم و بعد یه مدت ازش روغن بگیرم به خاطر همین شیر رو بعد از خنک شدن توی یخچال میگذارم تا قشنگ ببنده و بعد سرشیرش رو جدا می کنم حدودا دو سه ماه که جمع شد از فریز بیرون میارم تا یخش باز بشه بعد توی یه قابلمه یا تاوه دیواره بلند می ریزم و با قاشق کمی هم می زنم و شعله رو روشن می کنم کم کم شروع می کنه به روغن انداختن فقط باید چند دقیقه ای یک بار هم بزنید چون زود ته می گیره خدارو شکر دیگه سرشیرهام اسراف نمیشه روغنش هم که عطر و طعم فوق العاده ای داره یا علی @sofrebanovanbeheshti
#کتلت_بلغور_گندم 👇 ۳تا سیب زمینی متوسط رو آب پز کردم ورنده کردم یک پیمانه بلغور ریز رو با ۱/۵لیوان آبجوش خیس کردم و درب ظرف رو گذاشتم ونیم ساعت گذاشتم بمونه تا بلغور خیس بخوره ونرم بشه (بلغور باید نرم نرم باشه) میتونید با کمی آب بگذارید بپزه وآبشو بکشه و اصلا آب نداشته باشه و کاملا نرم بشه یک عدد پیاز درشت هم رنده کردم تو یه کاسه سیب زمینی رنده شده، بلغور خیس خورده وپخته شده و پیاز رنده شده و نصف قاشق رب گوجه ونصف قاشق رب فلفل و۳ قاشق غذا خوری پر آرد و نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر یک عدد تخم مرغ هم اضافه کرده خوب مخلوط کرده وبا دست ورز دادم( باید خوب ورز داده بشه ) بعد با دست شکل دادم و مرتب دستمو به آب زدم چون مایه چسبناکه و کناره های کوکو را مرتب کردم وتو روغن داغ سرخ کردم حرارت رو کم کنید وتو ظرف کوچیک وگود با روغن نسبتا زیاد سرخ کنید تا کوکو هاتون خوشرنگتر وخوشمزه تر بشه و تا یه طرفش کاملا سرخ نشده طرف دیگه رو برنگردانید وگرنه کتلت وا میره 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @sofrebanovanbeheshti