eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
سید رضا نریمانیسرود: اخت الرضا یا معصومه 1.mp3
زمان: حجم: 13.52M
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 اخت‌الرضا‌یا‌معصومه سلام الله علیها 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بابُ الْحَرَم پایگاهِ متنِ روضهKarimi_Babolharam_net.mp3
زمان: حجم: 1.55M
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 اذن دخول حرم تو یازینبه دست عطا و کرم تو با زینبه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@Maddahionlinمداحی_آنلاین_نوید_بهاری_شیرینیه_اناری_حسن_عطایی.mp3
زمان: حجم: 4.02M
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 نوید بهاری شیرینیه اناری شما اومدی تا اسم فاطمه (س)بگیره موندگاری 🎤 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم پودر ژلاتین ۱ ق غ شکر ۴ ق غ (در صورتی که میوه شیرین نباشد) گلاب ۲ق غ میوه گرمک یا هم خانواده هاش 😉( شمام، خربزه، طالبی ...) طرز تهیه میوه را پوست گرفته و رنده درشت میزنیم. پودر ژلاتین را در آب سرد حل کرده میگذاریم کمی پفکی شود ، توی این فاصله کمی آب جوش میذاریم ، وقتی به مرحله جوشیدن رسید پودر ژلاتین رو روی بخار آب بنماری میکنیم تا تمام ذرات آن حل بشه. شکر و گلاب را با میوه رنده شده مخلوط میکنیم آبی که موقع رنده کردن میمونه باعث حل شدن شکر میشه ،نسبت شکر باید بنا بر شیرینی میوه تنظیم بشه ،میتونید بچشید. چون میوه من شیرین نبود ،همون ۴ ق رو استفاده کردم. ژلاتین رو هم اضافه میکنیم و در قالب که از قبل کمی چرب شده میریزیم. من حدود ۴۰ دقیقه داخل فریزر گذاشتم، به این ترتیب از میوه ای که نرم شده یا شیرین نیست ،کمتر از یک ساعت یه دسر خنک تهیه کردید که توی گرما خیلی میچسبه😉 بچه ها هم خیلی دوست داشتن نوش جان   @sofrebanovanbeheshti
من ، جاتون سبز هویچ ۱کیلو شکر ۲لیوان فرانسه نشاسته گل ۳قاشق غذاخوری بیسکویت بتی پور وانیلی ۴بسته گلاب و زعفران به میزان دلخواه نشاسته رو با نصف فنجان آب خوب حل کنید وبزارید کنار. ‌ هویچ هارو پوست کنده بزارید خوب بپزه بعد حسابی با گوشتکوب له کنید و دوباره بزارید روی گاز شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید، شعله زیرش ملایم باشه بعد نشاسته رو اضافه کنید و مرتب مدام هم بزنید و در آخر گلاب و زعفران و اضافه کنید . خوب هم بزنید تا مثل مربا بشه بعد خاموش کنید و سلفون بکشید ته ظرف و حالا بیسکویت هارو با مواد لایه لایه بچینید و روش رو بپوشونید و بزارید یخچال یکم از مواد رو نگه دارید برای کاور کردن دسر یه روز کامل بزارید تو یخچال بمونه و بعد با مواد اضافه اونو کاور کنید و با پودر نارگیل یا هرچی که خواستید تزیین کنید. نوش جان   @sofrebanovanbeheshti
هووم‌م‌ به‌به😇🙃 ترش و خوشمزه😋😋😋 🥣 مواد لازم؛ هر چیز ترشی که دم دست داری🤭 آلوچه🫒 خیار🥒 کیوی🥝 چاقاله(من نداشتم نریختم) تکه‌های لواشک👌 دَلار(دَلال) مخصوص شمالی‌هاست! نداشتین اشکال نداره، نمک تنها بریزین!! میتونید از کمی رب آلو یا لواشک‌های آبدار هم استفاده کنید! همه مواد رو خرد و با هم مخلوط میکنیم، یکی دو ساعت بمونه به خورد هم برن! نوش جااااان!! نکته؛ (دلال)دَلار‌های شمال تو هر منطقه یه جور درست میکنن!🧄 حواس‌تون باشه دلاری بگیرین که بدون سیر باشه!👌   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایان ماموریت ناوگروه ۳۶۰ دنا و مکران در بندرعباس پهلو گرفتند طولانی ترین مأموریت تاریخ دریانوردی در طول تاریخ سه هزار ساله کشتیرانی ایران.،با ناوشکن تمام ایرانی..!🫡👏 🔻 ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن دنا و ناو بند مکران پیش از ظهر امروز شنبه با استقبال فرمانده نیروی دریایی ارتش و خانواده‌های کارکنان این ناوگروه وارد منطقه یکم دریایی نیروی دریایی ارتش در بندر عباس شد.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا