#دسر
#دسر_جو_و_شیر
صبحانه (دسر) جو دو سر پرک و شیر
📋مواد لازم:
جودوسرپرک ۶تا۸ قغ
شیر ۲ پیمانه/لیوان
شکر یا عسل ۳_۴ قغ
موز ۱ عدد
پودر نارگیل ۳ قغ
پودر دارچین ۱/۲ قچ
👩🍳طرز تهیه:
۱.ابتدا در قابلمهای مناسب جودوسرپرک را بریزید.
۲. سپس شیر را به آن اضافه کنید.
۳. ظرف را روی حرارت قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا جوپرک کمی نرم شود.
۴. به شیر و جودوسرپرک ، عسل یا در صورت تمایل شکر اضافه کنید.
۵. سپس پودر نارگیل را افزوده و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
۶. یک عدد موز را به وسیله چنگال نرم و پوره کنید.
۷. موز نرم و پوره شده را به جو دو سر و سایر مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
۸. نصف قاشق چایخوری پودر دارچین را هم اضافه کنید.
۹. زمانی که جودوسر کمی نرم و لعاب دار شد، شعله را خاموش و از روی حرارت بردارید.
۱۰. ترم لعاب دار شدن جو دو سر ۵دقیقه به طول میانجامد اما اگر میخواهید نرم و غلیظتر شود میتوانید بیشتر زمان دهید.
۱۱. مواد را در ظرف سرو ریخته و با میوههای متنوع تزیین کنید.
۱۲. میتوانید این صبحانه عالی را گرم میل کنید و یا در یخچال نگهداری کنید تا کاملا سرد شود و سپس میل نمایید.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی🍫
آرد دو لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک لیوان پر
آب جوش دو سوم لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع نصف لیوان
وانیل کمی
بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری
ابتدا زرده و سفیده ها رو از هم جدا میکنیم سفیده ها رو با یک سوم شکر میزنیم تا فرم بگیره و پف کنه و میذاریم یخچال .زرده ها رو با بقیه شکر همراه با وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه بهش روغن اضافه کرده کمی میزنیم بعد پودر کاکائو رو در آب جوش حل کرده واضافه میکنیم آرد بکینگ پودر رو با هم سه بار الک کرده و کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم بعد سفیده های فرم گرفته رو تو چن مرحله به بقیه مواد خیلی آروم اضافه میکنیم تا پف مایه کیک نخوابه .
مایه کیک رو در قالب که کف آن کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای 180به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه قرار میدیم وقتی کیک پخته شد میذاریم خنک بشه وبعد از وسط دو نیم میکنیم میتونید وسطش خامه ویا هر چی که دوست داشتین بریزید من روی کیک هم گاناش شکلات و نسکافه ریختم و با کنجد تزئین کردم .
@sofrebanovanbeheshti
مداحی_آنلاین_آقام_امام_کاظم_سید_رضا_نریمانی.mp3
11.12M
🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃
#میلاد_امام_کاظم(ع)
فرزند هفتم از نسل دریا
بابای هفت تا آسمون مهتاب دنیا
#سیدرضا_نریمانی
🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر پدرهامان همین که کم میآوردند
یک سفره موسیبنجعفر نذر میکردند😭
✍الهی که امروز همگی حاجت روا باشیم و گره مشکلات همگی به زودی زود به دست آقا موسی بن جعفر علیه السلام باز بشه🤲
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
#احکام_آشپزی
🔴یازده دستورالعمل برای آشپزی اسلامی
@sofrebanovanbeheshti
📣به مناسبت ۱۸ تیر روز ادبیات کودکان ونوجوانان📚
🎥پویانمایی و انیمیشن های سریالی و سینمایی، یکی از بهترین زبان های ارتباطی با کودکان و نوجوانان است...
#انیمیشن_قلعه_ماهیان
✔داستانِ مقابله و مبارزه ماهیهای دریا با بزرگترین کوسه هفت دریا ملقب به دیوماهی!
اثری که در نیم ساعت، شجاعت و نپذیرفتن ظلم را طی قصه ای جذاب آموزش میدهد.
در ماههای آینده یک انیمیشن باحال وارد چرخه اکران مردمی میشه، منتظرمون باشید.
درخواست اکران و دانلود🔰🔰
b2n.ir/g05360
رسانه اکران مردمی باشیم :)
ekranmardomi.ir
بانوی فعال و پر انرژے باش💪
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
ســــــــــــ✋ـــلام خانمهای دلبر و نازنین😍حالتون خوبه؟
دوشنبه تون به عشـــــ❤️ـــــــــــــــق و به خیر
پاشــــــــــو یه آب به دست و صورتت بزن یا اصلا بهتر نیست #وضو بگیری؟😉
اول ِصبح دلتو ببر بیرون🌱
بزار یه هوایی به سرش بخوره!🌬
انرژی منفی ها رو بریز دور❌
دنیات رو #خودت قشنگ کن😍
آدما میان و میرن تو میمونی و
دلـــــ❤️ـــــــــــــــت
دوستهای خوب انتخاب کن نگو دیگه دیره برای پیدا کردنِ دوستِ جدید ❤️
کافیه اراده کنی و بخــــــــــــــــــــوای💪|
خب دیگه حالا کلیپ بالا 👆رو ببین و برای خانواده تدارک یه صبحانه مشتی ببین😉
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_پنجره_ای برا روز عید غدیر
اینم دستور 👇
مواد لازم:
نشاسته گندم نصف پیمانه
آرد قنادی ۱ پیمانه
شیر دو سوم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
گلاب ۱/۳ پیمانه
پودرقند به مقدار لازم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شیر،گلاب و نشاسته را در ظرفی ریخته و با همزن دستی میزنیم تا نشاسته حل شود
بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر تخم مرغ هم میزنیم
وانیل را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم
آرد رو طی سه مرحله بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و موادو از صافی رد میکنیم، روی ظرف سلفون میکشیم و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه بهش استراحت میدیم.
بعد از نیم ساعت ،داخل قابلمه ای روغن میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا داغ بشه طوری که وقتی یه قطره از مواد توش بریزیم سریع بالا بیاد،قالب شیرینی پنجره ای هم توی روغن میذاریم تا داغ بشه بعد توی مواد میزنیم تا جایی که مواد از لبه ی قالب بالا نزنه، قالبو داخل روغن داغ میذاریم و با تکان دادن دست و به کمک چنگال قالبو از شیرینی جدا میکنیم،شیرینی رو برمیگردونیم بعد از چند ثانیه که ترد شدن از روغن درمیاریم و روی سینی که دستمال کاغذی گذاشتیم قرار میدیم
❌شیرینی های داغ رو نباید روی هم بذاریم چون نرم میشن
اگه قالب خیلی داغ باشه وقتی وارد مواد میشه فوری مواد میپزه و سفت میشه و بلافاصله از قالب جدا میشه،اگه قالب سرد باشه مایه به قالب نمیچسبه،بعد از هر چندتا شیرینی موادو هم میزنیم تا نشاسته ته نشین شده مخلوط بشه،وقتی همه ی شیرینی ها رو سرخ کردین و خنک شدن روشونو پودرقند بپاشید.
@sofrebanovanbeheshti
#كيك_آلبالو 🍰 🍒🍰🍒
چهار عدد تخم مرغ و يك ليوان شكرو كمي وانيل رو حدود پنج دقيقه با همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه،يك ليوان روغن و سپس يك ليوان ماست ساده اضافه كردم و كمي با همزن زدم ،سه ليوان آرد و دو قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم و به مواد اضافه كردم و با ليسك هم زدم،قالب رو چرب و آرد پاشي كردم، نيمي از مواد رو داخل قالب ريختم و بعد آلبالوها رو كه هسته هاشو در آورده بودم روي سطح مواد چيدم و مجددا بقيه مواد كيك رو روي آلبالو ها ريختم ،داخل فر با دماي١٦٥ به مدت چهل دقيقه آماده شد.
@sofrebanovanbeheshti
#آش_کلم_قمری (تبریز)
دستور در پست بعدی داخل کلیپ🔰
@sofrebanovanbeheshti