eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای محلی بختیاری 👇 این گیاه را باساقه میچینیم میشوریم خوردمیکنیم میگذاریم توآب جوش توقابلمه وقتی ساقه که خوردکردیم نرم شد میکشیم پیازوسیر سرخ میکنیم آب توله که کشیده شد توله رو به پیاز وسیر اضافه میکنیم کمی هم ناردون بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل این غذاهم با نان و هم با برنج سرومیشود😋 توضیحات در مورد این گیاه پرخاصیت را در پست بعد حتما دنبال کنید👌👌👌 @sofrebanovanbeheshti
#توله_در_کتاب_ابن_سینا👇 توله گیاهی است که در اطراف کوهها و دشتهای بختیاری وخصوصا در اراضی غیر مزروع می روید. رویش آن زیاد وحدود40 تا60 سانتیمتر رشد می کند ونام علمی و فارسی آن پنیرک است. ولی در لری به میوه ی آن پنیرک می گویند . توله حاوی موسیلاژ (لعاب نباتی) و ویتامین های A-B-C است، ضد سرفه و مرهم سینه است، خاصیت مسهل ونرم کننده دارد و جوشانده ی آن برای عفونت های مثانه و اسهال خونی و سرفه های شدید مفید و موثر است. در آشپزی لری و شهرهای خوزستان چندین نوع غذا ازآن تهیه می شود. خیلی ها توله را به صورت معمولی و متداول خرد می کنندوسپس آن را با سیر فراوان، پیاز، ترشی ناردون و ... سرخ کرده وتفت می دهند و با نام توله تُرشی که شوشتریها همیس میگن مورد استفاده قرارمی دهند. این غذا در زمان قدیم معمولا با نان تیری محلی و به همراه ماست شیرین وماست موسیر به عنوان یک عصرانه مقوی استفاده می شد. برخی دیگر نیز توله را شستشو می دهند، خرد می کنند و بعد آب پز کرده و به آن سیر(که معمولا پوست آن را جدا می کنند) و فلفل شاخ بزی استفاده می کنند. یک غذای دیگر که از توله به دست می آید،آش توله است که بجای سبزیجات معطر در آن فقط توله استفاده می شود. همچنین غذای دیگر پلو توله (آش توله ای)است که باز هم بجای سبزیجات مرسوم مورد استفاده در آن از توله استفاده می شود و بسیار مقوی است و طبع گرم مزاجی دارد. در کتاب های ابوعلی سینا خوردن هفت مرتبه توله در سال به دلیل اینکه بهترین داروی معده است، تاکید شده چرا که پرزهای موجود در معده را شستشو می دهد. @sofrebanovanbeheshti
👇 بیسکوییت ساقه طلایی یا پتی بور برمیداریم یکی یکی شکلات تخته ای که به روش بن ماری آب کردیم میریزیم روی بیسکوییت، وروش دونه انار وخلال پسته قرارمیدهیم نون حلوا هم لوازم قنادی ها دارن از وسط نصف میکنیم میگذاریم روی کاکائو آب شده قبل از اینکه کاکائو ببنده @sofrebanovanbeheshti
#دسر_فرنی_با_بیسکویت_پتی_پور 👇👇 -بیسکوییت پتی پوری که من واسه این دسر درست کردم : 2 بسته - فرنی رو هم که خودتون دستورش رو می دونید و میشه سه رنگش کنید. فرنی من دو رنگ هست زرد و سفید. - موز به اندازه دلخواه - پودر گردو یا پودر پسته هم به دلخواه اگه دوست داشتید. کف ظرفتون باید صاف و پهن باشه . من تو مرغ خوری درست کردم. من اول ته ظرف رو بیسکویت چیدم بعد به اندازه، فرنی رو ریختم و بعد حلقه موز و پودر گردو ریختم و بعد دوباره بیسکویت روی مواد چیدم و دوباره فرنی و بقیه مواد. می تونید چند طبقه درست کنید و این مراحل رو همین طور انجام بدید. روی دسرتون هم هرطور که دوست دارید می تونید تزیین کنید و تو یخچال بگذارید. اگه 4 یا 5 ساعت تو یخچال بمونه بهتره و سفت تر میشه چون اگه کم بمونه شل میشه و از هم وا میره. 🌹🌹مسعودی🌹🌹 @sofrebanovanbeheshti
#گوشت_ترشی👇 گوشت گوسفندی که همراه با استخوان باشه ۱کیلو ترشی انار(دونه انار خشک شده) دوسوم لیوان رب انار ۴الی ۶ ق غ پیاز بزرگ ۳عدد سیب زمینی متوسط ۲عدد گردو خرد شده ۸عدد نمک،شکر،ادویه به مقدار لازم روی دونه انارها به اندازه آبی که میخواستم رو خورشتم بریزم آب ریختم،روی گاز گذاشتم تا دو الی سه دقیقه جوش بخوره پیازها رو نگینی ریز خرد کردم با روغن دنبه بره که خودم گرفتم تفت دادم تا نرم شد(روغن پخت وپز هم میتونین استفاده کنید) بعد گوشت رو اضافه کردم وخوب سرخ کردم بعد ادویه زدم آب دونه انار رو از صافی رد کردم وروی گوشت ریختم دوقاشق از دونه انارها هم روش ریختم با نصف یکی ازسیب زمینی ها نزدیکای پخت کامل گردو رب انار نمک وکمی شکر بسته به ذائقه اضافه کردم ومابقی سیب زمینی رو نگینی خرد کردم واضافه کردم. نصف سیب زمینی رو هم که اول کار اضافه کرده بودم له کردم تا خورشت آبکی نشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا