eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
5هزار ویدیو
200 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 آرد ۱لیوان/ شکرنصف لیوان/ ماست نصف لیوان/ تخم مرغ۱عدد/ بکینگ پودر۱چایخوری/ وانیل کمی مواد رویه شکلاتی نشاسته گل۲غذاخوری/ شیر۱/۲لیوان/ شکلات تخته ای تلخ ۳۰گرم/ شکر۲غذاخوری طرزتهیه رویه شکلاتی همه را باهم‌مخلوط کرده یکدست شد روی حرارت گذاشته مدام هم زده تا به غلظت فرنی برسد بعد روی کیک قاشقی ریخته همه مواد رو باهم مخلوط کرده تا صاف ویکدست شود. بعد در ماهیتابه روغن ریخته داغ که شد با قاشق مواد را ریخته و دو طرفش رو سرخ کرده بعد روی دستمال گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شود بعد با رویه شکلاتی تزیین کرده. بافتش خیلی عالی و معرکه است. حتما امتحان کنید🌺🌺💓💓 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸فواید شگفت انگیزِ با غذا خوردن! 🎋شاید برای‌تان عجیب باشد اما واقعیت این است که غذا خوردن با دست، برخلاف تمام آموزش‌هایی که از دوران بچگی به شما داده شده، فوایدی برای‌تان دارد. 💫خوردن را به یک تجربه‌ی تبدیل کنید ✨وقتی از طریق دست‌های‌تان از غذایی که می‌خورید لذت می‌برید، فرایند خوردن باعث تحریک این عناصر شده و غذایی را که می‌خورید انرژی بخش می‌کند. این اتفاقی است که باعث حفظ تعادل تمام عناصر شده و شما را هم سالم نگه می‌دارد. 💫دست‌ها به عنوان یک طبیعی عمل می‌کنند ✨وقتی با قاشق و چنگال غذا می‌خورید، غذا را مستقیما به دهان می‌برید و ذهن شما نمی‌تواند دما یا بافت غذا را پیش از خوردن حس کند. به همین دلیل است که گاهی غذای خیلی داغی را در دهان می‌گذارید و زبان‌تان می‌سوزد. اما وقتی با دست غذا می‌خورید اعصابی که در نوک انگشتان است دمای غذا را حس کرده و اگر داغ بود آن را به دهان نخواهید برد. همچنین اعصاب موجود در نوک انگشتان دست، سیگنالی به مغزتان می‌فرستند که خبر می‌دهند چه چیزی قرار است بخورید و این باعث ترشح هورمون‌ها و آنزیم‌های مناسب گوارشی شده و به شما کمک می‌کند مزه‌ی غذا را بهتر حس کنید. 💫کاهش احتمال نوع دوم ✨استفاده از قاشق و چنگال باعث می‌شود سریع‌تر و راحت‌تر غذا بخورید. اما این راحتی می‌تواند باعث بهم خوردن تعادل قند خون در بدن هم بشود و در نهایت شما را در معرض ابتلا به دیابت نوع دوم قرار بدهد. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ انجام شده و نتایج آن در نشریه‌ی انجمن درون‌ریزشناسی اروپا منتشر شد گزارش می‌دهد : افرادی که غذای خود را با ولع و با سرعت می‌خورند، ۲.۵ برابر بیشتر از آنهایی که آهسته غذا می‌خورند مستعد ابتلا به دیابت نوع دوم هستند. 💫 غذا خوردن ✨مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۸ صورت گرفت گزارش می‌دهد که خوردن تا مرز سیری و سریع خوردن، احتمال چاقی را هم بیشتر می‌کند. اما زمانی که با دست غذا می‌خورید، به چیزی که می‌خورید توجه بیشتری می‌کنید و نسبت به مقدار غذایی که می‌خورید، آگاه‌تر هستید. همچنین هنگام غذا خوردن با دست، دیگر به سختی می‌توانید کار دیگری انجام دهید چون دست‌های‌تان کاملا مشغول هستند که همین باعث کاهش ناآگاهانه غذا خوردن می‌شود که یکی از بزرگ‌ترین علت‌های افزایش وزن است. 💫بهداشت بیشتر ✨هرچند احتمالا فکر می‌کنید با دست غذا خوردن، یک کار غیربهداشتی است اما دقیقا برعکس است! افرادی که عادت به غذا خوردن با دست دارند، همیشه قبل از نشستن پای سفره، دست‌های‌شان را می‌شویند. همچنین همه‌ی ما به طور کلی عادت داریم در طول روز چندین بار دست‌های خود را بشوییم؛ دست‌ها، همه جا یک عادت است. اما قاشق و چنگال و سایر ظروف، معمولا سریع شسته می‌شوند و همیشه هم کاملا تمیز نیستند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇 بلغور جو نصف پیمانه/ جو پرک ۳ تا۴غذاخوری/ جو پوست کنده ۴تا۵غذاخوری/ سبزی آش نصف پیمانه/ عدس،لوبیا سفید وقرمز،نخود،لوبیا چیتی از هرکدام نصف پیمانه/ سیرسرخ شده ۴تا۵حبه/ پیاز ۱عددبزرگ سرخ شده/ نمک،فلفل قرمز ،زردچوبه/ نعناداغ/ کشک/ آب مقداری در قابلمه انواع جو و حبوبات رو به همراه آب ریختم گذاشتم تا جوش بیاد ومواد پخته شود. بعد به آن مخلوط پیاز داغ وسیرداغ ونعنا داغ را اضافه کردم تا خوب جا بیفتد در آخر سبزی راریخته گذاشته جا بیفتد نوش جونتون🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍹🍸🍨🍧 👇 شیر 4لیوان شکر12 قاشق غذاخوری آب سرد برای ژلاتین نیم لیتر خامه صبحانه 200گرم وانیل کمی برای قسمت سفید پودر قهوه فوری 1پاکت پودرکاکائو 2قاشق غذاخوری ژلاتین حلال 😍😍 4قاشق غذاخوری زعفرون مقداری ابتدا شیر و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل بشه. شیر بهتره نجوشه و فقط داغ بشه. بعد ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و بن ماریش میکنیم تا شفاف بشه. بعد خامه رو بهش اضافه و ژلاتین هم میریزیم و خوب قاطی میکنیم. حالا مواد رو سه قسمت میکنیم به یکی وانیل به یکی پودر قهوه فوری و به یکی کاکائو و یکی زعفرون میزنیم. سپس قالب رو چرب میکنیم و لایه اول رو میریزیم داخل یخچال میگذاریم تا نیم بند بشه. بعد لایه بعدی وبه همین ترتیب سه لایه رو میریزیم بعد هم 7 تا 8ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره @sofrebanovanbeheshti
#ژله_رنگین_کمان👇 9مرحله درست میشه. ظرفِ پیرکس بزرگ ِمستطیلی روسلفون کشیدم کفش . هربسته ژله رونصفِ بیشترش روبادوسوم آبِ جوش وکمترازنصف آبِ سرددرست کردم این برای هرلایه رنگی. برای سفیدهاکه یکی درمیون ریختم. 2بسته ژله الوئورابا2لیوان ابجوش و6ق غ بستنی وانیلی مخلوط کرده . یکی درمیون که ژله رنگی نیم بندشدن به ارامی روی ژله رنگی ریخته میگذاریم یخچال . این لایه سفیدچون بستنی داره زودمیبنده 10دقیقه،امارنگیها20دقیقه نیم بندمیشن. اگربگذاریم کامل ببندن ولایه بعدروبریزیم لایه هاموقع ِبرش ازهم جدامیشن. پس نکتش روفراموش نکنید @sofrebanovanbeheshti