eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍹🍸🍨🍧 👇 شیر 4لیوان شکر12 قاشق غذاخوری آب سرد برای ژلاتین نیم لیتر خامه صبحانه 200گرم وانیل کمی برای قسمت سفید پودر قهوه فوری 1پاکت پودرکاکائو 2قاشق غذاخوری ژلاتین حلال 😍😍 4قاشق غذاخوری زعفرون مقداری ابتدا شیر و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل بشه. شیر بهتره نجوشه و فقط داغ بشه. بعد ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و بن ماریش میکنیم تا شفاف بشه. بعد خامه رو بهش اضافه و ژلاتین هم میریزیم و خوب قاطی میکنیم. حالا مواد رو سه قسمت میکنیم به یکی وانیل به یکی پودر قهوه فوری و به یکی کاکائو و یکی زعفرون میزنیم. سپس قالب رو چرب میکنیم و لایه اول رو میریزیم داخل یخچال میگذاریم تا نیم بند بشه. بعد لایه بعدی وبه همین ترتیب سه لایه رو میریزیم بعد هم 7 تا 8ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره @sofrebanovanbeheshti
#ژله_رنگین_کمان👇 9مرحله درست میشه. ظرفِ پیرکس بزرگ ِمستطیلی روسلفون کشیدم کفش . هربسته ژله رونصفِ بیشترش روبادوسوم آبِ جوش وکمترازنصف آبِ سرددرست کردم این برای هرلایه رنگی. برای سفیدهاکه یکی درمیون ریختم. 2بسته ژله الوئورابا2لیوان ابجوش و6ق غ بستنی وانیلی مخلوط کرده . یکی درمیون که ژله رنگی نیم بندشدن به ارامی روی ژله رنگی ریخته میگذاریم یخچال . این لایه سفیدچون بستنی داره زودمیبنده 10دقیقه،امارنگیها20دقیقه نیم بندمیشن. اگربگذاریم کامل ببندن ولایه بعدروبریزیم لایه هاموقع ِبرش ازهم جدامیشن. پس نکتش روفراموش نکنید @sofrebanovanbeheshti
👇 برای ۲نفر آرد ۳قاشق سوپ خوری قره زره آسیاب شده و الک شده : ۲تادو ونیم برابر میزان آرد، من ۷قاشق ریختم. اول روغن دنبه ریختم تو ظرف تا آب شه بعد آرد و ریختم کمی تفت دادم بعد از اون قره زره رو ریختم و خوب هم زدم،مقدار روغن به اندازه ای باشه که بتونی به صورت روان هم بزنی یه کم که تفت دادم آب جوش رو کم کم اضافه کردم بازم آب رو به قدری میریزم که هم زدنش خیلی راحت و روون باشه آخرسر هم نمک زدم که اگه خواستید می تونید عسل یا شکر بزنید. در انتها درش رو گذاشتم با شعله کم تا روغن بندازه. قره زره همون بذرک هست @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتلت چیست؟ . . . . . غذایی که هدفش این بوده که کباب کوبیده بشه ولی مشکلات زندگی مانع پیشرفت بیشترش شده!😒 با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید 👍 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا