#شیرینی_مینیاتوری
ارسالی از صبا صادقی
شیرینی مینیاتوری آموزشی با دستور مونس جون😋😋😋 در پست بعدی🔰
(با هر کاتری که دوست داشتین میتونید قالب بزنید به دلخواه)
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مینیاتوری
ارسالی از صبا صادقی با دستور مونس جون
یک شیرینی خوشمزه ی دلبر ،مناسب رنگی رنگی کردن ظرف شیرینی عید😊
خیلی راحت و سریع آماده میشه و میتونید طعم و رنگ متنوعی بهش اضافه کنید و بپزید
✔اگر فر ندارید میتونید داخل تابه دو طرفه (واشرشو در بیارید)یا فر دست ساز قابلمه ای هم درست کنید
مواد لازم:
آرد سفید قنادی ۳۲۰ گرم(دو لیوان و دو سوم لیوان)
پودر قند ۱۰۰ گرم(دو سوم لیوان)
پودر پسته ۳۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم(از نصف لیوان دو قاشق کمتر)
وانیل نصف ق چ
بیکینگ پودر یک ق چ
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه:
*کره به دمای محیط رسیده و پودر قندو یک دقیقه با همزن بزنید
*روغن مایع ،تخم مرغ و وانیل رو اضافه و باز یک دقیقه با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه
*آرد و بیکینگ پودر الک شده رو توی چند مرحله به مواد کم کم اضافه کنید
خوب در این مرحله اگه خواستید پسته بزنید اظافه کرده و با قاشق مخلوط کنید مابقی ارد رو هم اهسته اظافه کرده که خمیر لطیفی به دست بیاد
زیادی ورز ندید ک ب روغن نیفته
*خمیرو نیم ساعت داخل کیسه فریزر داخل یخچال استراحت بدید
*خمیرو به ضخامت ۳ میل بین کیسه فریزر باز کنید و قالب بزنید
*داخل سینی فر ،روی کاغذ روغنی یا نسوز بچینید
*به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بسته به دمای فرتون ،با دمای ۱۶۰ درجه ،طبقه وسط بپزید
*این شیرینی بافت ترد و بیسکوییتی داره
✔این مقدار مواد تعداد زیادی شیرینی بهتون میده ،که برای یک سینی کاملا کافیه
مواد لازم
شیرینی مینیاتوری پسته
ارد ۳۲۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر پسته ۳۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
یا پودر هل
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
ابتدا کره ب دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده رو یک دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه و خامه ای
روغن
تخم مرغ و وانیل رو ب تریب اظافه کنید و یک دقیقه بزنید
میتونید از پودر هل هم استفاده کنید
مثل شماره ۴ یک دست و شفاف بشه
بکینگ پودر و مقداری از ارد رو الک کرده ب مواد اظافه میکنید
تمام ارد اظافه نشه
بعد پودر پسته رو اظافه میکنیم
هممیزنیم و تا مرحله ای خمیر لطیفی ب دست بیاد ارد رو اظافه کنید
برای من کمی اظافه اومد
با احتیاط ریخته بشه ❌
زیادی ورز ندید ک ب روغن میفته ❌
ضخامت خمیر ۳ میل
نکات لازم ❌
میتونید پسته رو حذف کنید و جاش رنگ سبز بزنید کمی
من خواستم موادم طبیعی باشه و افزودنی نداشته باشه
میتونید ساده کلا درست کنید
یا بهش پودر کاکائو اظافه کنید و شیرینی مینیاتوری شکلاتی داشته باشید 👍
یا زعفران
نسکافه
ارد زیادی ب خورد خمیر ندید❌
زیادی ورز ندید ک ب روغن میفته❌
اگه تایم پخت و کاتر زدن زیاد شد خمیر رو داخل یخچال بزارید❌
کاتر رو خوب فشار بدید چون داخل فر پف میکنه کمی طرحش محو نشه❌
میتونید از نصف دستور استفاده کنید❌
ماندگاری زیادی داره این شیرینی
با این مقدار دستور شیرینی زیادی بهتون میده 😍
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزیین
ارسالی از صبا صادقی
جهت ایده
کیک براوونی
اگه روش بیسکویت گذاشتین احتیاجی به سس شکلاتی نداره
ولی من هم بیسکویت گذاشتم و هم سس شکلاتی روش ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ترفند_آشپزخانه_ای🍽🍴🥄
روشهای از بین بردن #لکه_جوهرنمک_روی_سینک_ظرفشویی
🌹#جلاسنج یک پاککننده قوی برای پاک کردن لکه سیاه اجسام استیل و فلزی محسوب میشود.تمام سینک را پنبه ی آغشته به جلا سنج بزنید.
❌حتما قبل از مصرف از جلاسنج، روی یک قسمت کوچک تست کنید❌
🌹مقداری #سرکه_سفید روی تمام سطح ظرفشویی بریزید و10 دقیقه صبر کنید. با ابر یا اسفنج، تمام سینک را پاک نمایید. در پایان ظرفشویی را با آب داغ بشویید.
🌹مقداری جوش شیرین و آبلیمو را ترکیب کنید و 10 تا 15 دقیقه روی سینک ظرفشویی قرار دهید. بعد با دستمال نخی، تمام سینک را دستمال بکشید تا اثری از لکه سیاه جوهر نمک باقی نماند. در پایان سینک را آب داغ کاملاً بشویید.
🌹سینک را مرطوب کنید. #صابون را به سینک ظرفشویی بزنید. با اسفنج یا اسکاچ بسیار نرم، تمام ظرفشویی را بشویید تا اثری از لکه باقی نماند. سپس ظرفشویی را با آب داغ بشویید.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥄
یه قاشق چوبی روی قابلمه بذارین و خیالتون راحت باشه که محتویات داخل قابلمه سر نخواهد رفت👍😊
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#دم_کردن_سریع_برنج🍛🍛🍛🍛
🔴 تا بحال پیش آمده که نزدیک صرف شام مهمان براتون بیاد یا به هر علتی تعداد مهمانها اضافه بشه؟
آیا شده که فرصت بسیار کمی براے پخت غذا داشته باشید و حتما هم باید پلو بپزید؟
🔴دو قابلمه را آب کنید و بگذارید جوش بیاید. در یکی برنج ها را بجوشانید و آبکش کنید. نمک آنرا اندازه کنید (اگر شور است آب سرد بریزید تا شورے را ببرد)
آبکش را روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد می کند... اینطوری در کمتر از پنج دقیقه برنج دم کشیده و آماده است
در رستورانها که تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل میکنند. یعنی تعداد تقریبی برنج آبکش میکنند و برای هر سفارش یک آبکش روے بخار می گذارند. اگر دقت کرده باشید غذای رستوران با کره سرو میشه چون تو این روش نمیشه روغن زد و همینطور ته دیگی هم وجود نداره
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
خــــــــــبر 🎊🎊 خبــــــــــر 🎊🎊 گفته بودیم براتون خبر خوش داریم اونم چه خــــــــــــــــــ
⚠️منتظر اطلاعیه سوم باشیــــــــــــــــــــد⚠️
خـــــــــــــــــبر 📣📣خبــــــــــــــــــــر📣📣
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سومین جلسه آموزش آشپزی مجازی👩🍳
ویژه #نوجوانان
ان شاءالله سه شنبه ۱۷ مرداد ✅
توسط دوست خوبم #خانم_وحدانی_عزیز (رماح)
آموزش👇🏻
#قطاب 😋
در گروه آشپزی بانوان بهشتی
به صورت مرحله به مرحله برگزار میشود👩🍳🍦🍨🥛🍯🥜🌰
زمان⏰ : سه شنبه ۱۷ مرداد سر ساعت ۳ بعدازظهر 🕒شروع میشه
به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ این آموزش انجام میشه ✏️
اگه دوست دارید یاد بگیرید
عجــــــــــــــــــــله کنید که ساعت ۳ بعدازظهر جا نمانید 😉🏃♀
به نوجوانان دختر فامیل اطلاع بدید🏃♀
⚠️⚠️توجــــــــــــــــــــه⚠️⚠️
در حین پرسش و پاسخ ایشون مطالب اضافی حذف میشه و سئوالات خارج از موضوع آموزش هم حذف خواهد شد ⛔️⛔️
پس دقت کنید که سه شنبه ۱۷ مرداد در ساعت ۱۵ گروه باز میشه فقط برای #آموزش_آنلاین
و از ساعت ۵ تا ۷ مثل همیشه عکس ها و دستورها تون رو ارسال میکنید🌷
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی🔰
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_مائده
☘ #صفحه_108
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
زندگی جیره مختصریست
مثل یک فنجان "چای"☕️
و کنارش عشـــــــــ❤️ـــــــــــق است ؛
مثل یک "حبه قند"
زندگی را با عشق، نوش جان باید کرد...
ســــــــــلام مهربان بانو😍شاهکار خلقت😍
صبحتون و عاقبتتون بخیر🤩
بایــــــــــــــــــــد مهربونی و عشق رو جاری کنیم توی زندگیمون❤️
رگهای زندگی، به شادی و امید نیاز دارن...🤩
بدون مهربونی، طراوت و شادابی از زندگیمون میره.
پس بیا هر لحظه عاشـــــ❤️ـــــق باشیم و با توکل به خدای مهربون، بهترینها رو واسه عزیزای دلمون رقم بزنیم
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_سولی👇
تخم مرغ۶ تا ،
ارد۳۰۰ گرم،
شکر۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک میوه ۱ ق چ
اب یک سوم پیمانه
تخم مرغهارو میزنیم حدود ۵ دقیقه.شکرو وانیل رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسفید رنگ بشه.اب رواضافه میکنیم وهم میزنیم.
ارد وب پ ونمک میوه رو مخلوط کرده سه بار الک میکنیم.داخل سینی۳۵*۲۵ ریخته ۱۷۵ درجه حدود ۴۵ دقیقه میپزیم.
بعداز خنک شدن کیک اون رو از وسط برش زده روی یه قسمت خامه فرم گرفته میمالیم تکه دوم رو روش قرار میدیم روی کیک رو دوباره خامه میکشیم.
شیرینی سولی به صورت مستطیل برش داده میشه.با خامه فرم گرفته روی شیرینیهارو برش میدیم.وروی آنهاپودرنارگیل میریزیم.
@sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_خرمایی👇
آرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
عسل ۳۰ گرم
شیر ولرم ۳ قاشق غذاخوری
مواد میانی:👇
خرما به مقدار لازم
دارچین
پودر هل
مغزیجات در صورت دلخواه
ابتدا کره و پودر قند را با همزن ۵ دقیقه میزنیم بعد عسل و شیر ولرم را اضافه میکنیم بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه و چند دقیقه میزنیم بعد آرد را اضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم
بعد با نوک انگشتان یکم هم میزنیم چنگ نباید بخوره که به روغن میوفته بعد داخل پلاستیک گذاشته و ۲ ساعت در یخچال استراحتش میدیم در این فاصله هسته خرما ها رو گرفته به میکنیم پودر هل و کمی دارچین بهش اضافه میکنیم و کمی کره یکم روی حرارت بعد برش میداریم
حالا از خمیر مقداری برمیداریم اندازه یه گردو وسطش خرما میگذاریم گردش میکنیم روشو با کاتر طرح میندازیم زرده تخم مرغ و زعفران قاطی میکنیم و رومال میزنیم و کنجد میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار میدیم ودر آخر یکی دو دقیقه گریل رو روشن میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_ویترینی👇
ابتدا میوه های خرد شده را با کمی ژله الوئورا مخلوط کردم و کمی هم تخم شربتی رو با ژله آلوئورا مخلوط کردم و در قسمت های مشخص شده قرار دادم و گذاشتم در یخچال تو سفت بشه و حرکت نکنه
بعد بقیه ژله آلوئورا را روش ریختم و گذاشتم تا ببنده
بعد مرحله به مرحله ژله آلبالو و پاناکوتا و ژله موز رو ریختم
در آخر از قالب خارج کردم
@sofrebanovanbeheshti