eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: شیر یک لیوان شکر نصف لیوان خامه صبحانه سه چهارم لیوان نشاسته گندم (گل) ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم گلاب یک قاشق غذاخوری پسته به دلخواه طرز تهیه شیرو شکر و نشاسته را با هم خوب مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به غلظت فرنی برسد سپس گلاب و زعفران را اضافه می کنیم حرارت را خاموش کرده و وقتی مواد از داغی افتاد خامه و پسته را اضافه می کنیم و در نهایت داخل قالب می ریزیم و به مدت ۱۰ ساعت در فریزر قرار میدهیم. می توانید بعد از یخ بستن بستنی ها آن ها را داخل شکلات بن ماری شده قرار دهید. بجای خامه صبحانه از خامه قنادی هم میتونین استفاده کنین. این بستنی خیلی خوشمزست و اگه قالب ندارین داخل لیوان کاغذی بریزین و بعد از بستن براحتی لیوانو پاره و بستنی رو جدا کنین. نوش جان 🌺 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥چه رابطه ای است بین ظهور آقامون صاحب الزمان ارواحنا فدا و نابودی اسرائیل؟؟ 💥این کلیپ را با دقت ببینید حتما شما هم وقتی متوجه شدید نابودی اسرائیل برابر با ظهور آقا است و داریم به آن روزهایی رویایی نزدیک میشیم.😭 از خودتون را با تربیت اخلاقی و علمی برای آن دولت کریمه آماده می کنید چون ظهور بیش از آنچه فکر کنید نزدیک شده...   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک ابرگروه👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
برام چند تا کدو حلوایی آوردن چطوری نگه داری کنم که خراب نشه؟فریزرم جا نداره که فریز کنم تا چندماه ماندگاری داره فقط جاش خنک باشه . تو فریزر بره بعدش زیاد جالب نیست. میتونید پاستیل کدوحلوایی هم درست کنید باهاش. لازم نیست کاری کنید، تا برش نزنید الآن که هوا سرده، سالم میمونه فقط جاش خشک باشه کشاورزان الان برداشت میکنن تا خرداد سال آینده هم گاهی دارن به شرطی که تا وقتی قاچش نکردید، خراب نمیشه. جاش نباید خیلی گرم باشه البته.اما وقتی قاچش کردید تا یک هفته توی یخچال می‌مونه و تا چند ماه توی فریزر. توی سوپ هم میتونید استفاده کنید   @sofrebanovanbeheshti
رب انار درست کردیم خیلی ترش شده و غلیظ چیکارش کنیم؟ میتونی رب انارت را با رب گوجه قاطی کن توی غذاهای مختلف بریزی رب انار بیشتر رب گوجه کمتر. میتونی برای رب انار درفسنجون استفاده کنی وکمی هم شکر یا شیره بهش اضافه کنی طعمش ملس میشه.   @sofrebanovanbeheshti
برا درست کردن ترشی بادمجان با کلم قرمز ، سرکه ای ک باهاش بادمجون و میزاریم ی جوش میزنه دور می ریزیم؟ نه چرا دور بریزی با همون ترشی رو درست کن خوشمزه ترم میشه   @sofrebanovanbeheshti
توی مرغ چه آلویی میندازن شیرین نمیشه خوشمزه میشه یا نه الوسیاه خوب میشه یا زرد؟ آلو سیاه رنگ مرغ رو سیاه میکنه، زرد بهتره.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا