#کیک_وانیلی_چهار_تخم_مرغی👇
۲لیوان آرد،
۱لیوان شیر،
۱لیوان شکر،
یک سوم لیوان روغن،
۴تخم مرغ،
نصف ق غ بکینگ پودر،
نصف ق م وانیل
سفیده وزرده روجدامیکنم زرده روبانصف شکرم باهمزن میزنم تاکرم بشه
بعدش روغن وبعدشیرواضافه می کنم
بعدم وانیل آردوبکینگ پودرم کم کم اضافه میکنم
سفیده هاروبانصف دیگه شکرم باهمزن ۵دقیقه میزنم
وقتی کف کردوآماده شدبه بقیه موادکم کم اضافه میکنم ودورانی هم میزنم این کاروزیادانجام ندین فقط مخلوط بشه کافیه ،
خواستین واسه رنگش یه خورده زعفرون بریزید
میریزم توقالب
داخل فرازقبل گرم شده تودمای ۱۵۰درجه به مدت ۴۵دقیقه تا۱ساعت
حتمادرست کنیدهم پفش خوبه هم خوشمزه س تاحالاکه اصلاخراب نشده همه هم تعریف کردن
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_گل_کلم
نعنا و جعفری 500 گرم
گوشت سردست 500گرم
گل کلم 500 گرم
پیاز یک عدد
آبغوره به میزان لازم
نمک و روغن وفلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کلم
(((این خورش مثل خورش کرفس هست )))
گوشت را به قطعات کوچک خورشتی خرد کرده،می شوئیم؛پیازها را نگینی می کنیم و سرخ می کنیم .سپس گوشت ها را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. تا گوشتها پخته شود. نعنا و جعفری را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم . تا آب آن گرفته شود گل کلم ها را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را می شوریم و تفت داده شده تا کمی سرخ شوند ،بعد سبزی ها را داخل گوشت می ریزیم. در ظرف را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد.
گل کلم ها رو نیم ساعت آخر اضافه میکنیم آبغوره و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند.
یه نکته بگم که اصلا فکر نکنید که گل کلم مزه بدی به خورش میده بلکه با سرخ کردن بوی نامطبوع آن گرفته میشه و خیلی هم خوشمزه است😋😋
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ژله_تخم_شربتی_و_خاکشیر👇
یک ساشه(دوقاشق غذاخوری سرپر)پودر ژلاتین حلال
تخم شربتی یک قاشق غذاخوری
خاکشیر شسته شده یک قاشق غذاخوری
شکر سه قاشق غذاخوری
آب دولیوان
گلاب کمی
پودرژلاتین را به همراه دولیوان آب روی حرارت غیرمستقیم قرار داده و هم میزنیم تا پورژلاتین کاملا حل شود
بقیه مواد با هم مخلوط و مایه ژلاتین را اضافه میکنیم
حالا در ظرف مخصوص ژله میریزیم وبعداز دوتا سه ساعت که در یخچال قراربگیرد از قالب خارج و آماده سرو است😋
@sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه
🍂 مامان! کنارم باش 🍂
🍃 #استاد_میرباقری 🍃
🍔 در شهری که همه تک شغلی هستند و خانم ها بيشتر، خانه دار هستند هيچ وقت fast food ها در آنجا رشد نمی کند
🍔 ولی وقتی همه چندشغله هستند و خانم ها همه سر کار هستند خب پيداست که fast food ها مشتری دارد.
✍خانمهای خونه لطفا با عشق❤️آشپزی کنید.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#مربای_سیب👇
یک کیلو سیب
یک کیلو شکر
دوسه قاشق سرکه طبیعی
گلاب
وانیل
زعفرون اب کرده
برای من حدودا یک کیلو ودویست سیب بود
سیب ها را پوست میگیریم بعد مثل حبه قند خورد میکنیم
سیب ها رو با چند قاشق سرکه طبیعی و یه مقدار اب که روی سیب ها رو بگیره میگذاریم رو گاز تا بجوشه و گاز رو کم میکنیم تا سیب ها نرم بشن
بعد تویه قابلمه دیگه شکر رو با دو سه لیوان اب و زعفرون و گلاب واگه دوست داشتید مقداری وانیل روی گاز میگذارید تا وقتی که شکر حل بشه
بعد سیب ها را داخل آبکش میریزید
ابش که خالی شد سیب ها را توی شربت می ریزیم و میزاریم روی گاز تا غلیظ بشه
بعدم میگذاریم تا سرد بشه
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقالی👇
مواد لازم:
تخم مرغ .... 4 عدد
شکر .... 1 پیمانه
آب پرتقال .... 1 پیمانه
آرد .... 2 پیمانه و 1/4 پیمانه
روغن مایع .... 1/4 پیمانه
وانیل .... 1/8 ق م
بکینگ پودر .... 1/2 ق م
رنده پوست پرتقال .... 1/2 ق م
1. تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی به مدت 10 تا 20 دقیقه هم میزنیم تامایع غلیظ، سفت و کرم رنگ شود.
2. روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم.
3. آرد و بکینگ پودر را که مخلوط و الک کرده ایم، به تناوب به مخلوط قبلی اضافه میکنیم.
قالب مخروطی را چرب و آردپاشی کرده و مواد را به صورت دورانی در قالب میریزیم.
دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه
20 دقیقه بعد از ورود کیک و بعد از پف کردن دمای فر را به 150 درجه برسانید.
کیک با آب پرتقال طبیعی: 1پیمانه شکر
با سن ایچ غلیظ: 1 پیمانه سرخالی
@sofrebanovanbeheshti