『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
به رسم ادب،
هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیم🖤🥀
ســــــــــلام دوستان عزیزم✋🖤
#شهادت_خانمحضرتفاطمهزهرا (سلام الله علیها) را خدمت شما دوستان عزیز و فاطمی تسلیت عرض مینماییم🏴🖤💔
امیدواریم خانم نظر عنایتی به همه ی ما داشته باشند🤲 و ما را جزء مهمانان مجلس خودشان قرار دهند که حاج قاسم همیشه به مهمانان مجالس روضه ی خانم احترام میگذاشتن 😭🖤
دوستان گلم این ایام هر مجلسی تشریف بردید التماس دعا داریم 🤲🖤لطفا برای تک تک اعضای گروه و کانال دعا کنید و ما خدمتگزاران رو هم از دعای خیرتون محروم نفرمایید🖤🤲
مجلس ختم🖤 گرفتیم برایت مادر😭
روضه ات را حَسنت خواند
حُسینت غش کرد😭😭💔
بفرمایید مجلس مجازی روضه خانم #فاطمهزهرا (سلام الله علیها)🖤😭🥀
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
مداحی_آنلاین_کجایند_فاطمیون_استاد_عالی.mp3
1.86M
🏴 #منبر_مجازی
کجایند فاطمیون؟
سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام عالی
@sofrebanovanbeheshti
YEKNET.IR - roze - fatemieh 2 - 1400 - banifatemeh.mp3
3.18M
#فاطمیه🖤
نان نخورد و نهاد نان هر شب
سفره ی خالی فقیران را
🎤 #سیدمجید_بنی_فاطمه
⏯ روضه
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا نذری
آرد(ترکیب آرد قنادی،برنج و نخودچی) نصف پیمانه،شکر نصف پیمانه،آب ۳/۴ پیمانه ،گلاب ۲ قاشق غذاخوری،زعفرون چشمی ریختم،هل دو تا دونه،روغن ۱/۴ پیمانه.
اول شربتشو اماده کردم،اب و شکر و زعفرون و هل و گلاب رو باهم گذاشتم سرگاز و هم زدم تا شکر حل بشه ،بعد خاموشش کردم تا خنک بشه.
تو این فاصله ارد رو تفت دادم وقتی بوی خامیش گرفته شد روغن رو اضافه کردم و کمی با هم تفتشون دادم اخر سر هم شربت رو کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم تا حلوا کاملا گوشه ظرف جمع بشه و از ظرف جدا بشه. این مقدار مواد یه پیشدستی حلوا میده.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_نسکافه_ای_دوبل_شکلاتی
با
#فیلینگ_گاناش_فرم_گرفته_و_شکلات
مواد لازم🔰
۱عددتخم مرغ
۴۵ گرم شکر
۲۱ گرم شیر
۲۵ گرم روغن
۵۰ گرم آرد
یک هشتم قاشق چایخوری وانیل
و
یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
طرز تهیه
سفیده رو بزنید تا پف کنه یک سوم شکر رو بهش اضافه کنید و اینقد بزنید تا سفت بشه( زدن سفیده خیلی مهمه) بعد بگذارید داخل یخچال.
زرده و بقیه شکر و وانیل و اسانس رو پنج دقیقه بزنید
شیر رو ولرم کنید، اضافه کنید چند دقیقه دیگه بزنید.
بعد روغن رو اضافه کنید و چند ثانیه بزنید.
سپس مخلوط آرد و بیکینگپودر و کمکم بریزید
با دور کند همزن بزنید( زیادی نزنید فقط در حد مخلوط شدن)
حالا سفیده رو بهش اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه.
کف قالب کاغذ روغنی بگذارید ( دیواره رو چرب نکنید) مواد رو یکنواخت داخل قالب بریزید.
داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار بدین تا بپزه..دما ۱۸۰درجه.
مواد لازم برای گاناش فرم گرفته🔰
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای خوردشده ۱۰۰ گرم
خامه رو میگذارید روی حرارت ملایم تا آب بشه بعد از رو حرارت برمیداریم و شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا شکلات آب بشه و کاملا با خامه مخلوط بشه و میگذاریم یخچال تا خنک بشه بعد در ظرف جدا یخ میریزیم و ظرف گاناش رو توش قرار میدیم و با همزن دورتند میزنیم تا فرم بگیره
@sofrebanovanbeheshti
#ویفر_موزی خانگی😋
آرد سفید 1.5 لیوان
پودر قند الک شده 1.5 لیوان
روغن مایع یا کره ذوب شده 1.5 لیوان
نان ویفر یا نان میکادو
اسانس موزه چند قطره
طرز تهیه
۱- ابتدا ۱ ونیم لیوان آرد سفید رو تفت بدین تا بوی خامی آن گرفته بشه
۲- بعد ۱ونیم لیوان پودر شکر رو با الک اضافه کنید . حال ۱ونیم لیوان روغن مایع اضافه کنید
۳- نکته: میتوانید از کره یا روغن جامد نیز استفاده کنید
نکته اگر دوست دارید ویفر شما طعم وعطر هرمیوه مثل موز و... یا هر ادویه مثل هل و.....بگیرد 2قطره ازاسانس مورد نظر را در این مرحله به مواد اضافه کنید
۴- حال روی یه ورق نان میکادو یه ملاقه ازمواد بریزید
۵- بعد مواد رو روی نان میکادو صاف کنید
۶- بعد مجددا نان میکادو بگذارید.
لایه آخر باید نان باشه.
توی یخچال بگذارید وروش یک جسم سنگین بگذارید
۷- بعد دو ساعت با چاقوی اره ای تیز به اندازه دلخواهتان برش دهید
نکته: میتوانید ۳ق غ از آرد رو کم کنید وبجای آن از ۳ق غ پودرکاکائو اضافه کنیدیا اینکه از هر اسانسی که دوست داشتین اضافه کنید.
تجربه خودم👩🍳
این مقدار پودر قند به نظرم خیلی شیرین شد
میتونید کمتر بریزید مثلا یک لیوان
این مقدار روغن رو یک دفعه نریزید
کم کم اضافه کنید تا به غلظت اندازه برسه
برای من کمتر از یک لیوان و نصف لازم شد👩🍳
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti