eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
چونه نان بربری آماده رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اگه بگذاری فریزر میتونی مدت زیاد نگه داری @sofrebanovanbeheshti
در پختن کیک به جای استفاده از شکر سفید میخوام از شکر قهوه ای استفاده کنم،چقدر باید از شکر قهوه ای استفاده بشه و اینکه باید شکر رو آسیاب کنم؟ شکر رو آسیاب کنید معمولا همون مقدار میریزن. @sofrebanovanbeheshti
میخوام مرغ داخل فر درست کنم که خوشمزه بشه میهمان دارم،مرغ تیکه شده،ممنون میشم راهنمایی کنید اگه مرغها رو چندساعت توی ماست چکیده یا ماست معمولی ترش با آب پیاز،نمک کافی و کمی فلفل تند مزه دار کنی.سرآخرهم توش زعفرون آب کرده بریزی و توی فر بگذاری عالی میشه. دیگه بهش آب اضافه نکن،دوست داری کمی روغن زیتون یا کره توی فر بهش بزن و توی ظرف پیرکس بذار توی فر خوب بپزه.سرآخرهم فر بالا رو روشن کن تا روی گوشتها خوب طلایی بشه. @sofrebanovanbeheshti
شما برای لعاب خورش از چی استفاده می کنید؟ هرچی کم آب تر باشه لعابدارتر میشه. بعضیها از آب قلم استفاده میکنن. بعضی بامیه رو خشک میکنن و کاملا پودر میکنن و توی خورش ۱-۲ق غ میریزن تا لعاب بندازه. میشه قلم گوسفندی خرید و همراه گوشت،از خودِ قلم هم برای اینکار استفاده کرد. ضمن اینکه پخت خورش در ظرف سنگی و سفالی هم باعث لعابدارشدن و جا افتادن خورشها میشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊⃢🌷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌این همه از شهدا دم میزنیم... اما یه ذره مثل شهدا عمل نمیکنیم..!🥺😢 شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز و رمز 😍 ‌ترشی برای فصل پائیز و زمستون یک گزینه ی عالی و خوب برای سر سفره ها و دلچسب تر شدن غذاست😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعای‌الهی‌عظم‌البلاء 👤باسم الکربلایی 💚اِلـهي‌عَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ‌الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ‌فِي‌الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ‌صَلِّ‌عَلى‌مُحَمَّد‌وَآلِ‌مُحَمَّد،اُولِي‌الاْمْرِ الَّذينَ‌فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ‌عَنابِحَقِّهِمْ‌فَرَجاًعاجِلاً‌قَريباًكَلَمْحِ‌الْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ يامُحَمَّدُياعَلِيُّ‌ياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِياني‌فَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُما‌ناصِرانِ يامَوْلاناياصاحِبَ‌الزَّمانِ الْغَوْثَ‌الْغَوْثَ‌الْغَوْث َاَدْرِكْني‌اَدْرِكْني‌اَدْرِكْني السّاعَةَ‌السّاعَةَ‌السّاعَة َالْعَجَلَ‌الْعَجَلَ‌الْعَجَل يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ‌بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين   @sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب 👤استاد فرهمند 💚اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى‌نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف‌نَبِيَّكَ‌اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ به رسم ادب، هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیم🖤 هـزار ســــــــــلام به نشانه‌ی هـزار دعای سلامتی 🤗 و هـزار آرزوی زیبا تقدیم شما بانوان بهشتی و خوشگل و کدبانو😍 ســـــلام مهربانو 😍✋ صبح سه شنبه‌ت بخیر و شادی خانومی 😉احوالات چطوره ؟ 😁چکارا کردی؟ چه برنامه هایی برای چیدی؟ یکشنبه ۲۶ آذر روز شهادت ِ خانمه از الان باید دست به کار شی ها😌🖤 خدایا هر صبح ما را واسطه ی 🌼 یک خبر خوب و شاد کردن دل بندگانت قرار بده. خدایا امروز به همه تنِ سالم♥️ و ذهن آروم ببخش🤲 آمیـــن یا رب العالمین @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: آرد ۳۵۰گرم شیر۱۷۵ تا ۱۸۵ گرم مخمر۶ گرم تخم مرغ۱عدد شکر۳۵گرم نمک ۵ گرم کره ۴۰ گرم پودر نارگیل به دلخواه ( برای لایه های خمیر) سه چهارم شیر ، شکر ،مخمر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده سپس مخلوط آرد الک شده و نمک را اضافه و خوب یکدست میکنیم در صورت نیاز بقیه ی شیر را کم کم اضافه کرده ۵ دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم شود حالا کره را به خورد خمیر بدید و اینقدر ورز بدید تا خمیر کاملا نرم و لطیف بشه. بعد چونه بگیرید و در ظرف چرب شده یک ساعت استراحت بدید. بعد از استراحت پف خمیرو بگیرید مجدد چونه بگیرید،۵ دقیقه استراحت داده بصورت مربع به ضخامت ۱ سانت باز کنید. از کرمفیل همه جای خمیر بمالید در صورت دلخواه پودر نارگیل هم بریزید و رول کنید و برش بزنید. رول ها رو به مدت ۲۰ دقیقه استراحت پایانی بدید بعدش رومال سفیده تخم مرغ بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰ درجه به مدت۱۵ دقیقه بپزید . مواد لازم: شیر ۲لیوان پودر نشاسته گندم ۵ قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان وانیل به مقدار لازم زرده تخم مرغ دو عدد کره ۱ قاشق غذاخوری ابتدا در ظرفی زرده ،وانیل و یک قاشق شکر را مخلوط کرده. سپس در ظرفی دیگر نشاسته و مابقی شکر و شیر را با هم خوب مخلوط کرده و به زرده اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ شود در پایان کره و وانیل اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. کمی که از دما افتاد با یک نایلون روی کرمفیل رو بپوشونید تا رویه نبنده سه ساعت در یخچال استراحت بدید و بعد میتونید استفاده کنید. این کرمفیل قابلیت توی فر رفتن هم داره و برای انواع فیلینگ ها هم مناسبه و میتونید باهاش ماسوره هم بزنید‌. (البته من مواد کرمفیل نصف کردم و درست کردم)   @sofrebanovanbeheshti
آموزش مقوی و خوشمزه😋 مواد لازم👇 آرد یک پیمانه هویج ۵۰۰ گرم کره ۵۰ گرم روغن مایع نصف پیمانه مواد شربت👇 گلاب نصف پیمانه آب نصف پیمانه شکر یک پیمانه زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق غ طرز تهیه: هویج رو میذاریم کاملا پخته بشه پوره ش میکنیم. شهد رو آماده میکنیم ، نیاز نیس بجوشه فقط گرم بشه و شکرش حل بشه. آرد رو تفت میدیم و بهش روغن و کره رو اضافه میکنیم. پوره ی هویج رو هم با آرد و روغن چند دقیقه تفت میدیم. بعد شهد رو اضافه کرده و هم میزنیم نیاز نیس گهواره بشه. و بعد تو ظرف میکشیم نکته: کلا سعی کنید از آرد قنادی یا آرد سه صفر استفاده کنید برا شیرینی ها و حلواتون خیلی بهتره ولی با آرد نونوایی هم میشه این حلوا رو درست کرد☺️ منم الان تزئینش رو تمام کردم و هنوز داغ😊 نوش جان❤️   @sofrebanovanbeheshti