#پنکیک
۱تخم مرغ
وانیل
۲قاشق شکر
بکینگ پودر نصف ق چایخوری
۲قاشق روغن مایع
۱پیمانه شیر
۱پیمانه آرد .آرد بستگی به غلظت مواد داره شاید زیادتر بخواد یه مقدار
طرزتهیه:
تخم مرغ وبه همراه وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد شکر را اضافه میکنیم دوباره هم میرنیم تا حجم مواد دوبرابر بشه بعد به ترتیب روغن شیر ودرآخر آرد با بکینگ پودر اضافه میکنیم و هم میزنیم .داخل تابه نسوز با فرچه روغن میزنیم و از مواد میرزیم داخلش تا سرخ بشه.اگر تابه پنکیک داشتید مثل من قاشق قاشق میریزید اگ تابه معمولی باشه با یه ملاقه کوچک یه مقدار میریزید.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#باقلوا
#باقلوا_تابه_ای
یک عدد تخم مرغ
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق غذا خوری پودر قند
دو قاشق غذا خوری ماست
۵ قاشق غذا خوری روغن مایع
۶۰ تا ۷۰ گرم کره
دوپیمانه آرد
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
برای مواد میانی
یک پیمانه گردوی آسیاب شده یا خرد شده رو به همراه
یک قاشق غذا خوری پودر قند
یک قاشق چایخوری هل
یک قاشق غذا خوری دارچین و یک تا دو قاشق غذا خوری گلاب 🍰
#خاطرات_من
امروز به مناسبت #روز_کارگر مناسب دیدم به این موضوع اشاره کنم که امسال حضرت آقا برای حل مسئله اقتصاد ؛ دیگر به دولت دستور نداده اند؛ بلکه فرمان جهاد به آحاد مردم(ملت) داده اند.
و ما به عنوان یک بانو 🧕چه کارهایی میتونیم انجام بدیم 💪
چند پیشنهاد دارم 🔰
۱- هروقت میخواستیم کادو🎁 برای عزیزی بخریم ؛ سعی کنیم از صنایع دستی ایران عزیزمون بخریم تا کمک به چرخه ی تولید کشورمون ⚙کنیم
۲-میتونیم با کمی حوصله و تلاش در منزل ؛ زباله های تر رو تبدیل به #خشکاله کنیم و به مراکز مربوطه تحویل دهیم
🔅آدرس مراکز تهران را بعد از این پست قرار میدم
۳- با همکاری دوستان و خیرین و خرید چرخ خیاطی تولیدی راه بیاندازیم و خانم های سرپرست خانواده رو دعوت به کار کنیم و ....
۴- با خرید کالای ایرانی از کارگران ایرانی حمایت کنیم ✌️🇮🇷
و....پیشنهادات دیگه رو شما بگید تا به متن اضافه کنم
✍به قلم مامان حانیه و محمدحسين
@sofrebanovanbeheshti
#پسماند_تر
#خشکاله
#تولید_داخلی
#اقتصاد_مقاومتی
#تهران
*لیست مراکز و آدرسهایی که خشکاله های تولیدی شما رو ماهانه در مناطق مختلف تهران تحویل میگیرند.*
❗️دقت کنید حتما خشکاله ها مثل چیپس شکننده باشند و حتی کوچکترین رطوبتی نداشته باشند.
❗️حتما در بازه زمانی روز ۲۰ تا ۲۵ اُم هر ماه به این آدرسها تحویل دهید.
کانال بله:
https://ble.ir/tabiat_molke_emamzaman_ast
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
اگه برای پف کردن خمیر عجله داری از این ترفند استفاده کن که زود عمل میاد 🤗
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
میدونی حبوبات آش رشته رو با آب سرد بپزی یا آب جوش ؟
اگر حبوبات پخته باشه باید به اب جوش اضافه کنید
اگر حبوبات خام رو میخواید بپزید اب سرد باشه
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد.برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم استفاده کنید
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
سلام خانمای پر انرژی 💪🥰
امروز #روز_معلم هست و باید از #معلم و #معلمی گفت 🤗
آخه #معلم که باشی درس ایثار و شجاعت ، عشق و محبت ، عرفان و حکمت را در مناجات هایت عاشقانه می آموزی.
معلم که باشی در اوج شجاعت و دلاوری ، یتیمان و اسیران هم کنارت حسِ رضایت دارند.
معلم شده ای که صحیفه ی مومن بی عنوان نماند .
معلم که باشی غیر از انسان ها ، چاه ها و نخل ها هم، همدم و رفیق خواهند داشت.
اصلا معلم است و صبرش حتی اگر استخوان در گلو و خار در چشم باشد.
معلم که باشی ، حاضری برای هوشیار کردن دانش آموزانت خود را فدا کنی ، آن گاه عاشقانه زیر لب بگویی : فُزْتُ و ربِّ الکعبه .
پس روزت مبارک معلم امــــــّــــت😍
من ستایشگر معلمی هستم که به من اندیشیدن را آموخت، نه اندیشهها را!
(استاد #شهید_مرتضی_مطهری)
✅ معلم ها میتوانند #قهرمان زندگی هرآدمی باشند و سرنوشت زندگی دانش آموزشون رو رقم بزنند.
🎁معلمی شغل نیست
عشـــــــــــ❤️ـــــــــق است
قشنگ ترین روز خدا بزرگداشت پاکترین
شغل دنیا برشریفترین بندگان خدا مبارک باد🎁🎊
🎁 #روز_معلم را خدمت معلمین حاضر در کانال و گروه و همینطور روز_معلم رو به همه معلمانِ تربیتکنندهی سربازانِ اسلام و قرآن شما مادران گرامی تبریک عرض می کنیم. 🎊🎉
از همه مهمتر به دو معلم بزرگ زندگیمون، دو استاد تمام دانشگاه عمرمون، #پدر و #مادر هامون تبریک ویژه عرض میکنیم.
با آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای شما عزیزان❤️❤️❤️
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#نان_نارگیلی🥥🥥
مواد لازم :
شیر ولرم ۱ لیوان
پودر خمیر مایع ۱۰ گرم
شکر ۱ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد ( زرده رو برای رومال کنار بزارید)
عسل ۲ ق غ
روغن مایع ۱/۴ لیوان
آرد حدودا ۴۰۰ گرم
نمک ۱ ق چ
مواد میانی :
تخممرغ ۱ عدد
شکر ۲ ق غ
پودر نارگیل چرب ۵۰ گرم
کره ۲ ق غ
وانیل نصف ق چ
طرز تهیه :
ابتدا پودر خمیر مایع ، شکر و نصف لیوان شیر ولرم رو باهم ترکیب کنید و درش رو بزارید و حدود ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خمیر مایع عمل بیاد.
سفیده تخم مرغ ، عسل ، شیر، روغن، نمک و خمیر مایع عمل اومده رو باهم مخلوط کنید و آرد رو که الک کردید طی چند مرحله و کنترل شده به مواد اضافه میکنید ارد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد حدود ۱۰ دقیقه خمیر رو حسابی ورز بدید تا چسبندگیش از بین بره و کاملا لطیف بشه ( مقدار کم چسبندگی خمیر طبیعی هست )
بعد روی خمیر رو بپوشانید و حدود یک الی یک ونیم ساعت در محیط اشپزخونه بهش استراحت بدید.
در این فاصله مواد میانی رو آماده کنید
ابتدا تخم مرغ رو در ظرفی بشکنید هم بزنید تا از لختی در بیاد سپس شکر ، کره ، وانیل و پودر نارگیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری بشه ( بهتره آخرای عمل اومدن خمیر مواد میانی آماده بشه خیلی زود آماده نکنید )
وقتی خمیر ور اومد پف خمیر رو بگیرید و یه چونه بزرگ بگیرید و حدود ۱۵ دقیقه بهش استراحت بدید و بعد به کمک وردنه خمیر رو به شکل مستطیل باز کنید ( خمیر من ۳۰ در ۲۵ بود ) سپس مطابق کلیپ مواد میانی رو روی دو سوم خمیر بریزید و صاف کنید و مطابق فیلم خمیر رو تا بزنید و ۸ قسمت کنید و شکل بدید و در قالبی که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید بچینید ( قالب ۳۰ در ۲۰ ) وبعد روی خمیر رو بپوشانید حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
بعد با یک عدد زرده تخم مرغ یک قاشق شیر و یک قاشق چای زعفران غلیظ خمیر رو رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت تقریبی ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بسته به داغی فرتون بهش زمان بدید تا کامل بپزه 😊
وقتی نون خنک شد روش رو عسل رقیق شده یا شربت بار بزنید تا براق بشه.
نکته :من شیر نداشتم بجاش آب استفاده کردم.
بعد اینکه آب نسبت به دستور برای من بیشتر استفاده شد آن هم بخاطر نوع آردم هست.
فو ق العاده خوشمزه و نرم و سبک هست
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
اینم طرز پیچیدن نان نارگیلی