eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
「 ܝߺ‌ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 ✋ ســـــلام خوشگلاے تو خونه 😍مامانای نمونه😍حالتون چطوره؟ روز گرم تابستانی تون پرنشاط ☀️🍃 الهی که گل لبخند از لباے قشنگتون نیوفته هیچ وقت😌 واااای خدا 🤩 چه هفته ای شروع شد🤗 دهه ولایت ولادت امام هادی ؏ـلیه السلام و در چند قدمی 🎉🎈🎊 پاشو پاشو بانوجون🌱 امروز برای یه روز شاد و پرانرژے تمام تلاشت رو بکن 😉💪 مامان خانم تو این روز عزیز خدایی نکرده از اونایی نیستی که نشستن و بی حوصله اند و هیچ کاری هم نمی کنن بعدش میگن ما که اصلا انرژے نداریم ..🥴 امـــــروز دود کردن اســـــفند و ســـــلام و صلوات بر محمـــــد و آلشﷺ ☘فراموش نشه لطفا ✋ همین یه کار ســـــاده خیلی از احوال بد رو میشوره میبره ...😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر پرچرب و محلی : یک لیتر یا چهار لیوان شکر : ۳۰۰ گرم ثعلب : یک قاشق غذاخوری سرخالی خامه صبحانه : یک بسته که از این یک بسته ۱۰۰ گرمشو برای داخل بستنی استفاده میکنیم و ما بقیشو برای درست کردن خامه خشک استفاده میکنیم گلاب : نصف لیوان زعفران : مقداری ( دقت کنید زعفران رو کمی بیشتر بریزید چون برا اثر سرما رنگ زعفران کم رنگ تر میشه ) مغزیجات دلخواه : مقداری وانیل : از نوک قاشق مرباخوری کمی بیشتر ابتدا شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کرده این کار برای اینه که ثعلب گوله گوله نشه‌ بعد شیر رو روی حرارت گزاشته ی جوش که زد شکر و ثعلب رو به حالت بارانی و کم کم اضافه کرده و مدام هم میزنیم که ثعلب گوله گوله نشه بعد اینا که با هم مخلوط شدن ۱۰۰ گرم خامه همدمای محیط رو اضافه کرده و مخلوط که شد گلاب هم اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم و از صافی ردش میکنیم. مواد رو نصف کرده و داخل دو تا کاسه حتما استیل میریزیم به یکی وانیل و به دیگری زعفران اضافه کرده و میزاریم از دما بیفته میزاریم فریزر بسته به دمای فریزتون وقتی که اطراف بستنی یخی شد درش میاریم و هر دوتا کاسه رو هم میزنیم و میزاریم فریزر و اینکار رو چند بار تکرار میکنیم (با این کار بستنی یخ نمیزنه و سفت نمیشه) تا بستنی خودشو بگیره و کشدار بشه. از قبل خامه ای که مونده بود را روی یک سینی استیل پلاستیک فریزر کشیده و خامه رو روش نازک میکشیم و میزاریم فریزر تا خامه خودشو بگیره و سفت بشه به این میگن خامه خشک. نصف خامه خشک و مغزیجات دلخواه (من گردو وپسته خرد شده ریختم ) رو اضافه میکنیم به یک کاسه. بعد مواد این کاسه را در یک قالب ۲۰ در ۳۰ که قبلا تهش رو با آب مرطوب کرده و پلاستیک فریزر پهن کردیم میریزیم و میزاریم سفت بشه. بعد مابقی مغزیجات و خامه خشک را در کاسه دیگرکه توی فریزره ریخته و روی بستنی میریزیم و اینطوری بستنی دورنگ میشه و میزاریم فریزر تا صبح خودشو بگیره و سفت بشه. بعد برش میزنیم و با نون بستنی میل میکنیم. میتونید حتی بستنی رو یک رنگ هم درست کنید یا فقط زعفرانی یا فقط وانیلی نوش جان 😋😋   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳🌱⃢🍳 پیازداغ اینجوریه دیگه 🥴🤪😂 با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨به صداقت تاریخ، امتداد خط غدیر، انقلاب اسلامی ایران است. امروز جهان به ولایت امری علی محتاج است. آری! غدیر،یک اتفاق نیست،یک انتخاب است به وسعت تاریخ؛انتخاب گر باشیم.   @sofrebanovanbeheshti