فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی 🌱⃢🌧
✅ قواعد و چگونگی غربال آخرالزمان
#استاد_شجاعی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#کدو_حلوایی
#دسر_کدو_حلوایی
کدو حلوایی ۱عدد کوچک
شیره ی انگور ۶قاشق غ خوری
هل ۲عدد
چوب دارچین ۲عدد
زعفران ۴ق غ خوری
آب یک لیوان
کره ۲۰گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#خورشت_به_آلو
یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین خورشت هاست
گوشت چهار صد گرم
پیاز متوسط دو عدد
به اصفهان دو عدد
آلوی خورشتی یک پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق
رب انار چهار قاشق
گردو مقداری
شیره انگور یا خرما دو سه قاشق
نمک فلفل زردچوبه دارچین زعفرون
به رو خیلی ریز نکنید ،زعفرون رو به صورت مایع داخل خورشت میشه بریزید
شیره انگور طعم ملس بینظیری بهش میده
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌
گاهی برآورده شدن آرزوی یه نفر
از مسیر قلب تو میگذره
راه باش!
خدا برات جبران میکنه🌸
سلام اهالی بهشت 🌱
صبح چهارشنبه تون امام رضایی💚
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقال
🍊تخم مرغ :2عدد
🍊شکر :150g
🍊روغن : 1/2پ
🍊ماست : 1/3پ
🍊آرد :200g
🍊آب پرتقال :100g
🍊پودرنارگیل :4ق غ
🍊پوست پرتقال رنده شده : 1عدد(فقط قسمت نارنجی آن رنده شود.)
🍊پ ک : 1ق غ
تخم مرغ وشکررابخوبی همزده تا کشداروکرم رنگ شود.
ماست ورنده پوست پرتقال وپودرنارگیل وروغن رااضافه نموده...درحد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد وپ ک ازقبل الک شده رادر3مرحله اصافه کرده با لیسک فولد کنید.
درقالب ازقبل چربشده مایه کیک رابریزید.دو3مرتبه قالب رابزمین بکویید(قالب18میان تهی باشد. )
بمدت45 دقیقه باحرارت 175دقیقه کیک پخته خواهدشد(البته بعداز30دقیقه باخلال چوبی آنراامتحان کنید...اگرچیزی بهش نچسبید15دقیقه ی دیگرادامه ی پخت میباشد.(درجه حرارتها بمیزان دمای فرتون متغیره )..
لازم به ذکره من کیکهامودر،،فردستی،،همیشه میپزم..عالیی آسان وبدون دردسر کیکهاپخته میشه.(درقابلمه ای سه پایه بگذارید از یک ربع قبل گازوروشن کنید...درقابلمه بایددارای دم کنی ضخیمی داشته باشه...سپس قالب راروی سه پایه بگذارید...طبیعتا مدت پختش بیشترخواهد بود)
وقتی کیک پخته شد وحرارت راخاموش کردید.بعداز10دقیقه قالب راخارج کنید وبصورت وارونه قالب را روی تورسیمی گذاشته وقتی کاملا خنک شد...به ظرف سرو انتقال دهید..وبه دلخواه تزیین کنید.
نوش جان😋
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سیب_زمینی
#فینگرفود
این دفعه داخل سینی فر درست شده و بخاطر تنوع هم داخلش به جای مرغ نگینی ؛ سوسیس خانگی ریخته شده😜😁
شمیم مهر
اینم دستورش🔰🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/66089
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️
از هوش مصنوعی خواستن در مقابل یک شام یک بیلیون دلاری،
باارزشترین و بینقصترین میز شام دنیا رو به تصویر بکشه
پاسخ خیلی جالب بود!
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه🔰
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
چند روز پیش مارمالاد درست کردم و مقدار ژلاتینی که بهش زدم کم بوده میشه حالا ژلاتین آماده کنم بریزم داخلش ؟یا باید حتما بزارم روی گاز و اضافه کنم وجوش بخوره؟
#پاسخ
به نظرمن جوش بخوره بهتر هست البته زباد جوش ندید که بیش از حد غلیظ بشه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
اگه مواد کیک رو دو برابر کنیم مدت زمان هم زدن که تو دستورش هست رو هم باید دو برابر کنیم؟
#پاسخ
نه لازم نیست
همیشه تخم مرغ ۷ الی ۸ دقه تا کرم رنگ و کشدار بشه
روغن و مایعات هم فقط در حد مخلوط شدن
آرد هم با لیسک فقط فولد میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
من دوست دارم روی کیک های عصرانه ترک بخوره چیکار کنم
#پاسخ
بعد از ریختن مواد کیک روشو با یه چاقویی که آغشته به روغن خط بندازید.
@sofrebanovanbeheshti