#عدس_پلو👇
برنج ۳ پیمانه
عدس ۱ تا ۱/۵پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
کشمش نصف پیمانه
خرما ۷ عدد
زعفران مقداری
پیاز یک عدد
آرد سوخاری دو قاشق
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه
عدس را کمی خیس کرده و با آب کم میپزیم.
تو این فاصله گوشت ها رو اماده میکنیم با دو قاشق آرد سوخاری که خودمون درست کردیم با نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز رنده شده قلقلی کرده و تو کمی روغن سرخ میکنیم و
بعد با حرارت پایین میگذاریم کمی بپزد
و برنج رو تو عدس پخته میریزیم و بعد از پخت آبکش میکنیم و تزیین میکنیم😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#کشک_بادمجان👇
3عددبادمجانِ کوچک ولی تپل
پیاز2عددیکی بزرگ
یک عددمتوسط.
گوجه فرنگی یکی
اول بادمجان های پوست گرفته شده روحلقه های تقریباکلفت برش زدم.
بعد ابپزکردم
بانمک وزردچوبه 15دقیقه میپزه.
درهمین حین پیازهاروسرخ کردم.
بادمجوناکه پخت کوبیدم به پیازاضافه مخلوط کردم
یکدونه گوجه روخردکردم روش.
نمک وکشک هم زدم.
گذاشتم به روغن بیافته..
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
🔴🔴🔴 #نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
#نکات_پخت_کیک
⚠️ چرا کیک خمیری و سنگین است ؟
مواد کیک خوب مخلوط نشده است. تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است. دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است
ادامه دارد...
@sofrebanovanbeheshti
🔴🔴🔴 #نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
#نکات_پخت_کیک
⚠️ چرا کیک به قالب چسبیده است ؟
قالب به درستی چرب نشده است
قالب به درستی اردپاشی نشده است
کیک به اندازه کافی نپخته است
کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.
ادامه دارد...
@sofrebanovanbeheshti
🔴🔴🔴 #نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
#نکات_پخت_کیک
⚠️چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط ان فرو رفته است ؟
فر قبل از پخت کیک گرم نشده است
شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است. مواد اندازه کافی مخلوط نشده است. میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است. میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است. از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است. مواد به درستی در قالب پخش نشده است. کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است
⚠️ چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟
مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است
سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است. مدت پخت کیک طولانی بوده است. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است، میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است
ادامه دارد...
@sofrebanovanbeheshti
🔴🔴🔴 #نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
#نکات_پخت_کیک
⚠️چرا کیک حالت چروکیده و بهم فشرده دارد ؟
قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است، قالب بیش از حد چرب شده است
مواد بیش از حد مخلوط شده است، مقدار مایعات زیاد بوده است، کیک بیش از حد پخته است
⚠️ چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟
دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است
پخت کیک کافی نبوده است، میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است، قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است. کیک در هنگام پخت تکان داده شده است. در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است. زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است. بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است. مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است. مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است
ادامه دارد...
@sofrebanovanbeheshti
🔴🔴🔴 #نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
#نکات_پخت_کیک
⚠️ چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است کیک به اندازه کافی نپخته است
⚠️چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟
کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است. شکر ، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است
ادامه دارد...
@sofrebanovanbeheshti
🔴🔴🔴 #نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
#نکات_پخت_کیک
چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است ؟
مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است
میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است
دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است .
هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است
کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است
بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است
میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است
اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است
فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر
ادامه دارد...
@sofrebanovanbeheshti