#ژله_رنگین_کمان😋
مواد لازم سه بسته پودر ژله با طعم های آلبالو و بلوبری و نوشابه ای لازم داریم.
ابتدا سه کاسه استیل یا چینی رو بیارید و هر یک بسته پودر ژله را درون یک کاسه بریزد .
سپس به هر کدام یک و نیم لیوان اب ولرم اضافه کرده و بن ماری کنید یعنی با حرارت غیر مستقیم هم بزنید تا مواد کاملا صاف و یکدست شوند.
خب حالا سه تا مایع ژله ی بن ماری شده داریم باید یکی دو ساعت صبر کنید تا کاملا خنک بشن.
بعد شیر را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه یعنی شیر و مایع ژله هر دو هم دما شوند.
سپس قالب رو که از قبل با دو قطره روغن با کمک پنبه چرب کردید رو بیارید. حالا مایع ژله آلبالو رو بیارید و مایع رو دو نصف کنید. به نیمی چهار پنج ق غ شیر اضافه کنید و هم بزنید همین .
اول اون مایع رو که با شیر مخلوط کردم ریختم کف قالب البته ارام ارام و با قاشق ریختم کف قالب.
بعد گذاشتم یخچال تا نیم بند شه تقریبا بیست دقیقه تا نیم ساعت طول کشید.
بعد از یخچال در اوردم و نیمه دیگر مایع ( آلبالو ) رو اروم اروم با قاشق ریختم روش و مجدد گذاشتم یخچال تا ببنده. پس چی شد؟؟
یک لایه مایع ژله که با چند قاشق شیر مخلوط شده یه لایه مایع ژله به تنهایی.
لایه اولم آلبالو بود که قرمزه.
لایه بعدی بلوبری هست که ابیه .
و لایه اخری هم نوشابه ای که قهوه ایه .
به همین ترتیب لایه ها رو ادامه بدید تا اخر.
حالا اگه دیدید اواخر کار مایع هایی که بیرون هستن دارن سفت میشن
کافیه ده پانزده ثانیه بن ماری کنید دوباره به حالت اول برمیگردن. اخرین لایه رو که ریختید قالب رو بگذارید یخچال تا سه ساعت و بعد لبه ها رو با ته سوزن از قالب جدا کنید .
برای من که خیلی راحت بدون گذاشتن قالب در اب داغ برگشت.
قالب های پلاستیکی برای ژله عالین.
منظورم پلاستیک خشک هست. ژله هایی که داخلش شیر به کار میره خییلی راحت برمیگردن.
دوستان نیم بند یعنی ژله خودشو گرفته فقط روش یکم حالت چسبنده داره. یعنی کج میکنی ژله نمیریزه اما روش چسبندس یکم.
حتما حتما حتما مواد لایه ها رو اروم و با قاشق بریزید که لایه قبلی سوراخ نشه.
شمیم مهر 🌷
@sofrebanovanbeheshti
#شربت_نعنا👇
نبات رو پودر میکنیم یه لایه نعنا تازه میریزیم یه لایه پودر نبات بعد دوباره نعنا تازه تا شیشه پر بشه بعد درش رو میبندیم و ۴۰روز جلو آفتاب داغ میذاریم بعد که ۴۰روز گذشت با صافی صاف میکنیم و درون شیشه نگهداری میکنیم و یه شربت ضدنفخ یا برای رفع دل درد و دل پیچه فوق العاده است حتی مثل شربت نعنا با آب خنک هم میشه نوشیده بشه
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی👇
خمیر پیراشکی
۲عدد تخم مرغ
۱/۲پیمانه شکر
۱پیمانه شیر ولرم
۲ق س خمیرمایه
۱/۳پیمانه کره
نوک کارد نمک
۴پیمانه آرد (حدودا)
مواد لازم کرم پیراشکی
۱پیمانه شکر
۱و۳/۴پیمانه آرد
۱/۲پیمانه شیر
۱/۲ق چ وانیل
۵۰گرم کره
آب ولرم و شکر و خمیرمایه را در ظرفی مخلوط کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم
بعد آرد و شکر و نمک و بقیه مواد را به خمیر مایه آماده شده اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدست به دست بیاد.
دقت کنید شیر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه
حالا خمیر را در ظرفی که چرب شده میذاریم و روی آن را میپوشاند و به مدت ۲ساعت در جای گرمی استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر شود
روی سطح کار آرد میپاشیم و خمیر را به قطر نیم سانت پهن میکنیم و با قالب گرد خمیر را قالب میزنیم و روی آنها را پوشانده و این بار ۲۹دقیقه خمیر های قالب زده را کنار بگذارید تا حجم آن دوبرابر بشه و بعد در روغن داغ سرخ میکنید
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_لوبیا_سبز👇
لوبیا سبز۲۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
سیب زمینی۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
ادویه کاری به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ابتدا لوبیا سبز را تمیز می کنیم و می شوییم. سپس خردشان می کنیم و به قطعات تقریبا ۱ سانتی متری تبدیلشان می کنیم.
لوبیاهای خرد شده را با مقداری آب در یک قابلمه می ریزیم و اجازه میدهیم با شعله ملایم خوب بپزند.
بهتر است برای پخت لوبیاها آب کمی بریزیم تا زمانی که لوبیاها پختن آب اضافه در قابلمه باقی نماند.
حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند سپس فلفل دلمه را خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.
بعد از اینکه فلفل دلمه ای و پیاز را خوب تفت دادیم آنها را به لوبیا سبز پخته شده اضافه می کنیم.
در اینجا نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه می کنیم و خوب تفتشان می دهیم.
حالا سیب زمینی را با مقداری آب در قابلمه ای می گذاریم تا آبپز شوند.
بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب پخت آنها را در یک کاسه بزرگ رنده می کنیم.
تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه خوب می زنیم سپس به سیب زمینی رنده شده اضافه می کنیم.
حالا مخلوط لوبیا سبز پخته شده را نیز به ظرف اضافه می کنیم.
نمک ، فلفل سیاه ، پودر کاری و زعفران دم کرده را به مایه کوکو لوبیا سبز اضافه می کنیم.
مایه کوکو را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.
یک تابه متناسب با مقدار مایه کوکو روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
نوش جان 😋
@sofrebanovanbeheshti