#دسر_پودینگ_مغزدار👇
شیر ۳لیوان
شکر ۴ق غذاخوری
نشاسته ۵ق غذاخوری
گلاب ۲ق غذاخوری
موز ۲عدد
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
گردو به مقدار کافی
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
تمام مواد بجز گلاب را باهم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا به غلظت فرنی برسد و بعد گلاب را اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
ته قالب را چرب کرده و مقداری از پودینگ را میریزیم و رویش را با بیسکویت،موز و گردوی خرد شده میپوشانیم و دوباره پودینگمان را روی مواد ریخته و به مدت۴ساعت در یخچال گذاشته تا خودش رابگیرد،
سپس در ظرف سرو برگردانده و رویش را با سس شکلات،شکلات رنده شده و .... تزیین میکنیم.
این دسر خوش طعم را با کاکائو،نسکافه،زعفران و ...
هم میتوان درست کرد،طعم کاکائو بینظیره
🌺🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍹🍹
yegane
#كيك_پرتقالی👇
تخم مرغ ۳عدد
آرد ٢ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
شیرولرم نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چایخوری
تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن برقی یه دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه .
شیر و روغن رو بریزید و هم بزنید .
حالا رنده پوست پرتقال و نمک راهم اضافه کنید،دراین مرحله هرچی بیشتر هم بزنید بهترست،
پنج دقیقه مواد راهم زده،سپس آرد رو با بیکینگ پودر الک کنید و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
كف قالب رو چرب کنید و کمی آرد بپاشید
بعد مایع کیک رو بریزید توي قالب و به مدت ٥٠ دقيقه بگذاريد تو فر از قبل گرم شده در دماي ١٨٠ درجه تا بپزه .
دمای فرها متغیره،داخل فرمن یکساعت پخت،
بعد ۴۵دقیقه با خلال دندون تست کنید
اگه به خلال مواد کیک نچسبید کیکتون آمادست
نوشجان☺️☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_هویج👇
هویج نیم کیلو.
آردسفید1/5لیوان.
شکر یک تا 1/5لیوان.
گلاب نصف لیوان.
روغن مایع نصف لیوان.
زعفران آب کرده سه ق غذاخوری
پودرهل کمی
هویج راخوب پخته وپوره می کنیم.
آرد را کمی بو داده تا بوی خامی آرد برودولی رنگ آرد خیلی تغییرنکند چون رنگ حلوا تیره میشود
بعد روغن رااضافه وآردرا باروغن هم کمی تفت میدهیم
هویج پوره شده+شکر+گلاب+پودرهل+زعفران را اضافه و مرتب هم میزنیم تا جایی که حلوا وسط ظرف جمع شود.
حلوای خوشمزه و خوشرنگ ما آماده است😊
(اول یک لیوان شکرمیریزیم و کمی بعدمیچشیم اگر لازم بود بقیه شکر راهم میریزیم.)
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_نارنج👇
اول نارنج هارو شستم و بعد پوستشونو با قسمت ریز رنده،رنده کردم.
فقط قسمت نارنجیشو باید رنده کنیم (خیلی عمیق رنده نکنیم)
بعد نارنج هارو از وسط نصف کردم و آبشو گرفتم(آبش دو سه روز برای سوپ و سالاد و.. قابل استفاده هستش)
بعد با یه قاشق توشونو خالی کردم.
بعد تو یه قابلمه ریختم و توش آب سرد ریختم و یه شب تا صبح موند تا یکم تلخیش گرفته بشه
صبح آبشو خالی کردم و دوباره آب ریختم و گذاشتم بجوشه.
باید دقت کنیم خیلی نجوشه در حد دو سه دقیقه کافیه چون تلخیش بیشتر جذب میشه
باید 4_5بار آبشو عوض کنیم و بجوشونیم تا کامل تلخیش بره.
بعد تو یه ظرف شیره مربا رو درست کردم
برای 7کیلو نارنج 5و نیم کیلو شکر استفاده کردم و آبشم چشمی ریختم🙈حدود دو سه لیوان.
شیره ی مربا یکم بهتره غلیظ باشه چون بعد اضافه کردن نارنج ها رقیقتر میشه
بعد نارنج هارو اضافه کردم و چند دقیقه بعد خاموش کردم
یه دمکنی روش گذاشتم تا چند ساعت که خنک بشه (برای رنگ بهترش)
و بعد تو ظرف ریختم
موقع سرو با خلال پسته تزیین میکنم😌😌
عالی میشه😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_سه_آرد_مجلسی👇
آرد سفید : 125 گرم
ارد برنج 125: گرم
آرد نخودچی : 80 گرم
شکر : 3 پیمانه
آب : 3 پیمانه
روغن مایع : 200 گرم
کره : 25 گرم
گلاب : نصف پیمانه
محلول زعفران : 3 قاشق سوپخوری
پودر پسته و پرک بادام برای تزئین
اول شهد رو آماده می کنیم....
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم...
بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم
اول از همه اینو بگم که مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلییییی توی طعم این حلوا مهمه...
اگه خونگی باشن مسلما صد برابر بهتره ....
باز یه نکته دیگه اینکه چون ری کردن برنج فرق می کنه پس مسلما میزان روغن ممکنه کم و زیاد بشه...
پس توی ریختن روغن دقت کنین و کم کم بریزین
اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده...
بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم
بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه..
چون آرد نخودچی زودی می سوزه
هرکدوم آرد ها رو 15 دقیقه ولی نخود چی رو 10 دقیقه کافیه تفت بدیم...
بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت
کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم..
از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین...
حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند.
حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوهای روشن دربیاد تفت می دیم...
این مقدار روغن برای آرد من زیاد بود و من دقت نکردم و همه رو ریختم همون اول
تند تند هم می زنیم تا نسوزه ...
بارها هم گفتم چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین...
کمی از اون رو توی پیشدستی یا نعلبکی سفید می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش می ریزیم..
هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو اضافه می کنیم به آرد و روغن
حالا شربت آمادهی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم...
مراقب باشین نپاشه روتون و نسوزین...
تابه رو از روی حرارت بردارین...
گفتم کم کم...
ممکنه همه شربت استفاده نشه..
خودتون متوجه می شین...
اگه هم شربت زیادی ریختین کمی روی حرارت بگذارین و هم بزنین
تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.🌺🌺🌺🌺
اگر خواستید از پیمانه استفاده کنید
از هر ارد یه لیوان
البته نخودچی رو کمی کمتر
روغن هم یه لیوان
شکر واب هم سه لیوان
میتونین شکر کمتر بریزین یا اب چهار تا لیوان بریزین
@sofrebanovanbeheshti
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
✅ جزو واجبات طب اسلامی و بهداشت اسلامی، بسم الله گفتن قبل از غذاست.👌
✅ اگر بگوییم بسم الله بهترین آیه در قرآن است گزاف نگفته ایم زیرا حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید من نقطهٔ زیر با هستم.
✅ سعی كنيم زمان كشف عورت و زناشويی حتما بسم الله را بگوييم كه بسيار سفارش شده است و ترك آن خطرات جدی را به همراه دارد.
✅ در صورت گفتن بسم الله اول غذا ، نباید انسان حرف بزند اگر انسان وسط غذا حرف بزند مجددا باید بسم الله بگوید و اگر نگوید ایمن نیست که غذا به او آسیب نزند.
✅ اگر غذا چند رنگ باشد برای هر رنگ غذا یک بسم الله نیاز است و الّا غذا به انسان آسیب می زند و معده مشکل پیدا می کند.
✅ اگر انسان فراموش کرد بسم الله بگوید خوب است هر وقت یادش آمده بگوید: بِسمِ الله عَلی اَوَّلِهِ و آخِرِه .
✅ کاملترین، آن کاری است که حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام انجام می دادند و آن بسم الله گفتن برای هر لقمه است .
✅ خاصیت بسم الله این است که شیطان میکروب و ویروس را دور میکند و ملائکه را جلب میکند تا برای خورنده غذا دعا کنند .
✅ کاملترین بسم الله این است که انسان بگوید:
"بسم الله خیر الاسماء بسم الله ملء الارض والسماء الرحمن الرحيم الذي لا يضر مع اسمه شيء ولا داء"
👌بسم الله گفتن را فراموش نکنید . 👉
👌در روز قیامت جزو کسانی باشید که بیشترین بسم الله را در مدت عمر گفته باشند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
دیگر آن خندهی زیبا به لب مولا نیست
همه هستند ولی هیچ کسی زهرا نیست
قطرهی اشک علی تا به ته چاه رسید
چاه فهمید که کسی همچو علی تنها نیست
شهادت #حضرت_فاطمه_زهرا_(س) تسلیت باد
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🆔 @sofrebanovanbeheshti
💠 #حنا_درمانی
بنظرتون چرا خانم ها در قدیم از حنا استفاده می کردند؟؟
یکی از مشکلاتی که الان در بین خانم ها شیوع پیدا کرده، مساله عدم قاعدگی و یائسگی زود رس است.
یکی از بهترین درمان های آن #حنا کردن موهای سر است.
در ایام قدیم خانم ها برای #تنظیم_قاعدگی از حنا استفاده می کردند.
🍃روش درمانی:
سه شب، یک شب در میان حنا به سر بگذارند.
حنا تصفیه کننده خون هم هست.
امتحان کنید، شبی که حنا میگذارید رنگ ادرار در روز بعد تغییر میکند.
🍃راستی میدونستید یکی از فرق های شیعیان با یهودیان حنا به سر گذاشتن است؟؟
برای همین است صهیونیست ها تلاش کردند سنت خضاب با حنا را بردارند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🌺 همسری همچون حضرت زهرا سلاماللهعلیها
❇️ حضرت آیتالله خامنهای تعریف شوهرداری را از زندگی حضرت فاطمه اقتباس کردهاند و اینگونه بیان میکنند:
💝 «یک وقت انسان فکر می کند که شوهرداری، یعنی انسان در آشپزخانه غذا بپزد، اتاق را تر و تمیز و پتو را پهن کند و مثل قدیمیها تشکچه بگذارد که آقا از اداره یا از دکان بیاید! شوهرداری که فقط این نیست. شما ببینید شوهرداری فاطمه زهرا (س) چگونه بود. ایشان همسر مردی شد که تمام زندگیش جهاد فیسبیلالله بود.» ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
✅ از آنجایی که حضرت فاطمه (س) در همه ابعاد و وجوه زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعیشان اسوه زنان مسلمان جهان بودهاند، در ایام شهادت ایشان برآن شدهایم به آیین همسرداری آن حضرت اشاره کنیم تا بتوانیم با پیاده کردن این اصول، گامی درجهت بهبود فضای داخلی خانه و روابط با همسرمانمان برداریم❤️
🌺 همسری همچون حضرت زهرا سلاماللهعلیها
🌷 رعایت عشق و احترام
یکی از اصول بسیار مهم درهمسرداری حضرت زهرا (س) رعایت احترام نسبت به حضرت علی (ع) بود. در این راستا امیرالمومنین میفرمایند: «یکبار این زن در طول دوران زناشویی، مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد.»
🌷 بهترین حامی و پشتیبان
ما خانمها باید همواره در طول زندگی بهترین پشتیبان و حامی روانی برای همسرانمان باشیم. حضرت زهرا همواره همپایه و همسنگ امیرالمؤمنین بودهاند. در روایت آمده «سمیت فاطمة، زهراء ... «فاطمه را زهرا نامیدند، چون روزی سه بار در چشم علی علیهالسّلام میدرخشید.» در این راستا رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند: «زن اگر در هر میدانی پشتیبان مرد باشد، نیروی مرد به چندین برابر میرسد.»
🌷 چطور شبیه حضرت زهرا باشیم
بسیاری از ما به این دلیل که خودمان را خیلی از ائمه دور میدانیم، میگوییم ما کجا و حضرت زهرا کجا؟ و ما اصلا نمیتوانیم شبیه آن حضرت باشیم. درنتیجه تلاشی نیز نمیکنیم. حضرت آیتالله خامنهای میفرمایند:
🏴 «ما باید خودمان را به این مرکز نور نزدیک کنیم؛ و نزدیک شدن به مرکز نور، لازمه و خاصیتش، نورانی شدن است. باید با عمل، و نه با محبت خالی، نورانی بشویم؛ عملی که همان محبت و همان ولایت و همان ایمان، آن را به ما املاء میکند و از ما میخواهد. با این عمل، باید جزو این خاندان و وابستهی به این خاندان بشویم.» ۱۳۷۰/۱۰/۰۵
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
KhanevadeMotaali13-18k.mp3
7.56M
#خانواده_متعالی
#استاد_پناهیان
#جلسه_سیزدهم(کمحجم)
📝 موضوع:
" ✨خانواده ، کانون تربیت ولایی✨ "
@Zendegi_Bakhsh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_دوازدهم(کمحجم) 📝 موضوع: " 💌 رعایت احکام اسلام، حل ریشهای
جلسه دوازدهم☝️
ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️
التماس دعا 🙏