eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بله درس مهمی گرفتم... وقتی بچه 2 ساله خواهرم را نگهداری کردم تا مادرش بیرون برود و به کارش برسد... و بچه وقتی متوجه غیبت مادرش شد شروع به گریه کرد... و هیچ جور آرام نمی شد.. خوراکی... گردش... هر چه قبلا برایش جذاب و شیرین بود دیگر برایش جالب و جذاب نبود .. 🤔 فهمیدم توحید این بچه از من خیلی قوی تر است.. وقتی پروردگار و افریدگارش را در کنارش حس نمی کند از هیچ چیز دیگری لذت نمی برد... ........ تنها وقتی آرام می شد که می رفتیم کنار پنجره تا آمدن مادر را ببینیم!! و من فهمیدم ما چقدر عقب هستیم!! چشم به راه مولا و اقایمان نیستیم.. نفهمیدیم هر نعمت و لذتی در کنار او معنا پیدا می کند... خود را مشغول کردیم به اسباب بازی دنیا و از روح عالم غافل شدیم... 😞 و نمی دانم تا کی راضی هستیم در این وضع زندگی کنیم.. من اول درباره ی گریه و بی قراری بچه مقاومت کردم و تلاش کردم آرامش کنم... ولی وقتی پایداری او را دیدم به مادرش زنگ زدم و گفتم زودتر بیا این بچه آرام نمی گیرد... خواستم بگویم... اگر بی قرار یار باشیم... بی قرار حقیقی نه شعاری!! بالاخره خبر به یار می رسد... بالاخره خبر اگر واقعی و شدید و مهم باشد طبقات آسمان را طی می کند و به محول الحول و الاحوال می رسد... خبر بی قراری و ضجه و تلاش ما به بالا می رسد و اینکه فهمیدیم بی امام نمی توان زندگی شایسته ای داشت و و کسی جز امام و یاران با کفایتش نمی توانند اوضاع دنیا را سر و سامان دهند انشاا... در این صورت دستور ظهور صادر میشود،💪 شاید لازم بود.. مردم از فلانی و بهمانی ناامید شوند... گرانی شدید شود... تا ما متوجه شویم کلید اصلی 🗝 به دست کیست.. ((بله سال مچ گیری نیست..)) زمان آن رسیده که جدا مانند بچه لجباز و امیدوار پا به زمین بکوبیم و ظهور ولی نعمت حقیقی مان را از خدا بخواهیم.. آنقدر اصرار و تلاش کنیم تا... امروز چه درس مهمی گرفتم.. اینکه بدون او هیچ آرامش واقعی و لذت حقیقی وجود ندارد... و من در چه غفلت بزرگ و خسران عظیمی زندگی می کنم.. خدایا ما را و خانواده و دوستان ما را آماده ظهور و پا در رکاب حضرتش قرار بده... 🙏 ما را فارغ از ادعا و شعار حقیقتا آماده ظهور و سربازی اش کن... اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم عجل لولیک الفرج... اللهم عجل لولیک الفرج... یا علی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍 ۹۸🎉🎉😋
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍 ۹۸🎉🎉😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از امروز کم کم دیالوگ مادرا برای اقلام پذیرایی عید از "نخورین تموم میشه"، به "بخورید خراب نشه" تغییر پیدا میکنه😉 با لبخند 😁 و عشق ❤️ آشپزی کنید 😍 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لوه_نون #نون_قابلمه_ای
🍞🍞🍞🍞🍞 ( ) آرد سفید 4 لیوان شیر ولرم 1لیوان کره آب شده نصف لیوان نمک 1ق چ شکر 1+ 4 ق غذاخوری مایه خمیر فوری 1 ق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد خامه 50 گرم زعفران آب شده 1ق غذاخوری پودر دارچین و زنجبیل و زیره سیاه هرکدام 1ق چایخوری. گردو نیمکوب نصف لیوان کشمش نصف لیوان کنجد برای تزیین مواد رومال: کره 20 گرم آب شده عسل 1ق غ زعفران آب شده 1 ق غذاخوری 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 ابتدا مایه خمیر رابه همراه 1ق غ شکر در نصف لیوان شیر ولرم حل کرده 5 الی 10دقیقه استراحت میدهیم در ظرف گودی تخم مرغ رابا چنگال زده نمک را اضافه میکنیم و سپس خامه را در بقیه شیر مخلوط کرده به همراه کره آب شده وشکربه تخم مرغ زده شده اضافه میکنیم سپس سه لیوان آرد و ادویه ها رامخلوط کرده به آرامی اضافه می کنیم گردو و کشمش راهم افزوده و با قاشق مخلوط میکنیم سپس قاشق را کنار گذاشته به آرامی با نوک انگشت کم کم مخلوط کرده با قاشق کم کم آرد را اضافه میکنیم ممکنه تمام لیوان چهارم به کار نرود چون باید خمیر شلی داشته باشیم برای اینکه هنگام ورز دادن خمیر به دست نچسبد دستمان را چرب میکنیم حدودا 5 دقیقه و کافیه حالا ته و دیواره قابلمه تفلون را چرب کرده روی گاز کمی گرم کرده فقط گرم داغ نباشد سپس خمیر را داخل قابلمه باز کرده و یکدست میکنیم روی درب قابلمه دمکنی گذاشته و در جای گرم یکساعت و نیم الی دوساعت استراحت میدهیم تا خمیر کاملا ور بیاید بدون اینکه خمیر را دست بزنیم روی بخاری با شعله نسبتا بالا یا روی اجاق با شعله کم میگذاریم یک و نیم الی دوساعت زمان لازم است تا کاملا بپزد وقتی با سیخ چوبی تست کردیم و چیزی نچسبید نان پخته است حالا مواد رومال را به این صورت آماد میکنیم کره را آب کرده عسل و زعفران آبشده را اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و با قاشق روی نان میریزیم و در فر به مدت 5ـ 4 دقیقه گریل میکنیم نان آماده است به راحتی از ظرف خارج میشود و نوش جان 🔴من ازهل و واتک(رازیانه) برای طعمش استفاده کردم 🔴قابلمه رو بزرگ درنظربگیرین چون این نون پفش زیاده مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️❤️❤️ @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 سلام خانوم های گل من مدتیه یک قاشق چای خوری مایه خمیر با2تا 3 قاشق اب ولرم میگذارم عمل بیاد تو مایه فلافل میکس می کنم البته یک ربع تو ظرف درب بسته هم میگذارم سر کابینت تا بقیه مواد را اماده کنم عالی میشه پف میکنه نخود و پیاز و سیر و جعفری میگذارم ولی سری قبلی از دستور مامان علی و فاطمه یه سیب زمینی کوچک و کمی فلفل دلمه اضافه کردم عالی تر شد تن همگی سالم و دل خودتون و خانواده هاتون در پناه امام زمان (عج) شاد باشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حساب_کتاب 🌧 خداحافظ آسمانِ رجب ... آنقدر بی صدا باریدی و تطهیرمان کردی؛ که خودمان هم، سابقه ی خرابمان، فراموشمان شد! ✨آنقدر دامنت را برای پروازمان باز کردی؛ که زخمی بالانی چو ما نیز، جرأت بال زدن یافتیم! دیگر سفره ات آهسته آهسته جمع می شود .... و ما دوباره دلمان برای نوای "یامن أرجوا" برای "سبحان الله و أتوب إلیه" و برای عاشقانه ترین ترانه ی "لااله الا الله" تنگ می شود! ✨آمدی، تطهیرمان کردی، تا در نیمه ی شعبان، برای زیباترین جشنِ زمین، آماده شویم.... آمدی تطهیرمان کردی، تا زیر سایه ی تنها باقیمانده ی خدا، آشتی کنانی راه بیندازیم و در ضیافت رمضان، غریبگی نکنیم! دست مریزاد بر آسمان تـــو.... که ندیده خرید، و چشم بسته بارید.... ☀️خداحافظ آسمانِ رجب... برای دیدنِ دوباره ات، باز منتظر می مانیم! @ostad_shojae
#کیک_زبرا👇
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری وانیل ۱ قاشق چای خوری ماست (یا شیر) ۱ لیوان آرد سفید ۲ لیوان روغن ۱/۲ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۴-۳ عدد ۱- درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید حداقل سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه. سپس روغن و ماست(یا شیر) را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید. ۲- آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید. ۳- مایه این کیک نه شله نه سفته. وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید. ۴- بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید. ۵- 3 قاشق پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید ۶- و 3 قاشق آرد هم به ظرف دیگه اضافه کرده مایه هر دو ظرف رو هم بزنید تا کاملا مخلوط بشند. مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه. ۷- اضافه کردن آرد رو برای یکی کردن غلظت دو مایه میکنیم. اگه آرد به بخش سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت بخش کاکائویی کیک سنگین تر میشه و پایین کیک جمع میشه و کیک شکلی که باید داشته باشه رو نخواهد داشت. ۸- کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا باروغن چرب کنید ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای ۳ قاشق غذاخوری مثلا از یک ملاقه استفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه ی هم اندازه استفاده کنید. ۹- بدون تکون دادن قالب ۳ قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید.مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه های کیک وسط قسمت قبلی بریزید. ۱۰- اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه.مقدار کیک نباید از 3/4 (سه چهارم) قالب بیشتر باشد. ۱۱- بعد از اینکه همه ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید با یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید. ۱۲- به این صورت که از مرکز کیک خلال دندون رو به سمت بیرون بکشید و یا برعکس. ۱۳- یا اینکه یکی در میون از مرکز به بیرون، و از بیرون به مرکز بکشید تا طرح قشنگی روش ایجاد بشه. ۱۴- میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید. ۱۵- قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید. ۱۶- میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید. ۱۷- ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو باز نکنید. ۱۸- بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته. ۱۹- کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید. مقدار شکر رو میتوانی تا یک لیوان نیم هم بریزید. این کیک را توی قابلمه هم میتوان پخت که فقط کف قابلمه رو کمی چرب میکنید و روی شعله خیلی ملایم زیر قابلمه شعله پخش کن میگذارید و روی در قابلمه دمکنی میگذارید تا عرق در قابلمه روی کیک را خیس نکند @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨امام صادق علیه ‌السلام در جواب كسى كه پرسيده بود :چه عملى در ماه #شعبان برتر است؟ فرمودند: #صدقه و #استغفار 📚اقبال الأعمال، ج3 ، ص 294 🌺حلول ماه مبارک شعبان المعظم بر شما بانوان بهشتی مبارک باد 🎉🎉💐💐 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس شیرینیهای زیبای سرکارخانم رحیمی هنرمند😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس شیرینیهای زیبای سرکارخانم صادقی هنرمند😍
👇 یک پیمانه آرد(که من همیشه از آرد کامل استفاده می کنم) یک پیمانه سویق (هر نوع که دوست دارین از من سویق کامل بود) یک پیمانه شکر یک پیمانه شیره انگور روغن یا کره دوسوم پیمانه (من از مقداری کره ومقداری روغن ارده استفاده کردم) آب سه پیمانه زعفران آب شده وپودرهل گلاب نصف استکان ابتدا آرد گندم را کمی تفت میدیم در حدی که رنگ آن کمی عوض بشه کافیه چون سویق تفت داده شده است و یادی تیره میشه. بعد سویق را هم اضافه کرده در حد یک دقیقه تفت میدیم. حالا روغن را هم اضافه می کنیم. شکر را که همراه آب جوش آوردیم اضافه کرده شیره وپودر هل وزعفران وگلاب را هم اضافه کرده سریع هم میزنیم من معمولا با هم زن دستی یا برقی میزنم که گلوله نشه ولی اینطوری کشدار میشه. رو شعله ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسیم. در ظرف سرو میریزیم ونوش جان البته من بالیوان پیمانه گرفتم برای بیست نفر شد شما میتونید با استکان کوچک یا حتی قاشق پیمانه کنید. فکر کنم برای هر نفر یک قاشق مربا خوری آرد کافی باشه @sofrebanovanbeheshti