eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 یک پیمانه آرد(که من همیشه از آرد کامل استفاده می کنم) یک پیمانه سویق (هر نوع که دوست دارین از من سویق کامل بود) یک پیمانه شکر یک پیمانه شیره انگور روغن یا کره دوسوم پیمانه (من از مقداری کره ومقداری روغن ارده استفاده کردم) آب سه پیمانه زعفران آب شده وپودرهل گلاب نصف استکان ابتدا آرد گندم را کمی تفت میدیم در حدی که رنگ آن کمی عوض بشه کافیه چون سویق تفت داده شده است و یادی تیره میشه. بعد سویق را هم اضافه کرده در حد یک دقیقه تفت میدیم. حالا روغن را هم اضافه می کنیم. شکر را که همراه آب جوش آوردیم اضافه کرده شیره وپودر هل وزعفران وگلاب را هم اضافه کرده سریع هم میزنیم من معمولا با هم زن دستی یا برقی میزنم که گلوله نشه ولی اینطوری کشدار میشه. رو شعله ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسیم. در ظرف سرو میریزیم ونوش جان البته من بالیوان پیمانه گرفتم برای بیست نفر شد شما میتونید با استکان کوچک یا حتی قاشق پیمانه کنید. فکر کنم برای هر نفر یک قاشق مربا خوری آرد کافی باشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سال دوستان گلم اگه دنبال یه تحول قشنگ تو رابطه خودتون و همسر و بچه هاتون و حتی پدرمادر و خواهرو برادراتون هستید... 💪همین امروز همت کنید و تصمیم بگیرید... ☔️ شنیدن جلسات " " یه راه سریع و جذاب و موثر تو این راهه... 🕚 هفته ای نیم تا یک ساعت ، وقتی از ما نمی گیره اما چون حساب شده است میتونه نگاهمون به زندگی رو عوض کنه... یاعلی بگید و همین امروز لابلای کارهات وقتی برای شنیدن جلسه اول بذارید انشالله جلسات بعدی روزهای یکشنبه براتون ارسال میکنم😘🌹
14-NilchiZadeh (1).mp3
10.19M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده سرکار خانم #نیلچی_زاده #قسمت_اول @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
🔷 انارها را دون کنید ،بجوشونید،با آبکش صاف کنید،بگذارید دوباره غلیظ بشه میشه رب انار همینو اگر هنوز کامل غلیظ نشده تو سینی بریزید خشک میشه میشه لواشک انار مثل لواشک آلو 🔹آب بگیرید، بجوشونید غلیظ بشه باز میشه رب انار یا به قولی سس انار 🔹 یه مقدارخوشرنگهارودون کنیدتوفریزرنگهداریدبرای تزیین خیلی خوبه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋👇 تخم مرغ : سه عدد شکر : یک و نیم پیمانه وانیل : یک سوم ق مرباخوری روغن مایع: دو سوم پیمانه ارد :دو لیوان پودر کاکائو: سه ق غذاخوری شیر :یک پیمانه بکینگ پودر : دو ق چایخوری تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو‌سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید داخل قالب گرد که کف آن را کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزید و بگذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بعد چهل و پنج دقیقه با خلال دندان یا چنگال چک کنید که پخته شده باشد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍 #خوشمزه_های_نوروز_۹۸🎉🎉😋
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍 #خوشمزه_های_نوروز_۹۸🎉🎉😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(۱) 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
تزیین همه ی این آش ها با نعنا داغ ، پیاز داغ و کشک و همینطور کشک که با آب زعفران رنگ شده انجام شده😘 برای سهولت کار میتونید کشک رو در کیسه فریزر بریزید و یه سوراخ کوچک ایجاد کنید که بتونید باهاش طرح بزنید و شکل مورد نظر رو در بیارید😜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ماست_خیار_قالبی👇 ماست خامه‌ای    ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق غذاخوری خیار رنده شده    ۱ عدد ادویه ماست و خیار     به میزان لازم ابتدا باید پودر ژلاتین را با ۲ ق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و ظرف آن را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین به روش بن ماری حل شود.  وقتی ژلاتین کاملا حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود و بعد آن را به ماست اضافه کنید. خیار را پوست گرفته و رنده کنید. با دست آب اضافه خیار را کاملا بگیرید و خیارهای رنده‌شده را به ماست اضافه کنید. در صورت تمایل به ماست و خیار کمی ادویه ماست و خیار شامل نمک، فلفل، گل‌پر، پودر سیر، نعناع و ... اضافه کنید و اگر به سبزیجات محلی مانند دلال دسترسی دارید، از آن‌ها نیز استفاده کنید.   وقتی مواد را خوب مخلوط کردید، آن‌ها را کف قالب سیلیکونی با طرح مورد نظر ریخته و برای ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.  بعد از این مدت، ماست را کف ظرف سرو مورد نظر برگردانید و با مقداری پودر نعناع خشک و گل سرخ تزیین و سرو نمایید. نکته بسیار مهم اینکه که احتمالا با خواندن دستور تهیه؛ ذهن شما را مشغول کرده این است که طعم این ماست به دلیل استفاده از پودر ژلاتین تغییری نخواهد کرد و همان مزه ماست و خیار معمولی را خواهید داشت. ژلاتین فقط باعث فرم‌گیری و استحکام ماست و خیار می‌شود. @sofrebanovanbeheshti
❇️روش جستجو کردن در کانال یا گروه 👇👇👇👇👇 1-روی "سه نقطه" در بالای صفحه سمت راست بزنید. 2-گزینه را لمس کنید 3- مورد دلخواه را تایپ کنید 4-روی آیکن که در پایین سمت راست صفحه ظاهر میشود بزنید. تعداد مطالب یافت شده برای شما خواهد آمد. با فلش های بالارونده🔼 وپایین رونده🔽 ، روی مطالب حرکت کنید وبخوانید و استفاده کنید... به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا