⭕️ این شبکه پویا نیست، ایستاست! (۱)
یادش به خیر، ما را بالای درختها، روی دیوار، بالای علمکهای گاز! و در خرابهی ته کوچه مشغول هفت سنگ یا تیلهبازی پیدا میکردند. گاهی اوقات در قایمباشک برای اینکه زیادی خوب قایم شویم! 😉 تا دو تا کوچه آنطرفتر هم میرفتیم.
خیلی اوقات هم توپمان - همان توپ دولایهای که فقط ۶۰ تومان پولش بود - در خانهی همسایههای بدقلق میافتاد. ما هم به آنها زحمت نمیدادیم و خودمان، به روش خودمان! توپ را پس میگرفتیم. حتی درب حیاطشان را هم آهسته میبستیم، مبادا مزاحم استراحتشان شویم.
اینکه مزاحم استراحت دیگران نشویم، همیشه دغدغه بوده. حتی اخیراً والدین هم دغدغه دارند که بچههایشان مزاحمشان نباشند، مبادا از کارهای خیلی مهمترشان! عقب بمانند. برای همین هم پویا - همان شبکه پویای خودمان - مشتری دائمیِ همهی خانهها شده، بچهها موبایل و تبلت و ps4 دارند که مبادا مزاحم والدینشان شوند. اسفبارتر از همه اینکه در #شبکه_پویا هم همینها را تبلیغ میکنند!
اخیراً تبلیغی از شبکه پویا پخش میشود که در آن چند کودک مشغول یک بازی گروهی و خلاقانه هستند. بچهها میخواهند دوربین درست کنند. اما با اولین شکست، مادر یکی از بچهها برایش تبلت میخرد و دیگر از آن جمع و بازیهای خلاقانهاش خبری نیست. از مهمترین فواید تصمیم این مادر هم این است که دیگر بچهی او سراغ موبایلش نمیرود و البته کودک تکالیفش را هم خیلی بهتر انجام میدهد!!! 😐 خُب طبیعی است که کار تبلیغ فریب است و چه بسیار مادر و پدرهایی که با همین تبلیغ فریب خوردهاند و میخورند ...
👈 اساساً شبکه پویا و پیام بازرگانی چه نسبتی دارند؟ مگر کودک خودش قدرت خرید دارد که برایش تبلیغ پخش میکنند؟ اصلاً در این اوضاع اقتصادی چند خانواده ایرانی قدرت خرید تبلت برای بچههایشان دارند؟ اگر قدرت خرید دارند، واقعا داشتن تبلت به نفع کودکشان است یا به ضرر او؟ اینها چیزی جز ایجاد نیازِ کاذب و ذائقهسازیِ مضّر در کودکان نیست.
👈 راستی در پویا تبلیغِ رب و خاویار بادمجانِ چینچین، روغن اویلا، مولتیکامپلکس تاپ، مایع ظرفشویی دورتو و ... را هم دیدهاید؟! شرکتها مشتاق تبلیغ در پویا هستند چون هزینهی تبلیغات در آن، ۴۰ درصد شبکه اول، سوم و نسیم است و ظاهراً قرار است ذائقه کودک را بسازند ولو آنکه اعصابش را خورد کنند! از صدا و سیما هم که توقعی نیست، بالاخره باید حقوق حدود ۵۰ هزار کارمند از جایی تأمین شود!!
✅ بچههای ما تا حدود ۱۲ سالگی بیش از هر چیزی نیاز به حرکت و تحرّک دارند ولو آنکه ما خوشمان نیاید! وقتی همهی ما دنبال بچههای باهوش و خلاق هستیم!! خودمان با دست خودمان به رشد جسمی، روانی و ذهنی کودکمان آسیب نرسانیم ...
این شبکه پویا نیست، هم ایستاست و هم دعوت به ایستایی میکند ...
#حمید_کثیری
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
#شیرینی_دانه_قهوه 😋👇
آرد دویست گرم
کره نود گرم
پودر قهوه فوری دو ق مربا خوری
پودر کاکائو دو ق غذاخوری
وانیل یک چهارم ق چایخوری
اب جوش دو ق غذاخوری
پودر قند شصت گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
ابتدا پودر قهوه فوری را داخل آب جوش حل میکنیم .
و کنار میگذاریم تا سرد بشه .
سپس کره و پودر قند را چهار دقیقه با همزن میزنیم ، بعد دانه دانه فقط زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید خوب میزنیم .
مخلوط اب جوش و قهوه فوری را اضافه کنید و همبزنید.
سپس پودر کاکائو و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم .
حالا این کم کم به موادمون اضافه میکنیم . آرد کم کم اضافه کنید تا جایکه به دستتون نچسبه
ابتدا با لیسک هم میزنیم ،سپس با دست ورز میدیم .
زیاد ورز ندین خمیر به روغن بیفته شیرینی ها خشک میشن .
سپس با کف دست شکل بیضی بهش میدیم .
و با پشت چاقو شکاف وسطشون ایجاد میکنیم .
داخل سینی فر با فاصله بچینید که موقع پخت بهم نچسبه .
دمای فر صد و هفتاد درجه به مدت پانزده الی بیست دقیقه .
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_اشکی_یا_نعلی👇
آرد ۱۴۰گرم/
کره ۹۰گرم/
زرده تخم مرغ۱عدد/
وانیل یک هشتم مرباخوری/
پودرشکر ۳۰گرم/
شکلات ذوب شده و پودر پسته یا ترافل تزیین
کره و پودرشکر،وانیل،زرده را باهمزن زده یکدست شود
بعدآرد را اضافه با دست ورز داده اگر چسبنده بود نیم ساعت دریخچال گذاشته
بعد کمی از خمیر برداشته به شکل استوانه در آورده و دو سر آن را به هم چسبانده یا به شکل نعل اسب در آورده درفر ۱۸۰ به مدت۱۲دقیقه
وقتی سرد شد دو سر آن را در شکلات زده ودر ترافل غلتانده و رویش را به شکل خطی تزیین کرده🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
🌸🌺🌸🌺
🌺🌸🌺
🌸🌺
🌺
💐 جایگاه شام خوردن در طب اسلامی
🌾 امام علی علیه السلام فرمودند شام پیامبران بعد از نماز عشاء بوده است بنابراین از آنها پیروی کنید و شام را ترک نکنید که بدن های شما آسیب جدی می بیند.
🌾 امام صادق علیه السلام فرمودند ریشه ی خرابی بدن از ناحیه شام نخوردن است.
🌾 امام صادق علیه السلام فرمودند ریشه خرابی بدن از ناحیه ناهار خوردن است.
🌾 امام رضا علیه السلام فرمودند هرگاه فردی به سن کهولت رسید حتما یک چیزی به عنوان شام بخورد ، زیرا شام موجب می شود تا انسان راحت تر بخوابد و دهان او خوش بوتر شود.
🌾 امام صادق علیه السلام فرمودند ترک شام پیری زودرس می آورد و شایسته است انسان زمانی که مسن گردید، شب را بیتوته نکند، مگر آنکه شکم او از غذا پر باشد.
🌾 امام کاظم علیه السلام فرمودند شام را ولو به خوردن کمی نان خشک نباید ترک کرد،زیرا شام مایه قوت بخشی بدن است.
🌾 امام صادق علیه السلام فرمودند هر کس دو شب شنبه و یک شنبه پشت سر هم شام را ترک کند نیرویی از او خارج می شود که با چهل روز غذا خوردن ، آن نیرو بر نمی گردد.
🌾 امام صادق علیه السلام فرمودند انسانی که شیخ گردیده(چهل یا پنجاه ساله)نباید ولو به یک لقمه شده شام را ترک کند.
🌾 امام صادق علیه السلام به یکی از اصحاب خود فرمودند اطباء شما چه نظری راجع به شام دارند؟
او جواب داد ما را از خوردن شام نهی میکنند.
امام صادق علیه السلام فرمودند ولی ما شما را امر به خوردن شام می کنیم.
🌾 امام صادق علیه السلام فرمودند نفع غذای شب برای بدن بیش از غذای روز است.
🌾 امام رضا علیه السلام فرمودند در بدن ژن و رگی وجود دارد به نام عشا که در هنگامی که انسان ترک شام میکند تا صبح هنگام برای او نفرین می کند و می گوید خداوند تو را گرسنه بدارد همان گونه که مرا گرسنه داشتی و تشنه بدارد همان گونه که مرا تشنه نگه داشتی،بنابر این ولو با یک لیوان آب یا لقمه ای نان حق او را بدهید.
🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🌸🌺
🌺🌸🌺
🌸🌺🌸🌺
May 11
#طنز_آشپزی
ریا نشه امروز
ناهار جوجه داریم ☝️☺️☺️
با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید 👌
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کوکیز_نارگیلی👇
به تعداد ۵۰عدد
کره ۱۸۰گرم/
آرد ۲۰۰گرم/
بیکینگ پودر۱ ق چایخوری/
پودرشکر ۷۰گرم/
تخم مرغ۱عدد/
وانیل۱/۴چایخوری/
پودرنارگیل رنگی لازم/
شکلات ذوب شده دلخواه+۱ ق غذاخوری روغن مایع
کره،پودرشکر،وانیل را آنقدر باهمزن زده تا پفکی وسبک و سفید رنگ شود،به مدت ۳دقیقه
بعدتخم مرغ را اضافه در حد مخلوط شدن زده و مخلوط آرد وبیکینگ پودر را ریخته باقاشق هم زده،این مواد چسبنده است ولی هیچ احتیاجی به آرد اضافی نیست.
گلوله های ۱۰گرمی درست کرده در پودر نارگیل غلتانده وبا فاصله درسینی که کاغذ دارد چیده در فر ۱۶۰درجه به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه تا کمی زیرش تغییر رنگ دهد اگر زیاد بماند سفت میشود،وقتی سرد شدبا شکلات ذوب شده به صورت خطی تزیین کرده
میتوان بعد از پخت هم در فریزر نگه داری کرد، ویک ماه هم در یخچال
البته در دستور از پودر نارگیل سفید درست شده من به سلیقه خودم رنگی درست کردم ودیگر اینکه رویش شکلات ذوب شده ندارد که این هم خودم به این شکل تزیین کردم،حتما درست کنید لذت ببرید🌺🌺🌺😋🙈
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_گل_مینا👇
آرد ۳۰۰گرم/
کره گیاهی۲۲۵گرم/
پودرشکر ۱۲۰گرم/
زرده۲عدد/
پودرکاستردیا نشاسته ذرت۱غذاخوری/
وانیل کمی/
رنگ خوراکی دلخواه
کره و پودرشکر را آنقدر زده تا کرم رنگ شودبه مدت۸تا۱۲دقیقه،
وانیل،زرده ها را اضافه به مدت۳تا۴دقیقه هم زده،
بعد مخلوط آردو نشاسته را کم کم ریخته با دست خیلی کم ورز داده تا خمیر به دست نچسبد،این خمیر را میتوان یک ساعت در محیط یا یک روز در یخچال و چند روز در فریزر نگهداری کرد،
مابین دو نایلون به قطرنیم سانت پهن وقالب گل مینا زده ودر سینی که کاغذ دارد چیده
در فر۱۷۵به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه تا کمی زیرش طلایی شود،اگر خواستیم کاکائویی باشد به همان میزانی که از آرد کم میکنیم به همان میزان پودر کاکائو ریخته
درست کنید و لذت ببرید
@sofrebanovanbeheshti
#جوجه_شکم_پر_داخل_هواپز
#مرغ_شکم_پر_داخل_هواپز👇
مرغ را شکم پرش کردم
باپیازواناردون خشک وآلوچه خشک وسبزی خشک
سلیقه ایه میتونین تازه هم استفاده کنین
شکمشودوختم گذاشتم توهواپز
روی سینه شوباچاقوچندتاشکاف دادم مقداری که طلایی شدبازم چندتاچاقوزدم روغنش دربیاد
کمی آب زعفرون روش ریختم وگذاشتم خوب بریون بشه
بایدحواستون باشه اینور اونورش کنین که خشک نشه
من تقریبا ۱ساعت ونیم تا۲ساعت زمان میدم...
حرارت هم از ۱۵۰تا۱۷۵ کم وزیادش میکنم😄 بازم میگم فقط حواستون باشه خشک نشه
اگه دوست دارین چرب وترش تر باشه کره بمالید آخرای پخت
وبارب انار و آب نارنج سس درست کنید بریزین روش یاکنارش😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#کیک_شربتی👇
آرد سفید ۲ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
ماست ۱ لیوان
هل ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
پودر نارگیل برای تزئین به مقدار لازم
برای شربت:
زعفران ۱ قاشق چای خوری
هل ۱/۴ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
۱- فر را روی 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
۲- روغن ( جامد یا مایع ) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود طوری که کرمی بشه و شکر در روغن حل بشه .
۳- سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره هر تخم مرغ رو که اضافه میکنید حدودا 3دقیقه زمان میبره) .
۴- هم زدن تخم مرغ خیلی مهمه باید حسابی کف کنند کف ها خلا های هوا هستند که باعث پف کردن کیک میشوند.
۵- هل را اضافه کنیدوبعد ماست (حتما شیرین باشد)را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید
۶- آرد را با بیکینگ پودر الک کرده (دو بار الک کرده علت الک کردن به خاطر اینه که باعث بهتر پف کردن کیک و آرد یک دست میشه و کمتر گلوله میشه وکم کم آرد رو اضافه کرده )و ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)
۷- درون سینی فر و یا قالب رو کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید بایدمواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید) مواد راتوی قالب بریزید
۸- و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)
۹- مهمه که فر با دمای 180 درجه حتما 15 دقیقه زودتر داغ بشه بیشتر از 15 دقیقه کیفیت کیک خراب میشه چون فر داغ هست و رویه کیک سریع میبنده و داخلش خمیری میشه و زودتر از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه ولی متناسب با نوع فر ممکنه تا 50 دقیقه هم پخت کیک طول بکشه.
۱۰- از خلال دندون برای تست پخت کیک استفاده کرده اگر به خلال دندون نچسبید کیک پخته هست برای اینکه رویه کیک طلایی در بیاد میتوانید حدود 3 دقیقه گریل را روشن کنید تا طلایی بشه کنید
۱۱- حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بگذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.
۱۲- بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.
۱۳- در این مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد؛ با کاردی تیز کیک رو برش بزنید و شربت را روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.
۱۴- در مرحله آخر تزیین کنید و در ظرف سرو بچینید.
سایر نکات
بهتر است میزان شکر را نصف کرد.
در ظرف پیرکس هم میتوان درست کرد
بهتر است 5الی 6 ساعت تو یخچال باشد تا شربت حسابی به خوردش بره
@sofrebanovanbeheshti