#طنز_آشپزی
ریا نشه امروز
ناهار جوجه داریم ☝️☺️☺️
با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید 👌
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کوکیز_نارگیلی👇
به تعداد ۵۰عدد
کره ۱۸۰گرم/
آرد ۲۰۰گرم/
بیکینگ پودر۱ ق چایخوری/
پودرشکر ۷۰گرم/
تخم مرغ۱عدد/
وانیل۱/۴چایخوری/
پودرنارگیل رنگی لازم/
شکلات ذوب شده دلخواه+۱ ق غذاخوری روغن مایع
کره،پودرشکر،وانیل را آنقدر باهمزن زده تا پفکی وسبک و سفید رنگ شود،به مدت ۳دقیقه
بعدتخم مرغ را اضافه در حد مخلوط شدن زده و مخلوط آرد وبیکینگ پودر را ریخته باقاشق هم زده،این مواد چسبنده است ولی هیچ احتیاجی به آرد اضافی نیست.
گلوله های ۱۰گرمی درست کرده در پودر نارگیل غلتانده وبا فاصله درسینی که کاغذ دارد چیده در فر ۱۶۰درجه به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه تا کمی زیرش تغییر رنگ دهد اگر زیاد بماند سفت میشود،وقتی سرد شدبا شکلات ذوب شده به صورت خطی تزیین کرده
میتوان بعد از پخت هم در فریزر نگه داری کرد، ویک ماه هم در یخچال
البته در دستور از پودر نارگیل سفید درست شده من به سلیقه خودم رنگی درست کردم ودیگر اینکه رویش شکلات ذوب شده ندارد که این هم خودم به این شکل تزیین کردم،حتما درست کنید لذت ببرید🌺🌺🌺😋🙈
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_گل_مینا👇
آرد ۳۰۰گرم/
کره گیاهی۲۲۵گرم/
پودرشکر ۱۲۰گرم/
زرده۲عدد/
پودرکاستردیا نشاسته ذرت۱غذاخوری/
وانیل کمی/
رنگ خوراکی دلخواه
کره و پودرشکر را آنقدر زده تا کرم رنگ شودبه مدت۸تا۱۲دقیقه،
وانیل،زرده ها را اضافه به مدت۳تا۴دقیقه هم زده،
بعد مخلوط آردو نشاسته را کم کم ریخته با دست خیلی کم ورز داده تا خمیر به دست نچسبد،این خمیر را میتوان یک ساعت در محیط یا یک روز در یخچال و چند روز در فریزر نگهداری کرد،
مابین دو نایلون به قطرنیم سانت پهن وقالب گل مینا زده ودر سینی که کاغذ دارد چیده
در فر۱۷۵به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه تا کمی زیرش طلایی شود،اگر خواستیم کاکائویی باشد به همان میزانی که از آرد کم میکنیم به همان میزان پودر کاکائو ریخته
درست کنید و لذت ببرید
@sofrebanovanbeheshti
#جوجه_شکم_پر_داخل_هواپز
#مرغ_شکم_پر_داخل_هواپز👇
مرغ را شکم پرش کردم
باپیازواناردون خشک وآلوچه خشک وسبزی خشک
سلیقه ایه میتونین تازه هم استفاده کنین
شکمشودوختم گذاشتم توهواپز
روی سینه شوباچاقوچندتاشکاف دادم مقداری که طلایی شدبازم چندتاچاقوزدم روغنش دربیاد
کمی آب زعفرون روش ریختم وگذاشتم خوب بریون بشه
بایدحواستون باشه اینور اونورش کنین که خشک نشه
من تقریبا ۱ساعت ونیم تا۲ساعت زمان میدم...
حرارت هم از ۱۵۰تا۱۷۵ کم وزیادش میکنم😄 بازم میگم فقط حواستون باشه خشک نشه
اگه دوست دارین چرب وترش تر باشه کره بمالید آخرای پخت
وبارب انار و آب نارنج سس درست کنید بریزین روش یاکنارش😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti